Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot meg a sok cikket a win 8.1-es tabletekről és egyre kevésbé tudom ,hogy mit válasszak.
Ha minden igaz a legfontosabb ,hogy minimum 2Gb ram és 32 giga tárhelyem legyen.
Csak droidos tabletem volt/van. Mostani droidos tabletem páromé lett ,és egy win-es tablettel vigasztalnám magam.
Netezésre olvasásra használnám főleg. Max néha egy kis Age of Empires
Kinéztem 2 gépet de a véleményeteket kérném azért.
Lenovo IdeaTab Miix3
KRUGER-MATZ KM1082 EdgeA 2. gondolom már minden igényt kielégítene. Bár a 10 col helyett 8 col-nak jobban örülnék.
Első tablettel egy gondom van. A 1024x768 felbontás. Nem azért mert pixel vadász vagyok (mostani tabim is ennyit tud).
De windows alatt elég ennyi? Nem kéne inkább 1280*800?50 ezret szánok rá kb. Max 60-at.
Mit lenne érdemes választanom?
2/32 giga alap
Talán egy rendes usb csatinak örülnék még. Hdmi nem élet halál kérdése. Van rendes asztalim tv-re kötve. Lehetőleg itthon Mo. venném meg.Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget !

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán egy rendes usb csatinak örülnék még. Hdmi nem élet halál kérdése. Van rendes asztalim tv-re kötve. Lehetőleg itthon Mo. venném meg.