Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#37614) heihachi válasza Crazyman33 (#37613) üzenetére


heihachi
addikt

Látom Te sem vagy a nyugalom szobra :) Direkt tettem oda szmájlit, próbáld meg azzal együtt értelmezni, meg ne vedd már véresen komolyan, nem az életedről van szó.

Amúgy meg el kell fogadni, hogy kontrollerrel egyszerűen nem lehet olyan pontosan játszani, hogy néha egy egy kisebb koccanás ne forduljon elő, márpedig egy egy kis koccanás is keresztbe állíthat bárkit. Elméred a féktávot, és a mögötted jövő beléd szalad, vagy épp te futsz rá az előtted menőre. Ez nem bunkóság kérdése, bárkivel előfordulhat, mint ahogy elő is fordul még a forma autók világában is. Én jó sokat nyomom online a GTR Evolutiont, MOMO kormánnyal, ami hát finoman fogalmazva is nagyságrendekkel pontosabb irányítást tesz lehetővé, mint a kontroller, meg maga a játék is sokkal inkább szimulátor, mint a Forza 3. És mégis, még ott is előfordul, hogy el-el néznek az emberek féktávokat, kanyarokat, nem nézik a tükröt, stb. Ettől izgalmas, ez benne van, fogadd el.

Ha valaki direkt kilök, az már persze más kérdés, de hát azt meg a következő futamra ki kell tenni a lobbyból / bannolni kell, és kész :)

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.