- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
Cucuska2 #121551 üzenetére
Azért a Centurionoknál jóval gyorsabb az M26 meg az M46, és az M48 sebessége sem vészes szerintem. Csak azt sajnálom hogy még amikor az M46-tal játszottam, nem lehetett/nem tudtam róla, hogy lehet a dinamikus kamera nélkül bekapcsolni a függőleges stabilizálást, így a tank egyik legjobb tulajdonságát nem tudtam kihasználni, mert hiába nézegettem ki a dombok mögül, úgy ugrált a kamera fel-le, hogy nem tudtam rögtön lőni. De az a menet közbeni szórás
haverom most vette meg a tankot, csak az ágyút tette fel free-ből, de már most imádja.
jagada: kaptál választ.
-
nyunyu
félisten
válasz
Cucuska2 #121500 üzenetére
Már a DMax grind alatt is folyamatosan anyáztam, mert a WT4-et tízből összesen kétszer tette be BT9-be, akkor sem tudtam nyerni, ha túl sok volt a piroska a csapatban.
(WT4 nem egy csata eldöntő TD, nem túl gyors, rosszul manőverezhető, túl papír, plusz baromi korlátozottan tud lőni a botrányos gun dep miatt.)Ehhez képest most semmi negatív változás nincs, már "megszoktam".
Viszont a Skoda T25-től agyvérzést kapok, annyira kicsi a DPM/pen/alpha értéke a többi medhez képest (tár miatt rammer sincs
), így esélytelen vele eleget sebezni.
Ráadásul még csak 170% körüli a legénysége, így még 6th sense sincs rajta. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Cucuska2 #118682 üzenetére
Most komolyan, ennyi erovel az aimbot is legalis sőt ajánlott mert mindenki megveheti es hasznalhatja, sőt az a hulye aki nem teszi.
[link] Szepen latszik hogy koveti az agyu az ellent a weakspoton (nem a beepitett autoaim ami a tank geometriai kozepere celoz) amikor elfordul es masfele nez...
De tovabbmegyek, ott a tundra (nincsenek bokrok) peldaul, akkor az is okés? Vagy a tereptárgyak zuzasat jelzo mod, ami a minimapra teszi merre kullog az ellen?Igenis jogosulatlan előny azaz csalás ha a minimapra nezve latja az ember, merre nez a masik tornya.
A sablonválasszal meg nem kell foglalkozni, NA szerveren van lista es remelhetoleg hamarosan erkezik a regen igert kulcsrendszer a modokhoz. (csak WG alairt modot fog betolteni a jatek)
-
Viktoár
addikt
válasz
Cucuska2 #118386 üzenetére
Nem vettem szentírásnak csak azt írta a srác hogy nem lehet hogy ne lássuk előre hogy milyen játékosokkal vagyunk.
Ebben nem látom a rációt mert ha nem szakaszban vagyok akkor a kutya sem segít a bajban.Nagyon elvétve talán,tehát ugyanúgy játszok mintha látnám hogy milyen színűek a játékosok.
-
Emu
őstag
válasz
Cucuska2 #116522 üzenetére
+1
Jó lenne ha végre minden tankkal a szerepének megfelelően lehetne játszani. Már csak egy dolgot kellene kezelni valahogy: ha a top nehéz tankok(általában 500wn8 alattiak) beállnak a TD-k mögé, mert ők sniperkedni akarnak 400+ méterről, akkor mit csinál az a pár épkézláb med-light játékos, akiknek lenne lehetőségük befolyásolni a csatát.
-
-
rlazol
veterán
válasz
Cucuska2 #116136 üzenetére
nem azt mondtam, h nincs gondolkodás, csak kevesebb. Szerintem med/light játék ilyen téren nehezebb. Ez nem azt jelenti, h a heavy-hez nem kell.
ez teljesen egyértelmű, azért, mert prémje van, nem tudtad?
ha konstansan jóval többet sebzel, mint a hp-d magasabb lesz a WR-ed, ez viszonylag állandó összefüggés minden tankosztályban.
-
galervin93
addikt
válasz
Cucuska2 #115213 üzenetére
Tedd rá free-ből a nagy ágyút, meg fogod szeretni. Beteg T7-ben... T9-ben is visz mindent simán... Only AP, nehogy úgy járj mint fentebb a kolléga. Mindenre elég az átütés, a sebzés is... Dombos pályán arty nélkül "meccslehozós" tud lenni. A brutál ágyúsüllyedéssel szinte ki sem kell kukkantani, és máris odacsaptál egy igen fájósat.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Cucuska2 #42757 üzenetére
Nos igen, a taras cuccok...hat hogy is mondjam - csalas.Foleg akkor, amikor az ellenfelnek betesz 4-et, es nekunk 1-et sem.Miert nem tudja a rendszer ezt merlegelni, es elosztani a 4-et ket fele ?
Amugy valoban elvezetes lehet annak, aki nagyon profin tudja hasznalni, azt meghiszem.
En a 12t-vel jatszodtam sokat az IS-6 miatt, es azzal is tudtam zavart kelteni, es tarolni, pedig felderito.(es en az IS-6 miatt kotottem ismeretseget a felderitokkel, no persze a jatek kezdeten szinten jatszodtam felderitokkel)
Mit tudhat akkor egy 10es taras tank ?! -
xtmod
senior tag
válasz
Cucuska2 #40590 üzenetére
ezek ugyan tények, de lehet akár így is nevezni őket. pl. amit az e75 és a kv-1s sebzéséről írtam, (3 osztály különbség) nehéz cáfolni, ahogy azt is, hogy bizony "belenyúlnak" a játékba. olyan nincs, hogy valaki halad egy bizonyos szinten, és egyszer csak ahhoz képest is arcpirítóan béna lesz. az elcseszett artikra más is panaszkodott. stb.
-
Assimilator
őstag
válasz
Cucuska2 #38240 üzenetére
Olvasd el még egyszer amit írtam. Direkt hangsúlyoztam, hogy bárhol. Az alsó lemez eddig is lőhető volt én nem mondtam, hogy nem. A felette lévő rész is az volt, de arról rendesen pattogtak még a 9-esek is. A torony meg gyak. kategóriájában átlőhetetlen volt. 8.10 óta meg a 6-os, 7-es medek átlőnek tornyon szemből gold nélkül. S nem kupolát lőnek. Csak úgy telibe. Na mindegy.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Cucuska2 #31791 üzenetére
Tudom, pont ezért mondom, hogy balanszolva van, még az extra nagy pen ellenére is. Bár nekem még spec sem a sofőrt, sem a lövészt nem lőtték el, pedig van már vele 100 csatám.
(#31792) nyunyu: Tudom, hogy mikor került be, azt is tudom, hogy kellett épelméjű nehéz harckocsi a német vonalra is kis tierbe (bár hogy a DW 2 mennyire épelméjű konstruckió a játékban, megint más kérdés
)
Én csak azt mondom, hogy ott, ahol a T30 top tier heavyből eggyel kisebb td-t lehet csinálni, ott simán elgondolkozhatnának azon, hogy történelmi hűség címszó alatt esetleg olyan harckocsik kerüljenek egymással szembe (azonos tierben) amik a valóságban is méltó ellenfelei voltak egymásnak. A Tigris meg a Párduc két olyan példa, ami az én szememet leginkább szúrja.(#31794) D1Rect: azért ez mégsem szimulátor, meg nem a teljes hűségre kéne ráállniuk csak mégis valami hihető hátteret a játék mögé helyezni.
-
nyunyu
félisten
válasz
Cucuska2 #29509 üzenetére
Szerintem vert stab >> venti.
Nem esik ugy szet a celzokor mozgas kozben, joval pontosabban tudsz loni, ha ugy adodik.
Illetve, ha megallsz celozni, akkor legalabb fel masodpercet lefarag abbol az idobol, mire a teljesen szetesett celzokor alapallapotba visszaall. (onnan kezdodik csak az aim time...)Pl. Foch lenduletbol megallitva ~4 masodperc alatt celoz be teljesen egy celpontot, mert nem lehet vert stabot tenni ra.
Holott 2.3 sec a specifikacioban szereplo aim time, es meg EGLDt+BIAt is tettem ra, igy 2.05 korul kene lennie a tiszta celzasi idonek. -
bullseye
addikt
válasz
Cucuska2 #29515 üzenetére
Engem kicsit zavar, mert szerintem az ő WoT képességeivel lehetne "kedvesebb" (Most nézem újra a House-t, imádom, de akkor sem hiszem, hogy valaki ilyen bunkó lehet, csak mert zseni). De a tippjei, meg a videói és visszajátszásai szerintem nagyon hasznosak.
Amúgy eddig, ha egy <500 WN-es játékos elkezdett irányítgatni, max. kapott egy udvarias F6-t, de ezentúl megkérdezem, milyen szinten játékvonatozik, és ha abban jó, hallgatok rá.
-
Angel1981
veterán
válasz
Cucuska2 #28465 üzenetére
Bocs, most nem igazán értem.
Tesco azt írta, hogy Ő a KV-1S-el ment ki az IS-8 elé, csak neki nem jött be a taktika.
Ez egy abszolút lehetséges szitu, mert ugyebár az egyik T6 a másik meg T8, vagyis simán összetalálkozhatnak.Erre okos; a "kv1-s" hogy találkozhatott IS-8-al?
Nos ugyebár nagyon félreérthető, hogy "KV-1S" vagy "KV1-s". A KV-1 alapból valóban nem találkozhat IS-8-al, ahhoz egy magasabb szintű tankkal kell szakaszban mennie, de erről nem volt szó eddig - vagy én vagyok vak....
Erre céloztam, hogy most okos vagy félreolvasta, vagy poénból tudatosan félreírta a nevét a tanknak, és viccből értetlenkedik.
(Bocs, de ez a T7-es szakasz sem esik le, valamit nagyon kihagytam....) -
echterion
nagyúr
válasz
Cucuska2 #28375 üzenetére
Tudom, de a legtöbbi bios-ban van ilyen lehetőség.
(#28376) nyunyu: Ismerős, az én 6970-esem ugyanezt csinálja, annyi különbséggel, hogy a bios bejön, de ha nem nyomok bekapcs után del-t, akkor csak a win töltőképernyője jelenik meg, előtte a boot-ból semmit se látok.
(#28377) diegho: Mivel mostanság nem lesz AMD-m, nem fogom tudni kipróbálni. Te próbáltad már?
-
bullseye
addikt
válasz
Cucuska2 #26701 üzenetére
Izé, én úgy értettem, hogy min változtattál és hogyan. Mondjuk magamon is érzem néha, hogy ha kissé antiszociálisan hátra maradok, és sniperkedek, gyenge csapatnál jobb eredményem lesz - még ha vesztünk is. De folyton berohanok segíteni, meg lemmingeknél egyedül elmegyek védeni egy kicsit (mintha lenne értelme...) a másik oldalt, stb. stb.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Cucuska2 #26681 üzenetére
ez mind szép és jó, van aki tud fejlődni és van akinek a világ összes csatája kevés lenne. de akit nem idegesít, hogy a csapattársak kimennek a cap zonebol foglalás előtt 3 seccel addig az ellenség odaér és legyakja őket így defeat lesz - és ez egy példa a millióból -, nem idegesíti az tényleg irigylésre méltó idegrendszerrel bír
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Cucuska2 #21778 üzenetére
A Deegie's sight nem írja ki a célzott tankra vonatkozó ágyuinfót
Hopp, ez fel sem tunt.
Valamelyik mod felulirta a \res_mods\0.8.8\scripts\client\mods\MS.pyc fajlt, Vitiris pakkjabol potolhato.
Aha, megvan, eggyel regebbi Vitiris minimal mod ms.pyc fajljat sikerult betenni a pakkomba.
-
nyunyu
félisten
válasz
Cucuska2 #21772 üzenetére
Két kérdésem lenne:
Hogy tudok nyelvet váltani? (franciára, nem magyarra ofc. )\res_mods\0.8.8\text-be bemasoltam a kliens default angol szovegeit.
Torold le a komplett konyvtarat, es akkor a kliens nyelvi beallitasainak megfeleloen fogja kiirni a szovegeket.Ha igy nem indul el a jatek, akkor a \res\text tartalmat masold oda.
Hogy tudok xvm.xvconf-os configot használni? Illetve hol tudom (tudnám) átalakítani a régi xvmconfigomat?
Regi konfigot \res_mods\xvm\xvm.xc-nek kell elnevezni.
-
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Cucuska2 #12879 üzenetére
a német ág előtt 1ik kedves barátom acc.-jával játszottam, neki T10-ig megvolt az IS ág. nagyon tetszett de nekem a német technika szimpibb volt és persze örülök, hogy azt fejlesztettem, jobban illik a játékstílusomhoz.
emre az E100 csak akkor jó ha kicsikkel vagy 1ütt , akik hírből sem ismerek a weakspot -okat ! kerülj össze egy 5-10K játékkal rendelkezővel, ne félj minden szögben átlő ! ha valaki meglátja hogy Maus vagy E100 azonnal vált goldra, és akkor bizony egy T8 -as AT vagy T9 tank is kellemetlen meglepetést tud okozni , ettől függetlenül jó csapatban használható , nekem is nem 1x volt 10K+ szerzett sebesülésem
-
Remus389
veterán
válasz
Cucuska2 #10685 üzenetére
pont most lesz meg a 4-dik képzettség(T-25-re), a legtöbb ami maradt olyan hogy 100%-nál aktiválódik csak
múltkor volt róla szó hogy rengeteget kell játszani hogy kifejlődjenek már ezen a szinten (talán 1.7 millió XP)
az rengeteg csata kb 3000
szóval olyat szeretnék nekik már ami akkor is aktív míg nem éri el a 100-zat, speciális képzettségből a legtöbb olyan amihez 100% kell, így van pár legény akinek álcát szánok (2 vagy 3 van ilyen)
szóval összeadódik az álca ez a lényeg, ha 2-nek van 50-50-%-on az olyan mintha egynek lenne 100%-on, és ha mind2 100% akkor még jobb
a másik a rádiós, annak a speckó képzettségei, mindegyikhez azt írja, növeli a jelerősséget, nem értem
vagy növeli a hatótávolságot, vagy ugyanez csak a szövetséges járművek közt
(mégis hol hatna az ellenségnél?) érdemes ezeket kifejleszteni?
-
törölt tag
válasz
Cucuska2 #8467 üzenetére
Mi számít értelmesnek? Ma este mentem kb. 10 kört a Löwével, 1500-2400 közti dmg-vel. Ha jól rémlik, egyszer nyertem, pedig mindegyik alkalommal csapaton belül az első 3-ban voltam. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy honnantól számít értelmesnek a játék? Szeretnék eljutni arra a pontra...
-
Djuree
félisten
válasz
Cucuska2 #7723 üzenetére
miért olyan magas az? nekem még több egy kicsit, asszem 580, nem olyan sok ez
nem tudom a premet beleszámolja-e, én mióta játszok tavaly január óta, végig volt premem és lesz is. prem nélkül nem érdemes sztem tolni, úgy nagyon lassú a fejlődés. mondjuk így is eléggé... -
Mottie
őstag
válasz
Cucuska2 #6853 üzenetére
Nem kötekedek (de jó piszkálódni) én egész egyszerűen nem értem, hogy miért tartod/tartjátok OP-nek az artykat. Ha játszol magas artyval akkor valószínűleg tudod, hogy mi a tapasztalat vele. A csaták nagy százalékában elég gyorsan meghalsz, mert nagyon kevés olyan csapat van aki megvédi normálisan az artykat az ellenfél scoutjaitól és csak pár olyan pálya van, ahol meg lehet oldani magadtól hogy az ellenfél lightját letolod a szikláról.
Megint nem elhanyagolható, hogy az artyk egymást is lövik, nem csak a tankokat, sőt úgy is be tudják lőni, hogy hol van a másik, hogy nem spotolják.
Nem artizom (már) túl sokat, mivel nincs prémiumom és nem túl jövedelmező foglalatosság. Napi 1-2 csata GwT-vel. De akkor sincs bajom velük, ha bármilyen másik tankkal megyek. Tudni kell, hogy hova nem tudnak/nagy mákkal tudnak csak belőni és ki kell használni. Ki kell használni azt is, hogy 40 mp-ig töltenek.
Az egyetlen dolog ami hihetetlenül bosszantó, azok a franciák, szvsz nem túl reális és ésszerű, hogy gyorsabban menjenek mint egy med.
-
Moleman
addikt
válasz
Cucuska2 #3625 üzenetére
Jó, az jogos. De hát már most is szarok az arty-k ahhoz képest, amit 1 éve tudtak... Aki akkor kezdett játszani, megérzi, már elvettek mindent, ami jó volt - a jón értelemszerűen az OP-t értem, de szükség is lenne rá, mert így 1-2 jó játékos meg tudna nyerni egy meccset, a vérpistikék meg hiába kapnának pl ZiS-6-os KV-t a seggük alá, akkor se érnének vele semmit. Az oké, hogy most már ki lettek egyensúlyozva a tankok, de a játékosok is nagyon felhígultak. Abba (még) nem hagytam, de 4 hete nem mentem egy meccset sem, és nincs nagy hiányérzetem. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged