Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
válasz plus44 #14290 üzenetére
Teljesen egyetértek. Nekem konkrétan "témába vágó" végzettségem van, szerettem is anno sokat foglalkozni ilyesmikkel, jelenleg is írok programokat Androidra, de egy idő múlva az ember t**e kezd telelenni, hogy mindent "után kell hangolni" és nem, nem mentség az árkategória.
Ha valamire rá van írva hogy tudja, akkor tudja már. (pl. 2017-ben ne legyen már ilyen blama, hogy fordítva vannak lekérve a mikrofon csatornák. Igazából tudja amit ígért, hiszen felvette a hangot, node na).
Volt Bladem, az sem volt csúcskategória, annak is volt baja nyilván, de ekkora marhaságot azért még abban sem tapasztaltam. Volt Z1C-m ami magasabb kategória. Annak meg a kamera melletti fémgyűrű villant bele vakuval a készített képbe. (A z1c-t konkrétan a kamerájával hirdették egyebek közt)
Nem feltétlenül erre a készülékre célzok, de tényleg gáz, hogy vesz az ember egy random műszaki dolgot és a haját tépi. De mondom, ez előfordul sokkal drágább holmik esetén is.
Ez most csak úgy kibukott.
Más: a firmware - rom témában valaki?Rickeffe
-
dobolan
senior tag
válasz plus44 #14294 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy szimplán rossz a te példányod és gariztatni kellene? Én soha semmit nem variáltam a GPS beállításokkal, és első bekapcs óta -gyári rom, miui- 1-20 másodperc alatt pozicionál még sokszor épületen belül is. Semmi gond vele, csak alkalmazásnak kell megadni az engedélyt, hogy hozzáférhessen.
-
Simba86
senior tag
válasz plus44 #14290 üzenetére
nem csak neked, hanem csak általánosságban:
lövésem sincs, mit csináltok a telefonnal... olyan "hibákat" soroltok fel, amelyekkel én SOHA nem találkoztam, pedig májusban vettem...
GPS probléma? Waze-val hazajöttem Horvátországból. Melyik sim-ről indítson hívást probléma? csont nélkül működik, csak kb 5 percet rászántam, hogy beállítsam, nem többet...
Komolyan nem akarom elhinni, hogy ezek nem user error hibák...szerk: én is az első ZTE Blade-del kezdtem androidos kalandjaim...
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
-
plus44
veterán
válasz Simba86 #14303 üzenetére
Nyilvan szetverem a telefont es rosszul hasznalom es abszurd kelzeteket gyartok abszurd hibakrol, mert alapvetoen vagyok olyan mazochista hogy ez nekem megeri. Keresgess interneten, sot ne is, ird be ide keresobe mondjuk a gps szot, es lass csodat. Mindegy, nem akartam felkavarni az allovizet. Kerdeztem, kaptam valaszokat, reszemrol zartam a dolgot.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
vipviform
senior tag
válasz helixP #14305 üzenetére
Ezek nagyon rendben vannak. Nálam van egy gond, hogy a DNG-be mentett képek, nem használhatók, egy rózsaszín fátyol van rajtuk. Ha Photoshoppal nyitom meg akkor is, a méret megvan kb. 25 Mega. Próbáltam Open kamerával, Google kamerával, Lumio Pro kamerával, mindegyiknél ua. Omnivision szenzorom van /sajnos/
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Upo
addikt
válasz tsabeekaa #14253 üzenetére
Én kínai devet használok, de nekem tegnap a 7.10.14-es ota jelzett be. Úgy néz ki a 10.12-est nem volt ideje észrevenni. Fel is raktam, és nem jelentkeznek a jelzett hibák.
Amúgy csodálkozom, a közelmúltban volt pár visszavont rom, de a csehek simán megcsinálták belőle az eu romot, nem számított a visszavonás. Kíváncsi vagyok, hogy a javított 7.10.14-ből megcsinálják-e a 10.12 helyett vagy nagy ívben le. A MIUIHU rom is a 7.10.14-ből van, és régebben is figyelembe vették a visszavonásokat más készülékeknél is, nem tudom az eu rommal miért hagyják figyelmen kívül. Illetve lehet hogy be van izzítva az automata script, és személyesen rá se bagóznak, de ez csak feltételezés.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
helixP
nagyúr
válasz vipviform #14309 üzenetére
Köszi, szerintem is telefonos kamerától ennél többet nem szabad várni.
Amúgy sajnos az Omnivision + Raw ismert bug, ha ez vigasztal valamennyire, nem vagy egyedül vele.
-
vipviform
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz vipviform #14314 üzenetére
1, én is rendelek egy Sony-t mert $15 szerintem nem pénz érte, szétszedni megy gyerekjáték..
2, a linkelt fórum bejegyzésben mindenképp klikkelj a confirm-re mert nem kap elég figyelmet ha csak alákommentelnek hogy "ja, nálam se jó" mert a hülye rendszerük nem a hozzászólások számát nézi hanem hogy mennyi embert érint (mennyi a confirmed affected users).
-
vadkörte
addikt
válasz plus44 #14308 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy az igényeid nem eltúlzottak. A probléma csak annyi, hogy nem Te vagy az első, aki olyan hibákat jelez, amibe még senki sem futott bele.
Nálam a GPS olyan "lassan" indul, hogy nem tudom elég gyorsan indítani az azt használó appot, mire az indul, sok esetben már a fix is megvan.
A Waze-zel kicsit molyolnom kellett ez igaz, de utána több száz Km-t navigált végig hibamentesen. A Here Drive is és az OSMAnd+ is hibamentesen navigál (ez utóbbinál a térképállományok helye a neruralgikus pont, de nem csak ennél a telefonnál, minden droidos eszközömél szívatott a szemét...)Jó lenne, ha tennél fel egy screenshot-ot a telefon "névjgyéről", úgy nekünk is könnyebb lenne. Eleve olyan ROM verzióval jössz, amiről nem is nagyon hallottunk. Hol vetted? Ha itthon/Eustock, akkor lehet, hogy meg kellene lépni egy garanciális javítást/cserét, ha bebizonyosodik a hw hiba. Ha külföldi webshop-ban, akkor mindenképp cseréld le a rajt lévő - feltehetőleg kókányolt - ROM-ot egy gyári stabilra, ha akkor is fennáll a hiba, akkor gari.
(#14309) vipviform:
RAWTheRapee sem tud vele mit kezdeni?(#14310) Upo:
Eu dev 7.10.12-t nasználok, a javítandó hibába nem futottam bele. A telefon be van lakva, nem hiányzik az újabb bűvészkedés (TWRP telepítés, lazyflasher (bár ez lehet, hogy nem is kell), magisk+moduljai, stb...)Üdv. V. Körte
-
Gloob
addikt
válasz vadkörte #14317 üzenetére
Tegnap este kb. 10 perc alatt megvolt a frissítés. Ahogy én csinálom: rom letölt a telefonra, TWRP elindít. Ott csinálok egy Dalvik, cashe, és egy system wipe-ot. A data marad! Flashelem a ROM-ot, majd cashe wipe, amit fel is ajánl. Ez után megy fel a Magisk, utána ismét egy cashe wipe, és reboot system. Az EU Dev esetében nem kell a Lazy! Az újraindítás után a Magisk felteszi saját maga az addig használt modulokat, azokat nem kell külön felrakni, és mivel a data partíció nem lett törölve, így az összes program, beállítás marad. Legfeljebb, ha az addig használt ROM-ba valamit turkált az user, azt kell újra megcsinálni. Mindez nem több 10, max 15 percnél.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
veterán
válasz plus44 #14308 üzenetére
Én azóta használom teljes megelégedéssel a telót,mióta nyitottam a BL-t és felraktam a LineageOS 14.1-et.
Minden gördülékeny,gps gyors,rendszer stabil,amik Miui alatt nekem nem tetszettek (pl ram kezelés) itt eltüntek.
Rendszeresen jönnek a frissítések is.Sokkal elégedettebb vagyok most a telóval,mint amikor még a MIUI volt fent.
Esetleg próbáld ki,hátha neked is beválik. -
aytukabozs
addikt
+1,
bár én eleve úgy vettem hogy megy rá a LOS,
az már az előd redmi pro alatt kiderült,
hogy nem szeretjük egymás én és a miuiMost mondhatjuk hogy egy jól beállított miui teljesen felhasználóbarát,
és csak 1* kell az elején jól beállítani,
de mi van ha az 50 éves női tulaj kap egy tippet a barátnőitől, hogy "fú ez egy tök jó app, figyeli a piac árait és megmondja hol a legolcsóbb a marhanyak, és küld róla értesítést is",
ő meg felteszi és csak azt látja hogy ő meg nem kap értesítéseket...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Múltkor meséltem, hogy rendeltem üvegfóliát és alapvetően nagyon gagyit kaptam.
A 200-300,-Ft-os kategória felejtős (ez 750,- volt), akár 2.000,-Ft-ot is kiadnék egy minőségiért, amin van szennyeződés elleni (anti-fingerprint) védelem, nem karcolódik, egyszóval, ami valóban minőségi. Galaxy Note 3-omon használtam egy ilyet, az 2500,-Ft volt és meghálálta.
Az amúgy általános, hogy ilyen "pöttyösek" ezek?Tudtok ajánlani eladót, aki minőségi terméket árul? Mivel állítólag nem tökéletes a tapadása a széleken a nem sik kijelző miatt, olyat keresnék, ami részben fekete.
Esetleg fólia?
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
Tegnap hajnali kettőkor rám jött valami és hirtelen felindulásból feltettem a Lineage OS-t. Csalódtam, egyáltalán nem jött be, így fél órával később TWRP-ből visszatettem a gyári MIUI-t, DE... nem fogadta el se a PIN-t, se az ujjlenyomatomat
FYI: Bő fél órás kutakodás után (nem akartam resetelni a telefont) ez a megoldás bevált: [How to Fix PIN Errors After Restoring from TWRP Android Backups]!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
crok
Topikgazda
válasz Darko_addict #14326 üzenetére
-
veterán
válasz Darko_addict #14326 üzenetére
Hát ez ilyen,a MIUI vagy bejön az embernek (de akkor nagyon),vagy nem,nem nagyon van köztes állapot.
Neked jobban fekszik a MIUI,én meg megkönnyebültem,hogy megszabadultam tőle.Nem vagyunk egyformák. -
Rickeffe
aktív tag
válasz vipviform #14309 üzenetére
hali. omnivisonnal rózsaszínes a dng ezt olvastam már máshol is. a samsungos meg totál deszaturált. szerintem az omnivisionoshoz is létezik jó "utóbeállítás". ha publikus a fotó linkeld be ránézek de nem igerek semmit. tapasztalataim szerint a lightroom adja a legjobb eredményt.
Rickeffe
-
Janou
őstag
Sziasztok
Ez megfelelő üveg erre a telóra? Gondoltam előre berendelem, ki tudja mikorra jön meg. [link]
-
MrChef
aktív tag
válasz Darko_addict #14325 üzenetére
Szia!
2 és 8 dolcsi között ezeket találtam az Aliexpress-en.
Olyan eladótól vásárolj, akinek jó visszajelzései vannak és sokan vásároltak már tőle.Az eBay-ről ezt rendeltem. Megjött hamar, és elég minőségi cucc, nemrég írtam erről meg az átlátszó tokról.
Volt teljes kijelzős (fekete szélű) védőm, de valahogy mintha nem üveg lett volna, hanem sima műanyag. Amikor nem csúszik rendesen az ujjad rajta. Ráadásul eltakarja a telefon elejét, a görbített szélek eltűnnek, valahogy nem az igazi.
-
juve600
nagyúr
feltettem a MIUHU9 7.10.14. note4x-es verziót, eddig jobbnak tűnik mint az EU-s változat
-
Rickeffe
aktív tag
válasz helixP #14331 üzenetére
sajnos nem tudom milyen a sonys dng. az enyém is samsungos. először megláttam a dng-ket, elsírtam magam. (természetesen azt cártam kb. olyan lesz mint az s7-sé pl., de a note 4-ben ez a funkció alapból nem elérhető, gondolom a mentett raw is emiatt ilyen). illetve talán egy fényképezőgép még egyéb információkat is ment a dng-be amiket egy raw feldolgozó progi értelmez.
az enyémen pl általában egy dehaze, vibrance +30-40, sat +20, red -20 beállítás után hasonnlít a valóságra.Rickeffe
-
nagyra
tag
"MIUI 9 Beta China Stable Version V9.0.1.0.NCFCNEI for Redmi Note 4X been pushed via OTA"
http://en.miui.com/thread-945632-1-1.htmlBíztató, remélhetőleg hamarosan kijön Global Stable-ként is
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
vadkörte
addikt
válasz helixP #14337 üzenetére
Próbáltam CameraRAW-ban is, az nagyon nem boldogult vele, még az első generációs Yi-m RAW-ból konvertált DNG-ivel is boldogul, a Note4-ével nem. Egyszerűen nem tudtam értelmes minőséget kihozni a képekből.
A RAWtherapee sokkal szebb eredményt ad, de jóval bonyolultabb. Viszont a végeredmény nem tetszik, a telefon szoftvere egyelőre jobb eredményt produkál.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
csurgoi
aktív tag
Egy kis segítséget kérek.
Miután csináltam egy teljes mentést utána meg egy teljes törlést az adat kivételével, fel szerettem volna tenni a eu-s romot.
A flashelést nem tudja megcsinálni, mert kiírja, hogy az Updater folyamat véget ért a következő hibával:7\'/sdcard/xiaomi.eu_multi....\zip fájl telepítési hiba
Mit lehet ilyenkor tenni?https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
helixP
nagyúr
Aki valami okból hiányolná a a MIUI kamerát Custom romon, annak van megoldás.
Innen Zip-et le, TWRP flash, majd MIELŐTT elindítanád a kamerát engedélyek (installed app > camera > permission), aztán mehet is.Melorin, vadkörte: Hát, ja photoshoppolni az egy másik "művészeti ág", de szerintem ki lehet belőle hozni jobbat, mint az eredeti. Illetve a lényeg, hogy saját ízlésednek megfelelően gyúrod az alapanyagot.
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
Ma eljutottam oda, hogy BL-t nyitottam, letöltöttem a legfrissebb EU-s dev. romot (7.10.12) és az EU-s MIUI romok telepítési útmutatója honlapján megadott linkről a TWRP_mido.zip fájlt. Mielőtt felflashelném a TWRP-t, megkérdezném, hogy jó lesz ez a TWRP? Nem adtak meg verziószámot hozzá, annyit lehet tudni, hogy 2017. február 4-én töltötték fel.
-
aytukabozs
addikt
válasz borzosmorzi #14347 üzenetére
Valszínüleg jó lenne, de itt van frisebb.
(#14346) csurgoi
Ha látszott volna a file neve akkor lehet hogy itt is kiszúrta volna valaki
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Gloob
addikt
válasz csurgoi #14343 üzenetére
Milyen ROM-ról akartad feltenni az EU - st? TWRP - ből csináltad? Töltsd le még egyszer a ROM-ot gépen, hátha hibásan jött le. Tudtommal TWRP alatt az a sz.gépről fel tudod másolni a telefonra.
No akkor meg is van a hiba. HMNote 4X kell neked![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest