Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
holodp
aktív tag
válasz J.J. András #2748 üzenetére
Én pl el sem tudom képzelni az E-75-öt a legnagyobb ágyú nélkül. Tier 9-10-es tankok kiröhögnek, ha a KT ágyújával próbálsz nekik esni. Meg azért van némi tekintélyed az ellenség oldaláról, ha 4-500 HP-t tudsz lesebezni egy lövéssel.
virkir
Erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
holodp
aktív tag
válasz homeless09 #4715 üzenetére
Nálam most pont fordítva van.
KT a Tigris után nekem teljesen élvezhető volt, viszonylag jó motorral, tűrhető ágyúval, jó páncéllal, hamar elit lett a tank.
Ellenben a T32 ezzel a stock löveggel katasztrófa, amíg meg nem lesz a felfüggesztés, a stock tornyot bárki röhögve átlövi bárhol, és elég lassú a legnagyobb motorral is. -
holodp
aktív tag
Nekem csak annyi a bajom az artyval, hogy "bekempeli" a játékot.
Volt ma egy meccsem Malinovkán, standard battle. KV-4-gyel voltam. Csapat jó része elindult a dombra, én ezzel a lomhával ugye nem indulok arra, így maradtam bázist védeni 2 másik társsal. Nem nagyon történt semmi úgy 4 percig, ezért a folyó mellett elindultam az ellenség felé. Beértem a házakkal párhuzamos vonalban lévő szikláig, de ott természetesen elakadtam, egy T34 és egy M103-ba akadtam. T34 elindult felém, leszedtem jó 3/4-ed életét, a mi artynk persze rögtön ráállt. A mi GW Tigerünk engem talált el, pedig egy helyben álltam. Egy másik lövés már kinyírta a T34-et, de innentől kezdve megmozdulni nem tudtam, mert állandóan záporozott rám az artyeső. Végül pár perc után meguntam a várakozást, meg hogy spotolgatom a 103-mast, így elindultam, artitól végem is lett.Azt büntetik, aki csinálni próbál valamit. Hát köszi, erre nem kell a tüzérség.
-
holodp
aktív tag
Tudom én, hogy hova nem lő be az arty. De basszus, én nem akarok kempelni a rohadékok miatt. Ha meg megyek előre, akkor olyan nincs, hogy végig artytól védett hely/út.
Egy szó mint száz, várom a nerfet, mint a messiást. Én egyébként azzal is megelégedtem volna, ha maximalizálják a számukat oldalanként 2-re, de ez sem rossz. -
holodp
aktív tag
Az egy jó párosítás lenne, ha ütnének nagyot, de legalább nem lenne teljes gazdasági csőd egy arti fenntartása, ebben benne lennék.
Habár különösen nem zavar, ha szenvednek.
És ne haragudj, de 3-4-5 percig nem szándékozom egy helyben állni egy tankkal a 15 perces menetből, hogy addig is várjam a csodát. -
holodp
aktív tag
Ezt elfogadom, azzal a kivétellel, hogy az említett csatámban, ha nincs 4 bivalyerős arti ellenség, akik folyamatosan záporoztak rám, akkor pl én lehettem volna, aki eldönti a mérleg nyelvét, 5 percig ugyanis jóformán mozgás sem volt. Az ő bázisukon maradt 2 tank, akiket még úgy is kicsináltunk majdnem, hogy az én életem felét a saját tüzérségem szedte le.
Csak kempeléssel nem lehet csatát nyerni, azért tenni is kell valamit, ha meg az ellenség nagy része a térkép másik felén kolbászol, hát hülye lennék nem kihasználni ezt a másik oldalon. -
holodp
aktív tag
2-3 még oké, de 4-5 az már teljes mértékben játszhatatlan. Látom a WG mindent megtesz, hogy most már az alacsonyabb szintű csaták is játszhatatlanok legyenek.
Én azt tenném, hogy a mostani formájában meghagynám a fő jellemzőiket (pontosság, töltési és célzási idő, tier besorolás), de max 3 lehetne egy oldalon, és csak azok a tankok spotolódnának fel nekik, amelyek sokáig egy helyben állnak, kempelnek. Ne azt büntesse már, amelyik csinál is valamit.Másik lehetőség:
Legyenek pontosak sokkal kisebb sebzéssel és splash damagedzsel, vagy legyenek baromi pontatlanok (ugyanakkora eséllyel lőjön a célzókörön mindenhova) és nagy sebzéssel.Mindkét esetben ez az új MM besorolás nevetséges, és egyébként is abszurd ötlet.
-
holodp
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #8908 üzenetére
Nyilván nem 4-5 másodperc után kéne felvillannia, hanem mondjuk fél perc után.
De a legjobb tényleg az lett volna, ha korlátozzák 3-ra az egy oldalra rakható spg-k számát és csókolom. Esetleg mellé még egy kis célzás,töltés, dmg nerf. De ez agyament, hogy 2 szinttel magasabb spg-vel találkozhatok a csatában, ez minden, csak nem nerf. Amilyen agyament fraghunter az spg játékosok háromnegyede, majd a Churchill tankommal találkozok 3 GW Pantherrel és rám zúdítja mindhárom egyszerre a lövedékeit, az úgyis jó lassú és nagy, egy lövéssel megvan. Baromi élvezetes lesz. De ugyanez van KV-val, AMX 40-nel, Matildával és az összes lassú heavyvel. -
holodp
aktív tag
válasz Kean_Sorbo #8937 üzenetére
Igen, az artysok kb 10-15%-a olyan, hogy a csapat érdekét figyeli. A többi része agyhalott fraghunter, rálő tier 7-es csatában a 100 hp-val rendelkező Pz4-re, miközben mellette ott a Tigris, és hasonlók.
(#8939) Habib[HUN]
Óriási +1
Nem értem, miért nem bírja meglépni a WG azt, hogy 3-ra korlátozza a számukat oldalanként. 1000x jobb lenne az egész. -
holodp
aktív tag
válasz Remus389 #8973 üzenetére
És minek nézed a statisztikáját egy prémium tanknak egy nem prémiummal szemben? Nyilván a T-25-öt hosszabb ideig használja az ember, mert prémium, farmol vele, stb. Ergo sokkal jobb a legénysége is, mint egy jó esetben pár száz csatás t-34-nek, tehát jobban is lehet menni vele. Te is írtad, hogy már vagy 3 skilles a legénységed. Ugyanolyan szintű legénységgel és tapasztalt játékossal nem biztos, hogy jobb a t-25.
Kakumix
Szerintem szedd le azt a nyavalyát. Én egy időben direkt figyeltem, amikor valami xvm-es csávó beírt csata elején, hogy "jajj, noobok, 20% a nyerési esélyünk", akkor 10-ből 9-szer nyert a csapatunk. Csak frusztráló lehet és ezen idegeskedsz végig.[ Szerkesztve ]
-
holodp
aktív tag
válasz Simulacrum #8991 üzenetére
Nem érdekel az spg-k problémája, hogy őszinte legyek.
Akkor legyen az, hogy kevesebb tierű arty, mondjuk csak 6-7-ig, és nem hp-ban adják meg a damage-et, hanem mondjuk százalékban. X% hp-t vesz le egy tankról. És akkor jobban szét lehet osztani őket sok csatában.
Nekem mindegy, hogy hogyan, de ezen a mostani rendszeren (és a patch utánin is, mert már most látom, hogy az nem fog beválni) változtassanak valamit, mert így meg mindenki mást űznek el az spg-seken kívül. -
holodp
aktív tag
Na ez is marha jó csapat volt.
Bocs, béna vagyok, csak linkelni tudom.
[ Szerkesztve ]
-
holodp
aktív tag
Vicces dolog ez a páncél vs átütés kombó...
Az biztos. Én már pár hete nem is idegesítem magam 1-1 lepattanó lövésen, mert tudom, hogy ha a randomisten azt akarja, hogy a csapatom veszítsen, akkor úgyis lepattint minden szart, ha meg azt akarja, hogy nyerjek, akkor még a lövegpáncélon is bármit átenged.
Legjobb az volt, amikor T32-vel mentem, arctic volt a pálya, KV-1S átlőtte a tornyom, ágyúnak annyi. Megjavítottam, következő lövésnél megint kilőtte az ágyút. Vagy E-75-tel a kínai pályán IS-3 derékszögben mutatta az oldalát, becéloztam a hátsó részét, pattantam egymás után kétszer. Akár ki is léphettem volna, úgyis vesztésre voltunk ítélve. Elég sokszor pofátlanul csinálja ezt a játék, de már megszoktam. -
holodp
aktív tag
Nem szeretem annyira az xvm-et, de most nagyon szívesen megnéztem volna, hogy mennyi esélyt adott a győzelemre:
[ Szerkesztve ]
-
-
holodp
aktív tag
-
holodp
aktív tag
Nem tudom, pont ez a problémám, hogy ilyen kezdőpontoknál az észak-keleten kezdők számára totál haszontalan a zászló feletti csupasz domb, a fedezékek nem jók. A lassabbak meg hiába mennek északon a domb lábánál, mert egyrészt nyílt terep, arty prédák, másrészt meg az északi faluba hamar odaérő tankok és dombon ülők simán kivégzik őket. Akik meg a középső faluba mennek, azokat szétkapják az északon rusholók a dombról támogatókkal kiegészülve. Az egyetlen esélyük az, ha maradnak a spawnon a sziklák mögött, plusz a támadók, ha esetleg gyorsan odaérnek a zászló melletti falun a domb tetejére, vagy a falu alsóbb részeire. De ez a lassú tankoknak azért rizikós. A folyómeder szerintem öngyilkosság, sima arty célpontok ott.
A dél-nyugatiaknak sokkal előnyösebb a helyzetük. Övék az északi dombság, az északi város, ezekről belövik az egész észak-kelet és dél-keleti részt. Plusz délen a terepviszonyok is kedveznek.
Na majd kiderül, én elsőre nem sok jót jósolnék az észak-keletieknek. -
holodp
aktív tag
válasz #95904256 #10577 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, sokkal pörgősebbek lettek a körök, amióta végre kicsit "kivették" a játékból a hülye spg-ket.
És őszintén tojok magasról az artisták sírására, eddig mi szoptuk a brét, most majd végre ők fogják. Vagy átülnek rendes tankba.
Örülök ennek a változtatásnak. -
holodp
aktív tag
válasz Pete55555 #10608 üzenetére
Hogyne, persze, simán béna.
Ne az is-3-ból nyilváníts véleményt, az az egyik leggyorsabb heavy, azzal könnyű úgy menni, hogy ne találjanak el. Ha typepal megyek, engem sem szedtek ki. De az nem volt normális, hogy a t9-10-es csatákban 10arty volt egy csatában, és nem volt semmi,csak a kemp, mert ha valamit próbáltam csinálni valamit mondjuk e75-tel, vagy kv4-gyel és a többi tetű tankkal, akkor egyből 5 spg állt rám. Ez nem taktika volt, csak unalmas várakozás, hogy melyik fél unja meg előbb. Most sokkal jobban lehet taktikázni, tegnap 30 meccsből kb 3x volt vereségem. Nyilván ez múlik az mm-en is és a randomistenen is, de a célzás pontosításával még ez a faktor is hála az égnek visszaszorul.Akosf:
Nekem szerintem azért nem tűnt fel a bokor nerf, mert az spg-k miatt mindig a ˝kemény˝ fedezékeket kerestem egyből, bokor mögé ritkán bújtam. -
holodp
aktív tag
-
holodp
aktív tag
Ezzel egyetértek.
Így, hogy az spg-ket kb kivették, szerintem nagyon élvezetes lett végre a játék, nem csak kínszenvedés. A tárasok nem különösen izgatnak, nuku páncélzatuk van, és ha kilőtték az összes skulót, akkor aztán jaj nekik.
Persze így is vannak érdekes dolgok, a minap egy e75-tel pattantam le egy SU 14-2-ről, pedig telibe kaptam az elejét. Na ott elkerekedett a szemem, de egy-egy ilyen azért belefér. -
holodp
aktív tag
válasz Simulacrum #58884 üzenetére
1. Amx40
2. Panther
3. Amx 12tamit sosem adnék el:
e75
type 59
m46
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest