Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:15

LOGOUT.hu

WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22111) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Wind-Storm: minimum udvariasság, ha 2-3 hónapig szeretném használni nyáron, hogy megbeszélem a tulajjal, hogy nem gond, ha néha felkapcsolódom. :)

Kert végében jó az erősség és max a sebesség, a 25%-os erősségnél meg már lassúcska a böngészés, de azért még lehet, türelemmel.

Az átjátszást a dd-wrt-vel ellátott 1043nd-vel próbáltam meg, a fő gondot az okozza, hogy a hálózat ssid-jének első betűje egy nagy É betű, amit a routerem nem tudott rendesen értelmezni.
Aztán sikerült rá kapcsolódni (a pirelliben is engedélyezve lett ez), de nem jött a net, pedig nálam elvileg minden rendben volt a beállításoknál.

Javítva.

barack21: sajnos ezeket a cuccokat már megrendeltem (meg még mellé egy 10 és egy 20dbi-s botantennát, hogy tesztelgessek).

Soma01: a kábelre nem írtak semmit, 6m, 9m.
Azért vettem sok antennát, mert nem döntöttem el, hogy véglegesen felrakom a tetőre, vagy csak a terasz tetejére menjen ideiglenesen, illetve tesztelgetésre is jó.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.