Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
wowpegazus
üzenetére
Androidot keress ilyen celra es ennyiert.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
"valamely gepen meg 1600MHz-re is allitato biosban, amelyik 1060-nal jott gyarilag."
Eddig nem ram sebességről hanem méretről beszéltünk..
Mindhárom proci 1600MHz-es memóriakezeléssel rendelkezik. Ez természetesen mint minden teljes értékű alaplapban változtatható a memóriasebesség, de a proci akkor is 1600-al kezeli.Ez mellek info volt, kulonosebben nem vag ide, hisz az adott gep tulajdonsaga. Mea culpa.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Techtablets tesztjei szerint mind kezeli, sot, valamely gepen meg 1600MHz-re is allitato biosban, amelyik 1060-nal jott gyarilag.
Pl. itt egy video. -
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mi pont egy eve vettunk T100HA-t. Rendben teszi azota is a dolgat. Nem atomeromu, de tanulashoz, konytvarba, kavezoba, esetleg masodlagos gepnek cipelve tokeletes. Otthon is kenyelmes az agyban.
Egy bugja volt, hogy lefagyott a Win, ha lejatottuk a gepet. Ezt mar javitottak, igy vasarlas utan mindenkepp ajanlott drivert frissiteni.
A felbontasa nem tueles, de kellemes. Filmezesnel inkabb zavaro lehet, ha valaki a QHD-hoz szokott.
Aksi rendben van. 7-8 orat hozza atlagos hasznalat mellett.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Intel fan11
üzenetére
Szvsz Android fele nezegess. Multimediara az kellemesebb, foleg ebben az arsavban. Ha kulfold nem gond, Aliexpress, Banggood oldalakon talalhatsz erdemeset.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sanyabá
üzenetére
Itt egy rovid szosszenet rola. 10%-kal lassabb. Nem eletveszelyes...
De ha talalnal egy Asus Transformers T100HA-t akciosan, az jobb vetel lenne. -
Kasya
nagyúr
válasz
zotyesz66
üzenetére
Sokat nem tudok mondani rola, mert parom hasznalja, neki lett veve. Tudja amit kell, mukodik rendesen.
A kijelzo felbontasa gyenge, ami kozelrol nezve lehet zavaro. A kijelzon van kis bevilagitas a saroknal. A kerete vaskosabb, ami nem feltetlen negativum, mert jobb fogast ad. Az aksija korrekt, egy munkanapot kilehet vele hozni pont. A bongeszoben (Edge) 6-8 lap (van kozte PDF is) utan mar lassabb a lapok kozti valtas, akar 1-2 sec is lehet. WiFi stabil, olyan milyennek lennie kell.
Ha az ember nem terheli le, mint egy asztalit, akkor jo tars lehet, csak tudni kell a hatarokat. Alap irodai, otthoni hasznalatra megfelelo.
-
Kasya
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Z8300 akciok, de nem tunnek kiemelkedonek.
Aki meg Alirol vesz gamer lapost, az meg is erdemli
-
Kasya
nagyúr
Ipon-rol rendelve (link feljebb). Bill magyar (meglepetesunkre). Dec. 31-ig kellett vasarolni, majd beregisztralni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Igen. A Teclast is szuper, foleg 60ezer korul. Ha szimpla Win tabletet vennek, ujra azt vennem.
De irodai hasznalatra nekem a billentyuzet, jobb aksi ido, magyar gari, tamogatottsag (megbizhatosag) ennyi felarert jobban megeri.A Chuwi Z8300-a techtablets alapjan nekem gyengenek tunik. Viszont nem is tularazott...
-
Kasya
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Semennyire sem zavaro, eszreveheto. A Win jol nez ki rajta, a kijelzo nem pixeles. Ezt a meretet mar nem nezem olyan kozelrol, hogy zavaro legyen. Kozelrol nezve azonban feltunik, bar nekem a Teclast is pixeles volt kozelrol.
Amit kihagytam, hogy a hangszorok kozepes minoseguek. Hangosabb, mint a Teclast, de egy Ipad-hez nem er fel sem minosegben, sem hangeroben.
-
Kasya
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Teclast X98 Pro, tokkal, vedofoliaval, 64-es mem.kartyaval (afa. vam nelkul) kb. 100ezer forint.
Ugyanakkora ram (4gb) mellett, 128gb emmc-vel, billentyuzettel, argaranciaval.(ajandek Lumia telefonnal, aminek eladasi erteke kb. 20ezer forint), 120ezer forint volt.Tehat ha csak a beszerezhetoseget, garanciat nezzuk, mar megerte. De most, hogy mar ajandek telefon nem jar hozza, csak az argarancia, igy is megeri a 20ezer felarat, tekintve a billentyuzetet is.
Teszteket nem tudtam futtatni, mert kedves parom goozerovel befogta szakdolgozat irasahoz.
A kijelzo laminalt, nincs res az uveg es kijelzo kozott. Az erintesre erzekenyen reagal, jobban mint a Teclast. A haz osszeszerelesenek hatasara a kijelzo sarkanal lathato bevilagitas, mely fekete hatternel lathato csak (aki erzekeny ra).
A bill. nyomaspontja jo, a billentyuk kisse mozognak nyomas kozben, tehat nem a premium, massziv utvonalu gombokra kell szamitani, de teljesen jol hasznalhato, gyorsirasra is tokeletes. A tabletet rahajtva a kijelzo kikapcsol. Az USB 2.0-nak tunik a billentyuzeten egy gyors masolasi sebesseget tekintve (de az adatlap biztos feltunteti).
A toltoje gyorstolto, USB-n csatlakoztathato a tablethez. Az aksija elso hasznalat mellett 8-9 orat tudott bongeszes, 3 ora filmezes mellett, 50% fenyeron. Elsore azt mondanam, hogy 20-25%-kal jobb aksiidot mutat, mint a teclast.
Az eMMC sebesseg es throtlingot nem tudom (egyelore).
Sulya 1kg. billentyuzettel. Elsore kezbefogva sulyosnak hatott, a tablet es annak kerete vastagnak tunt. Gyorsan megszokhato, konnyen hordozhato. A feher szint nem ajanlanam, ha van lehetoseg inkabb a sotetebb szint (a piszkolodas miatt).
Egy rakas gyari Asus cucc van rajta gyarilag (3 fele felho tarhely, ASUS programok, Office alternative probaverzio, Evernote), melyek torolhetoek (termeszetesen).En inkabb ajanlanam ezt, mint a Teclastot. Foleg a bill, teljeserteku USB, garancia miatt. En Ipod-rol rendeltem. A +2gb ram es 64gb belso tarhely 20e ft felarat jelent. Szerintem megeri, mert ha jobb microSD kartyat es 2 gb ramot vennenk bele utolag (ami kisse nehezkesnek tunik), az se lenne olcsobb szvsz.
-
Kasya
nagyúr
Minap kaptuk meg a T100HA-t, 4/128-as varianst. Win 10-el jott. Teljesen jo, jobb mint a teclast. Akuidoben is.
A kijelzo sajnos itt se tokeletes, halvanyan kis bevilagitas van a bal felso sarokban, de nem zavaro. -
Kasya
nagyúr
Lehet mar kapni valahol a Transformers T100HA (Z8500 + 4GB ram) idei modellt ertelmes aron (ertsd. 150e alatt)?
A MA fooldalan nagyban megy a reklam, de nem latom sehol se kinalatban. -
Kasya
nagyúr
Kovesd a leirast és nem kell valtogatnod semmit sem.
-
Kasya
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Ez tetszik.
-
Kasya
nagyúr
válasz
garai198419
üzenetére
Kulso: Massziv, jo osszeszereles. Szep kijelzo (Ipad Air). Nem nehez, kezben jól tartható.
Előforduló hibák: a ház szorítja a kijelzőt, így "beszűrődő" fényt látni oldalt egyes modelleknel sotet feluletnel.
Belso: Gyors eMMC, tulmelegedő proci, ami throtlingol. A melegedes nem zavaro a hazon, kezben, de a throtling normal hasznalat mellett is kimutathato, de nem erezheto, ellenben terheles alatt sem veszes. (Ez Z8500 prociknal jelen van).
MicroSD USB 3 sebesseget tamogatja. Nem toltheto USB hasznalata mellett.Üzemideje használattól függően 4-10 óra között mozog;
- irodában, netezés + szövegszerkesztés 15-25%-os fényerőn 9-10 óra
- napsütéses időben, szabadban netezés (80-100% fényerő) 6 óra
- erős játék alatt (Witcher stb), 50% fényerő 4-4,5 óraA fenyero kezelese nem tokeletes. 75 es 100% kozott alig latni kulonbseget. 12-25% fenyero kozott +1-2 ora kjelzo ido is elerheto.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sotyks94
üzenetére
Jott ra frissites, de tovabbra is nagyon porgeti a procit kozel alapjaraton is.
A gephaz maga nem forro, de melegszik ahogy mas keszulek is. A proci viszont tud throtlingolni eleg sokszor. Ez csak komoly jatekok alatt eszreveheto, hetkoznapi hasznalat soran nem.
Az aksi ido maradt a szokasos.En a 11.11 akcion belul a Cube i7 Stylust vennem.
-
Kasya
nagyúr
Lehetseges, hogy a Recovery particio csak 2,93GB? Keveslem...
Feltettem veletlenul a Insider frissitest es kilotte a BT drivert...es a visszallitassal se tudom most meg feltenni. -
Kasya
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Valoban, de ha jól emlékszem akkor nem volt lehetőség Sellers shipping methodra. Tovabba most a dual bootos verziót linkeltem.
Amint akkor irtam is, csak a vam miatt es kinai verzio miatt nem érte meg. Most már viszont int. verziót adnak es ha jól látom esélyes a vam kikerülése is.
-
Kasya
nagyúr
Aliexpress-en akcios lesz a DualBoot-os Teclast X98 Pro.
-
Kasya
nagyúr
Aliexpress Shenzen QSS
260 dollar + 10 dollar posta volt. Mas eladoknal 270 dollar es nem garantaltak az elobbitol elteroen a vammentesseget. -
Kasya
nagyúr
Az-az. Eloszor meg is ijedtem, mikor lattam hogy futar hozza es nem a TNT....de orvendetes dolog, hogy az arban benne volt ez a plusz szolgaltatasa az eladonak.
Bar nem egeszen tablet topik, de hogy tudok meggyozodni arrol, hogy a Win10 tenyleg eredeti es nem kmspico? Fura, hogy az international version meg nem jelent meg, valamint a techtablet.com csak kinai verziorol beszel, ugyanakkor nekem tamogatja az angolt is a gep.
-
Kasya
nagyúr
Ma megkaptam a Teclast X98 Pro-t. Szerencsere afa es vam nelkul sikerult meguszni es egy het alatt itt volt. Most jon a nagy izgalom, hogy hibatlan-e es minden stimmel-e rajta.
-
Kasya
nagyúr
Van lehetoseg W10 home nyelvet atallitani valahogy? MUI fajl letoltesevel, vagy mas modon esetleg?
-
Kasya
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Szvsz nem eri meg.
Talalni olyan eladot, aki vat es tax nelkul bevallalja az elküldést. Tovabba egyelore ugy nez ki, hogy kinai verziót kuldenek egyelore. Mondjuk ez sokat nem szamit....Ha akción belul rendeli az ember es mindent utana szamol: 86500 ft
Ha egy "jo" eladotol rendel az ember: 73900 ftEddig eleg erdekes eredmenyeket mutat amúgy a keszulek. Ettol fuggetlenul érdekesnek tartom. En is varom az enyémet

-
Kasya
nagyúr
Milyen TF kartyat erdemes beszerezni sebesseg teren? Mit szoktak tudni kezelni altalaban, vagy mi lenne ajanlott?
-
Kasya
nagyúr
Tobb evnyi tablet fintorgast, majd egy evnyi "megfelelo tablet keresest" kovetoen leadtam a rendelesem a Teclast X98 Pro-ra. A legelso szallitmany is 20-22 kozott kerul postara, de az en eladom nem erositette meg a datumot egyelore

-
Kasya
nagyúr
Aki rendelt mar DHL altal tabletet (vagy mas nagyobb erteku dolgot): az afa befizetesenel elkerik a bizonylatot/szamlat a tenyleges osszegrol, vagy elfogadjak a dobozra irt osszeget?
-
Kasya
nagyúr
Minosegben es teljesitmenyben melyik szamitana jobbnak? Teclast X98 Pro vagy Cube i7 stylus?
Nem nagyon talalok a procikrol osszehasonlitast.
Vagy inkabb ugy kerdem, hogy mennyire er fel teljesitmenyben a Teclast a Cube-hoz (varhatoan). -
Kasya
nagyúr
Eltévedtem
-
Kasya
nagyúr
Volt korabban linkelve egy osztrak bolt, ahol jo aron lehet kapni Surface es mas tabelteket is. A keresoben mar nem lelem es nem is mentettem el

Nem tudja/emlkeszik esetleg valaki? -
Kasya
nagyúr
Erdeklodnek, hogy mi a velemenyetek a fentebb is emlitett Cube I7-rol?
Jol gondolom hogy ebben egy Core M-5Y10 van? Erdemesebb lenne inkabb egy Surface-t valasztani? Mennyire trottlingolhat vajon a Cube terheles alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)