- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Turbobacsi
üzenetére
A telefon információk közt van BT MAC cím?
Nem tiltogattál le internal appokat, köztük BT-hez kapcsolódó appot? -
vadkörte
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
A telefon, vagy a BT kapcsolgatott?
Hiába tűnnek úgy, hogy ezek a kütyük mini számítógépek, azért néhanapján nem árt nekik a restart.(#31259) aRm1n:
Dirty flash-sel frissítettem a crDroid-ot (csak Dalvik/ART&Cache wipe) és azon kívül, hogy saját okokra visszavezethetően elq***m a launcher-t nem volt hiba. Azért egy update miatt had ne kelljen clean install-t végezni és 100+ app-ot visszatelepíteni, ha ugyanazon a rendszeren maradok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#31261) crok:
Pedig evidensnek kellene lennie, hogy akármilyen módon is frissít valaki, a Magisk ugik, hisz az updater felülírja azt a partíciót is, ahová a Magisk bevackolja magát.
MIUI alatt is, minden update után ment fel a Magisk is még azon melegében. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
UPDATE: úgy néz ki magjavult

3x restart után se lett jó, de egy lekapcs-bekapcs után oké -
kukinyo
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Tehát a hardver tudja.

Erre voltam kíváncsi. Akkor keresek olyan appot ami tudja ezt az opciót. Talán létezik ilyen.
Köszönöm szépen a segítséged.
-
korcsi
veterán
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ez nem "full cover"? Az csak a széleken van felragadva, nem? Nem olyan közvetlen mint az üveg, nem?
-
sandró60
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Nekem is ez van.A széleken is jól tapad.
-
Imi1981
veterán
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Csak addig hagyom rajta míg jövő hónapban veszek rá üvegfóliát . Magyar üzletben lehet rá kapni olyan üvegfóliát ami a full elejét lefedi ? Ma rendelem a telót ha átutalják időben a fizetésem (ha nem akkor holnap ) és nem szeretném kijelzővédő nélkül használni .De ha van rajta kihúzom vele januárig .
-
RVR400
veterán
válasz
Turbobacsi
üzenetére
-
pluhm
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Én sem tettem meg, mert nem tapasztaltam problémát. De egyébként ajánlott....
-
Pakliman
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Arra, hogy 250-esre fizettem elő, és másik telefon simán tudja hozni, ez viszont meg sem közelíti.
Egyébként biztos voltam benne, hogy legalább egy valaki előjön egy ilyen beszólással
-
Gyura62
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Hát nekem nincs ott.
8.5.8.0 alatt vagy? -
trouble
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Igen!
-
csemeteim
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
mcmester1987
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Nagyon kicsit, nem volt igazán erős. Figyelem mindig, hogy ne érje közvetlen nap.
-
Borosz
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Most nyomtam én is egy AGPS reset-et+reboot. Kellett neki így is vagy 40mp. Persze utána már jó volt, ha újra teszteltem. Régebben gyorsabban talált jelet. Pedig most is high accuracy-ra van állítva.
@Blinczet: nálam ilyen soha nem volt. Csak akkor váltakozik, ha van többféle értesítés/riasztás egy időben.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Jogos ezek szerit van, de ez is bőven elég!
Sőt... -
B.F.G.
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Azért ne légy telhetetlen, ezért a pénzért melyik telefon támogatja ezt a 3 műholdcsoportot?
Továbbá ez mire nem elég? Így is lehet, hogy még az alagutakban sem veszíti el a jelet...
Nah hát meg ezért nincs Galileo lásd: (#5757) Kinsiinoo
Azér járjunk a műholdak alatt....

-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Pár hónapos a műholdrendszer....., jó ha van 2-3 telefon ami képes vele kommunikálni.
Nem beszélve arról, hogy a Lisa nevű ami a miénk, még fel sincs lőve.Szerk.: Utána néztem, 13 telefon támogatja csak az új rendszert.
-
csemeteim
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Létezik ennek sima apk.ja is nem csak az utcakép.
-
juve600
nagyúr
válasz
Turbobacsi
üzenetére
úgy ahogy mondod
megjött ár a fekete ipaky szilikon tok is
tökéltes

MIUI -val nekem a beszéd-mikrofon hangerő a gondom,de lehet csak simán süket vagyok
vagy egy példa:
alkalmazásokat sokkal gyorsabban telepíti a RR,a kihangosítom is jobban megy vele -
Whist
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ugyanezt a tok/fólia kombót használom

-
Theory66
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Megtennéd hogy dobsz fel pár képet? Kamera, közelségérzékelő környéke érdekelne meg a hosszú és rövid élek hogy mennyire passzol. Nem olajos? Mennyire tükröződik? Tényleg nem ujjlenyomatgyűjtős?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Turbobacsi
üzenetére
És tényleg. Tegnap 11:39-kor rendeltem, és most jött az sms, hogy 7:30 és 10:30 közt hozza a futár.
(#3377) holozis_HUN
A G4 azért ebből nem csinál problémát.
-
rejtő
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Igen, az a baj.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Turbobacsi
üzenetére
MIUI-nál.
-
rejtő
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
köszi a választ. Az enyém 3/32-es, és 1,7 GB van. Minimális a különbség. Úgy tűnik az appok annál jobban jobban terpeszkednek, minél több helyük van.
-
Upo
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ez maximum ilyent tud:
Biztonság alkalmazás (zöld pajzs) - Akkumulátor - jobb felül a fogaskerék - ütemezett be-és kikapcsolás.
Nincs heti programos, egy kikapcsolási és egy bekapcsolási idő van, mondjuk ezekre meg lehet mondani hogy a hét melyik napján. De olyant nem tud, hogy pl. hétfőn-szerdán ekkor kapcsoljon ki, pénteken meg akkor. Az automatikus feladatok meg nem tud kikapcsolást, más dolgok vannak a programozható műveletek között. Ez ilyen, ezzel kell együtt élni.
Amúgy melyik telón volt ilyen programozható ki-bekapcsolás?
-
adoks
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ezt csak MTK chipsetes telefonok tudják. Kicsit nekem is hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Házi erősítő építése
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sőt...
crok