- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nálam még mindég a MIUI by Xiaomi.eu 10.2.2.0 Stable fut.(2018-12-01 a biztonságija sajna ezt kellene frissiteni de nem tudom hogyan
) -
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Óh te jóságos ég

Hivatalosból még mindig a V11.0.2.0 van de az ugye Nougat..
De ha mégis valami stabilból eredeztetettre vágynál akkor a greeshan ROM-ot nézd meg mert azért az szerintem nagyon jó (nyelv jobb oldalt állítható.. az oldal alapból orosz de van fordító az oldalba építve).
Port meg olyan van amiben azért mindig akad valami gányolás..
De te azt úgyis szereted
szóval itt írtam mit nézz Telegramon,
próbálj rá az electrojack build-ekre.. -
jbnd-007
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem olyan volt, hogy vékonyabb USB kábellel egyáltalán nem volt hajlandó tölteni az autós töltővel, konnektorossal meg nem zavarta.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
@holozis_HUN:
a te helyzeted kicsit másabb, nálad tudom hogy, hogy akku degradáció is van mára már.@Boby8709:
A helyzet több összetevős - a töltéshez ezek kellenek:
- töltő.. nyilván.. a ráírt max. leadható áramerősség leadható ha a készülék kéri és van rá lehetősége is felvenni mert ott van még pl.
- a kábel, ami ha túl hosszú akkor nagyobb eséllyel nagy az ellenállása, ha s.*r minőségű akkor is, mindegy hogy rövid vagy hosszú. A csatlakozók oxidálódnak idővel, az nagyobb átmeneti ellenállást okoz, szintén gond mert nem fog tudni tölteni ha "koszos" és van nálam demonstrációs céllal egy cca. 15cm-s kábel is amivel képtelenség 0.5A felett tölteni bármit is meg egy 1.8m-es UGreen ami tökéletesen tölt 1.7A-el is bármikor, aztán
- az USB aljzat: ugyanúgy igaz az oxidáció is meg az is hogy befelé vezeti az áramot az akkud alatt a szalagkábellel (szintén hibaforrás) az alaplapra ahol csatlakozik a
- PMIC-hez ami konkrétan szabályozza a töltést az
- akkuban levő apró mérőáramkör segítségével (Coulomb töltésmérő, igen, magában az akkuban a csomagolás alatt, a saját védelme mellett)A restart egy spec. állapot, ott nem fut még a kernel az elején így azt a részt más szabályozza (BL), ezért is viselkedik máshogy és ezért is szokták kérni hogy kikapcsolva tölt-e a készülék mert sokmindenre hagy következtetni. A fentiekből ha valamelyik nem stimmel akkor jöhet elő melegedés, lassú töltés, egyáltalánnemtöltés', ésatöbbi. A leggyakoribb az magának az akkunak a fáradása, a töltési ciklusok miatt, a hőhatások miatt (töltés közben 3D játékok.. 4K video.. etc). De a többi is elő-előjön, a PMIC pl. ha melegszik vagy egy szenzor ha úgy érzi hogy melegszik (hibás) akkor simán elvághatja a töltést. Az akkuban levő termisztor szintén, vagy minimum korlátozza "nehogy túlhevüljön". Az aljzat lehet rossz az USB felől, lehet rossz a szalagkábel felől. Lehet gyengén rövidzáras is. Lehet rossz a töltésmérő is, pl. sose tudod feltölteni rendesen, gyorsan merül de nem tudod miért.. ez egy gyakori laptopakku hiba is csak ott egyszerűbb javítani mert kiveszed a cellapárokat, megméred őket és 95% meg is tudod mondani hogy mi a helyzet, vagy kerítesz egy másik akkut jó PCB-vel de rossz akkukkal (mert az úgy olcsó) vagy cseréled a cellapár(ok)at ha azok voltak rosszak (ami szintén olcsóbb ha 18650-ek vannak benne és szinte biztosan az van benne).
Aztán innentől döntsd el rendelsz-e modult vagy nem. Lehet nálad már nem csak a modul lesz rossz, de alig 5..6 pont mehetett még el.. ha van donorod akkor egy relatív egyszerű módon tesztelhetsed pl. az akkut: átteheted a donorba tölteni, ki és bekapcsolt állapotban, azzal pár dolgot kizárhatsz. De akkor a tied már lehet alaplapos lesz (PMIC), azt gazdaságosan biztosan senki ki nem cseréli neked (még abban se vagyok biztos hogy bárki bevállalja egyáltalán).
-
Boby8709
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
ilyen problémám volt nekem is már korábban, hogy egyik kábellel töltött másikkal nem, de akkor a portban volt valami kis retek és azért......egyik dugó kicsit hosszabb volt és az már nem ment bele rendesen a helyére. Nem nézted? nincs semmi az csatlakozóban?
Mostani problémám viszont nem a kábeltől és nem is a csatlakozótól van, mert többel is próbáltam. -
fudi2002
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
9.6.3.0
-
fudi2002
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Alexey LOS 15.1 4g-2g moddal
Minden gyári,
input boost 1036mhz
boost freq when app launch or switch 1689. -
kmarci25
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Néztem ezt az olaj cuccot, belecseppenteni a levegős részhez, de olvastam róla, hogy egy idő után kifolyhat onnan, meg ott genyózni, nehogy belefollyon a telefonba stb...
Az egy kalap sz@r, nem ajánlom senkinek.
Megkaptam a vadiúj üveget (full cover, de nem feket szélű), rátettem a kijelzőre, a levegős részekbe meg próbáltam kenni/önteni ezt a cuccot. Valami ragadós, viszkózus izé ez, kent mindent össze. A levegőbuborékokat nem tüntette el, de legalább ott maradt mindenhol. Úgyhogy dobtam is a kukába azzal a lendülettel. -
ktomcat
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
pár hsz-el később többen is jelezték hogy elírás és júliusi van benne
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
..de mindig ugyanazok a programok : D
-
fudi2002
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Tuti hogy akku? Kb 2-3 alkalommal már raparáztam ilyenre, és az összesnél szoftveres volt a gond. A teló és a gyári akkuja szeptemberben lesz 2 éves. Tudom gagyi, de vannak az USB-s mérők, mérj majd egy teljes töltést mennyi megy bele.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Inkabb rakd fel ; )
-
Whist
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én tegnap óta használom a PE CAF romot. Bluetooth folytonos disconnectre van valakinek ötlete? Olvastam, h PIE alatt sokaknak jött elő ilyesmi
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Sosem volt Z3-am.

Xiaomi topikokban rontom a levegőt.

-
orc88
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én a PixelExperience-t nyúzom már lassan 2 hete, nagyon smooth, 12 óra sot is könnyen összejön.

Igaz mást nem nagyon próbáltam, a Syberia volt fent nálam kb fél napot de ez valahogy érzésre jobban megfogott. -
fudi2002
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
7es crdroid a leggyorsabb amit használtam, ugyanígy használva az 11 óra sot. Sztem megyek vissza rá, úgy a szívemhez nőtt... De ha cserélem, tuti nem 8.1re hanem erre a 9esre fogom, ha kinövi a betegségeit. Mondjuk első bétának azért durván jó ez.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
7es crdroid 11 sot vajsimán, 8asokból amiket néztem öröm ha 10 óra, scrollnál és itt ott kis akadásokkal. Ha hozza a 7est boldog leszek, mert gyors.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Mert akkor nem tudok mellete pl böngészni, mert azonnal lekapcsolja a zenét ahogy "leteszem" a progranot.
-
Trailblazer
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Vélhetőleg nem ugyanazokat a modulokat használjuk.
-
kelly416
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én 11 hónap alatt (minusz 2 hónap a két szervizelés) talán 3 napot tartottam tokban összesen. Sehol egy karc sem volt rajta, amikor beküldtem most garizni. Csak a kijelzőn lett 1-2 karc, mert azon sem volt védelem. Az összes védelem egy mágneses tartónak a kör alakú fémlapja, amit felragasztottam a teló háuljára.
Cserébe asztalra letéve pörgetni szoktam a telefont ezen a fémlapon. És így sincs semmi baja. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ezért sem éri meg annyira vigyázni rá. Ami elromolhat, az nagy valószínűséggel el is romlik. Én is inkább csak azért tartom tokban, mert jól néz ki, és kevésbé csúszik
Tokot néha portalanítom 2-3 hetente, aztán kész, ennél több törődést nem kap tőlem. A kijelző is karcos, de hát kit érdekel.. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
1-2 hónapig tok nélkül használtam, a felső műanyag sáv elkezdett kopni minimálisan (zsebben hordom, emiatt is lehet hogy pont a sarkánál kezdte el), a fém részének semmi baja. Ha lerakod az asztalra, nem hiszem hogy bármi baja lenne ott, hacsak nem asztalos munkát végzel az asztalon.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Magas fényerővel sehogy...
-
Trailblazer
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
No igen. És ha már léteznek az alapok, források (mert a hír alapján igen), akkor mennyi idő lenne adaptálni a többi készülékre is az újabb verzióra épülő saját rendszerüket? Gyanítom, hogy nem volna nekik nagy kihívás.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A Mi-Globenak nincs OTAja es az updater nincs modositva, igy az a xiaomi.eu frissitest irja.
A Mi-Globeot csak kezzel lehet update-elni, legeneralni az uj ROMot (lehetoseg szerint ugyanugy bekattintva mindent) es kezzel flashelni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem 8.4.19-et jelez, de csak ha rányomok. Letölteni nem tudja, "hiba történt". A weblapjukon meg fent sincs külön. Hogy lehet akkor ezt beszerezni?

-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem Epic van fent jelnleg és minden rendesen megy, kapom az értesítéseket folyamatosan
-
fzoli86
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
mokolas mentes telo van muternak, teljesen gyari, es neki is wacival van gondja, nem jönnek az ertesitesek...nalam minden fasza. honapokat probalkoztam mindennel...osszeferhetetlenseg, feladtam...

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Megértem, kinek a pap... 😉
-
KamuMazsola
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
kevééés a feuture???
hát nekem pl. a AEX is bőven sokat tud,
az RR tereszabhatóságában anno konkrétan el is vesztem
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
főzött rom?

-
KamuMazsola
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Biztos hogy beállítási hiba. Én 90 százalékban mobilnettel használom a telót és nincs ilyen hiba.
-
Gremovan
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Lehetséges hogy ez a beállítás a ludas?
Beállítások - Akkumulátor és teljesítmény - Teljesítmény - jobbra fent fogaskerék. És az első menüpont. Adatkapcsolat kikapcsolása ha ... nálam ez soha. Nálad? -
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem tudom most épp milyen ROM-on vagytok.. de visszautalnék [ide].
Settings - app settings - installed apps - jobb felül három pont - show system service - keresőbe írd be: Google play services majd
- force stop
- clear data
- uninstall update
majd a végén telefon restart. Szerintem ezek után mennie kellene. -
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nálam FB. Messenger ugyanez, Wacakom
nincs.
Semmiképp nem tudom rávenni az értesítésre (se hang, se led villogás, se állapotsor) csak ha épp előtérbe van. Minden engedély megadva neki.
Minden más app tökéletesen értesít.
Jó lenne valami ötlet, gyanítom mindkettőnknek hasonló lesz a megoldás, csak mi...? -
Upo
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Automata indítás, háttérben futás engedve? Alkalmazás akku kímélő át lett állítva "nincs korlátozás"-ra? Így simán mennie kell. Épp whatsapp nincs, de messenger lite, viber, telegram, vk, qq simán megy nálam. Egy lakatolt appom sincs, nem szoktam kézzel kilövögetni az összes appot úgyhogy nincs rá szükségem.
-
zzz03
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
rendszeresen hasznalom a whatsappot. semmi gond nincs vele nalam. torold le. rakjad fel. majd inditas utan a program valtoba / task valto vagymi, lakatold be. nekem igy tokeletesen mukodik. (global stabil 9.5.8.)
-
Simba86
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
nope, és már az opera sem az új Global Dev-vel

-
HungaroDrone
csendes tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Csak annyi érdekelne, melyik 8.1 rom a legjobb, legstabilabb?
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Security App -> Data usage -> Restrict data usage -> felül Mobile data -> appokat ne tiltsd le ( : Oldd fel ha itt le van tiltva.
Esetleg allitottal be net limitet es tullepted?
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
ZRAM be van-e kapcsolva? Kapcsold ki.
Pontosan milyen zip-et tettél fel? Honnan? Mit csinál? -
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez a ZRAM + sok app sok memóriahasználata miatt van: tömörítenie kell a sok app cuccát és az bizony értékes CPU idő - amit te brutál lagnak élsz meg (ahelyett, hogy az appok végét (a régen használtakat..) bezárogatná).
@"Adreno Idler" - nincs univerzálisan jó beállítás, hiszen mindenki máshogy használja a telefont:
Ez a négy paraméter van:
Bekapcsolás:
/sys/module/adreno_idler/parameters/adreno_idler_active (bool Y/N)Workload beállítása: ha a workload ennél nagyobb akkor azt már nem veszi tétlen állapotnak. Minél magasabb ez az érték annál jobban akarja majd lefelé vinni a GPU frekvenciát a governor:
/sys/module/adreno_idler/parameters/adreno_idler_idleworkload (alapértelmezetten 5000)Idlewait: Ennyi "eseményt" várjon meg úgy, hogy a workload üresjáratot mutat hogy lentebb vihesse a GPU frekvenciát. Minél alacsonyabb ez az érték annál jobban akarja majd lefelé vinni a GPU frekvenciát a governor:
/sys/module/adreno_idler/parameters/adreno_idler_idlewait (alapértelmezetten 20)A ramp-down számításhoz van mégegy paraméter:
/sys/module/adreno_idler/parameters/adreno_idler_downdifferential (alapértelmezetten 20)És [itt] van leírva hogy hogy működik.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Lehet hogy csak nekem tűnik úgy de mint ha pozitivan változott a sebességem egy gyengébb telefonon
1gb ram, 4 magos alsó kategóriás cpu.Ezeket irtam be a build.prop-ba
dalvik.vm.dex2oat-filter=everything dalvik.vm.dex2oat-flags=everything dalvik.vm.dex2oat-thread_count=4 dalvik.vm.dex2oat-threads=evetything dalvik.vm.image-dex2oat-filter=everything
dalvik.vm.image-dex2oat-flags=everythingUtánna dalvik cache törlés és reboot.
Újraoptimalizálja az összes appot utánna.De van is erre egy magisk modul amúgy, csak nekem nincs custom recovery-m.
Így kézzel irkáltam be a dolgokat.Az hogy itt pl műkődne-e azt nem tudom.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Hogy is fogalmazzak..
Van olyan felhasználási mód amiben hasznos lehet. De valahol picit mindig billen a balansz: vagy gyorsabbnak fogod érezni és jobban merül vagy kevésbé merül de lesznek apró furcsaságok pl. A CPU Governor-hoz is hozzányúlhatsz vele ami a számodra majd vagy akadozóbb lesz vagy pont smooth-abb (ha mindig nagy étvágyú dolgokat futtatsz akkor általában simább lesz). De ez a mod is elég zanzás, mindenre csak egy on/off gomb van..@aprokaroka87 @L-Speed: pont az i-vel meg a loggal van bajom: nekem az nem magyarázat hogy a pár szavas kapcsoló leírását zanzásítva leírja picit hosszabban, a log is csak annyit, hogy xyz dolgot bekapcsoltam/kikapcsoltam/átállítottam/tweak-eltem.. egy konkrét érték, egy konkrét rendszerváltozó nincs sehol említve az egész app-ban. Meg se tudod mondani hogy placebo-e amit csinál vagy nem.. és pont az amit írsz ami szerintem nem jó dolog: nem tudod megmondani hogy melyik opcióval adta hozzá azt a három sort a build.prop-hoz. De persze ez én vagyok. Nyugodtan ki lehet próbálni hogy működik-e. Csak én pl. nem szoktam ajánlani. De ez megintcsak az én véleményem, az is csak off-ban ( :
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Pl valamilyen beállitás során hozzáadja ezeket a sorokat a build.prop-hoz
touch.pressure.scale 0.001 persist.sys.scrollingcache 3 ro.max.fling_velocity 12000 ro.min.fling_velocity 8000
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Szerintem az lspeed app is tudja nagyjábol azt mint a crossbreeder.
Bár lehet tévedek -
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ahogy te várod úgy nem fog

-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem rossz de pár része nekünk nem működik, de ha kipróbálnád akkor a hivatalos repoban levőt tedd fel - és konfigurálni kell hogy jól működjön +egy Add-On hogy minden feature-t használni tudj. Nem tudom van-e kedved ennyire belemenni. Eget rengető eredménye nem lesz.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Csak a gyariakhoz.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Meg, igen. Ha vissza akarod állítani akkor a wm density reset-et kell kiadni.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Utoljara Marshmallow-ban emlekszem, hogy volt. Az szerintem tok jo kis ROM volt (mondjuk a stabil global 8.2.1.0).
A DPI-t ugy is allithatod, hogy rootolod a telefont, felteszel egy terminalt, su utan meg kiadod az elso script density parancsat.
-
Trailblazer
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A 16.3-as Magisk beta-s, próbáltam, nem ajánlom. Nem mindegyik modul megy vele.
-
orc88
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez a baj, hogy a velvet már nem megy fel EpicROM alá. Azzal működött szépen.
A gyári nem elég jól testre szabható. -
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ket apro bash scriptet hasznalok erre:
#!/bin/bash
wm size 720x1280
wm density 320
stop && startvisszaallitas eredetire:
#!/bin/bash
wm size reset
wm density reset
stop && start -
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
6.7 az utolso velvet asszem', logout blogomban a mega tarhelyen fent kene legyen.
-
Trailblazer
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Még pont letöltöttem a 8.4.12-t, fel is raktam, nálam nem balhézik. Ki tudja, miért vették le...
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Felteszi az alapjaul szolgalo ROM Firmware-et, igen. En mindig atflashelem a global stabil firmware-re.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Mostanaban sok a gond a heti Xiaomi.EU ROMokkal ):
MIUI alapu romokba integralnak minimum alap Google appokat, nem kell OpenGApps.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
@Firmware: olvass vissza a hozzaszolasaim kozt, talan pont tegnap irtam egy helyet/appot ahol gyujtik a firmware-eket.
@Xylon: nalam nem volt gondja. Az anim. sebesseget hagyd 1x-en a dev. options-ben.
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
SystemUI anim. mod meg a Xylon az egy animacio mod, szep lesz tole az attunes anim. meg hasonlok, gyakorlati haszna nem sok van. KCAL meg mindig bugos MIUIra. Az SSH arra valo itt, hogy az adb altal elerheto shell-t elerd PCrol konnyeden (Dropbear ssh szerverrel) - ha nem tudod mi az akkor nincs ra szukseged, amugy is szivja az akkut a wakelock-ja.. Xiaomi sync daemon pedig a Mi Cloud sync-hez a telefonon levo szolgaltatas. Ha nem sync-elsz akkor legalabb ne szivja ez se az akkut (van olyan wakelock-ja ami akkor is elojon ha be se leptel a Mi fiokba..).
-
Trailblazer
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Aha, értem. Nekem erre sose volt szükségem.
A kérdésekre a válaszok:
1. Miui beauty Mod: valamiféle csinosítócsomag, ami pl. a felső állapotsor lehúzásakor hátteret rak mögé, de ez témafüggő is, nálam pl. nincs háttérkép ezáltal.
2. Xylon system ui animations: ablakváltáskor egy effektust ad a rendszerhez.
3. Az SSH (és nem sshh) azaz Secure Shell, egy titkosított telnet kapcsolat. Aki nem tudja, mi ez, vélhetőleg nincs szüksége rá.
Bár szerintem ez sshd, azaz daemon.4. Remove Xiaomi Sync Daemon: A hasonló nevű szolgáltatást távolítja el a rendszerből.
-
literati
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Epic romnál működik kcal, nem törli a beállított értéket. Alkalmazás beállításnál engedélyezni kell, hogy automatikusan induljon az kernel adiutor! A többi Miui romnál nem tudom, nem próbáltam.
-
Trailblazer
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Hogy a mi működik? Ezt most nem vágom. A Mi Globe elég jó, benne van a témázás és működik is. Az Epic szintén faja, de nem frissül túl gyakran.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Bár nagyon ritkán hallgatok zenét youtube-ról, de ez hasznos volt, köszi!
-
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Kösz.
-
trebrona
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ne már! link
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Vagyunk páran.
-
Upo
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én ugyan nem. Csak ugyanazt akartam próbálni mint te.
-
Upo
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez most komoly? Amire válaszoltál, az előtti néhány hozzászólásban vannak...

-
trebrona
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Akkor ideje MiFlash-sel újrahúzni.
-
literati
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Van, csak a hdr+ beállítás megjelenítést külön engedélyezni kell a settingsben. Settings/config camera hdr+ nexus 6p. Advenced/ hdr + control (csúszkával bekapcsolni). Van később verzió ...018... is, nekem azzal pl nem jól ment a szelfi.
-
literati
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Én használom, meg vagyok vele elégedve. Igen több verzió van, nekem ez vált be: 5.1.014 ... https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/camera-5-1-014-171916386-release/
-
arcsin
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
XDA-s forum link. Érdemes nézni az utolsó kommenteket milyen beállításokkal megy (általában nexus 6p, és pixel 2016 zsl hdr) Nekem a legutolsó működő az a MGC_5.1.016_7.0+C2API_v.1.3_AllinOne_HDR+_front.apk volt.
-
D4ni
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Bocsi férre
Attipapa (#18923) :
Siker
twrp frissítés megoldotta. Viszont most nem fogadja el a jelkódom,pedig tuti jót ütök be. Ötlet? -
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ja, látom már XDA-n, hogy a /data format lett a vége : D
-
crok
Topikgazda
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Mi lett a megoldasod? /data format?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Megoldva.
-
kelly416
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Azt a zip-et, ami tígy kapok eredményként, azt twrp alól tehetem fel nyugodtan, igaz?
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
nem kötekedésként de a 8 az octa, a 10 mag meg az mtk procinál van ha jól tudom.
az említett különbségekről tudok, de pl. nem tudom hol lehet leellenőrizni. (Bluetooth verzió, b20 képesség) -
micafighter
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez se tünik rossznak, de a Wsken Mini 2 ami nekem van az is teljesen jó ilyen szempontból. A régebbi Wsken-ről olvastam valami hasonló gondot, de pl tegnap is vagy 3 órát babráltam a telefont kanapén fekve amig töltőn volt

-
Buckey
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van, eddig tökéletes. Ha ügyesen használom, akkor töltés közben sem esik le. Elvégre azért vettem, hogy kíméljem az USB csatlakozót, így nem zavar, ha a kezemben egy kicsit erősebb ígénybevételnél lejön, elvégre ez a dolga.
-
sandró60
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Elnézést,hogy "bekotyogok"

Annyit kinyomoztam,hogy van 4-pines ami csak töltésre és van 5-pines ez meg lehet,hogy adatot is átvisz.A képen amit a kolléga kitett 5-pin van. -
micafighter
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Igen, első dolgom volt nekem is kipróbálni, ADB is megy gond nélkül
De itt azért számít a kábel típusa is. Sima micro usb kábelből is van ugye ami csak töltésre alkalmas, igy ebből is biztos van.Nekem egész konkrétan ilyen van: [Link\][Link:https://m.ebay.de/sch/i.html?cmd=SKW&_pgn=1&_nkw=Wsken+Mini+2][Wsken Mini 2][Link]
-
ro3000
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ez a mágneses csatlakozó elsőre jónak tűnik, de engem nagyon zavarna, hogy a "seggéből" kilóg egy csatlakozó. Tokba rakni sem lehet túl kényelmes.
-
Thrawn
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Eszközök -> legörgetve kicsit Ujjlenyomat olvasó?
-
Thrawn
félisten
válasz
holozis_HUN
üzenetére
AIDA64?
-
Termi92
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A béta állapotú Oreo romokban a Goodix gyártású ujjlenyomat olvasók nem működnek (és ahogy olvasom nem is fognak még egy jó ideig), csak az FPC-k, amúgy semmi más.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Szegeden (legalább) egy fiúnak is van.

-
zzz03
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
zalaba eleg sokat latok nap mint nap a kezekbe

-
Darko_addict
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Huh, így már működik a Viper4Android! Órákat próbálkoztam, de ilyen komprehenzív leírással sehol nem találkoztam - és úgy tűnik, minden egyes eleme szükséges volt ahhoz, hogy rendesen funkcionáljon. Köszi az erőfeszítést!
-
junior11
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Köszi, jelenleg Xperia Z2 van, de dual sim telefon fog kelleni, úgy néz ki, s a Mi A1, Honor 9 (bár ez drágább) mellett ez is az egyik másik opció, de még egyelőre csak nézelődöm, infókat gyűjtök

-
Simba86
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
azért a csúcs a te rasszista hsz-ed volt...

-
Simba86
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
rásszistá vagy koma

kit érdekel, milyen színű a haverod?

-
ath
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
honorbuy. rendeltem feketét, 2 nap alatt megjött, se pixelhiba, se foltosodás, se semmi negatívum.
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
álmomban nem számítottam ilyen gyors válaszra! hálás köszönetem!

-
juve600
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
érezhető a sebességnövekedés ? nincs hátulütője a dolognak ?
-
juve600
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
szted fel tudom tenni a Revolt , így hogy a Faust van rajta ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Megkaptam a vadiúj üveget (full cover, de nem feket szélű), rátettem a kijelzőre, a levegős részekbe meg próbáltam kenni/önteni ezt a cuccot. Valami ragadós, viszkózus izé ez, kent mindent össze. A levegőbuborékokat nem tüntette el, de legalább ott maradt mindenhol. Úgyhogy dobtam is a kukába azzal a lendülettel.

crok