- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Miix 320 még mindig ajánlott 3G-hez?
Esetleg egyéb alternatíva?
Köszi! -
válasz
qqcqqc #13568 üzenetére
Jogos, sokan keresnek 4"-os telót, de sokkal többen szeretnének 5.5-öst. Metrón/buszon még a kiscsajok is inkább S7-et markolásznak, mint iPhone SE-t...
Ebook olvasásra ebook reader ajánlott, nem tab, vagy teló.
Valóban 7.9-9 a legideálisabb középút, de ugyanakkor két pad közé, az asztal alá esés. Se nem igazán mobil (csak táskában lehet hordani), de tartalomkészítésre már nem. Igen, utóbbira is használható a tab, próbálj csak ki egy Thinkpad Tablet 10-et és meglátod (Atom x7-Z8700 + 4GB RAM + 64-128GB háttértár).
-
válasz
Doky586 #12674 üzenetére
... lásd mit tud a proci... és a gyártótól származik az infó, nem másodkézből, nem hallomásból v saccolásból származó leírások..
Igen, ahogy látod, ezt én is megtalálom, köszi!De mutass olyan hiteles* screenshotot ahol a win10 mutatja egyszerre hogy 4GB memóriát kezel a Z8350.
Igen, ahogy írtam, pont erre lennék én is kíváncsi! -
válasz
Doky586 #12672 üzenetére
Köszi, de adatlapokat én is találok a neten!
Nézd csak: x5 Z8350, x5 Z8500, compare. Csakhogy hiába bír 8GB-ot, W10 tabletben még nem láttam többet 4GB-nál.ezekkel kb. kitörölhetem. És hiába ír 2GB-ot, valahogy mégis belerakják a 4-et, amit aztán a Windows fel is ismer. Magyarul kb. kitörölhetem az adatlapokkal.Majd az fog érdekelni, ha valaki csinál terheléses tesztet, és a memóriahasználatnál kibukik, hogy mennyit eszik a rendszer.
-
válasz
Doky586 #12647 üzenetére
Hű, ez az új ASUS Transformer Mini T102HA nagyon pofás lett!
Végre vidám színekkel dobták fel a kínálatot, van pen tartó fül, és teljes méretű USB3.0 raktak a tablet része.A 140k-s ára kicsit húzós, de amúgy is csak szürke boltokban láttam eddig, szóval... UPP!
-
Üdv!
Tudnátok ajánlani PDF olvasó alkalmazást T100 tabletre?
Olyan kellene, ami gond nélkül beolvas akár 50-60MBos fájlokat, és a lehető legsimábban tudja görgetni/lapozni.
Ugyanitt ebook reader alkalmazást is keresnék, Ti mit használtok? -
válasz
hroberto #12471 üzenetére
A különbség az anyagminőség és az összeszerelés.
Pontosan, meg az üzemidő.Ezt mindenki döntse el maga, hogy megér-e 30-50 ezer felárat, hogy valamivel jobb köntösben van a cucc (szvsz nem éri meg).
Értem, de ha nem ajánlotok neki alternatívát, akkor nem fog tudni dönteni.(#12473) this is life
Felesleges valamire 30-50000 ft-al tobbet kolteni ha a benne levo hw ugyan azt tudja de ez az igenyektol is fugg... egy kicsivel vastagabb muanyag boritas nem biztos hogy megeri a plussz penzt.
Ne mondd már nekem, hogy amit minden nap huzamosan használsz, kézbe ceszel, annak mindegy a minősége, burkolata, stb.(#12474) gretzky77
Ugyanazért a vasért én nem adnék 40-50 el többet csak azért,hogy kicsit szebben legyen csomagolva még akkor sem ha magasabb a keretem!
Amúgy te használtál mix310-et vagy egyszer megnézted Médiában?
Nem csak a vas, 64GB vs. 128 GB eMMC, meg az eltérő akkuidő is számít. Értem, hogy Neked az olcsóbb a jobb, de a kérdező nem biztos, hogy így áll hozzá.
Egyszer alaposan megnyomorgattam az MM-ben, de néhány Win tablet megfordult már nálam, tudom mihez hasonlítani. Pl. a mostani T100TA-m is hagy maga után kivetnivalót, de a sokat szidott billentyűzete simán jobb a Lenovo-énál.
Meg az a fényes-kopogós műanyag, ami a 310-en van... brrr... -
+ (#12469) hroberto
De ha 150k a keret, akkor nehogymár ne jussunk tovább a 310-esnél!
Kb. mintha nem létezne más ajánlható gép az adott összeghatárig...A kérdező is írta, hogy ezt találta kiemelten jó áron, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne elterelni a fostól, esetleg jobbat ajánlani.
-
válasz
garrotter #12456 üzenetére
ASUS Transformer Book T101HA-GR030T - Intel x5-Z8350, 4GB RAM, 128GB eMMC - 120k HUF
Csak egy példa, de több T100HA konfig is kapható, normális árazással, bőven 150k HUF alatt.
Ehhez képest a 310-es minősége a béka segge alatt van, nem is értem hogy egy ilyen kérdésre egyáltalán hogyan jött képbe. Az a kopogós műanyag x@r... jeeez...
Használja csak az, aki ennyire ajánlgatja! -
válasz
Grande Ale #12410 üzenetére
Szerintem megéri.
-
válasz
pècsimunkás #12375 üzenetére
Teljesen okés, kár hogy nem nálunk van ez az akció!
-
Tegnap megtapogattam BestByte-ban a Kiano Intellect X2 HD, és sokkal minőségibb benyomást keltett, mint a Miix 310, a tablet része konkrétan kb. 2x masszívabbnak tűnt, nagyon jól össze volt rakva. Oké, a billentyűzet, az T100 színvonal (még az első), de legalább van rajta 2 usb.
90k-t a T100HA-n kívül max. ezért adnék itthon, 2 év garival, és most online 80k HUF az MM-nél.
-
Üdv!
Lehet még W8.1-es tabletet W10-re aktiválni?
Mintha olvastam volna, hogy van valamilyen módszer... -
iPad Mini alternatíva, 100k HUF-ért: HP Pro Tablet 608 G1
Nagyon komoly, egy ilyen HP Pro 8 BT keyboard case-zel tutira kellene. -
válasz
kovacs65 #11736 üzenetére
Igen, nyilván oda is lehet kártyát helyezni, csak ez a legtöbb tabnál úgy van, hogy benyomom oldalt, oszt' ha ha végeztem csak rányomok megint, és ki is köpi. Vagy van az olvasó előtt védelem gyanánt egy körömmel kihajtható/elcsúsztatható lapka.
De hogy mindenképpen kulccsal kelljen szenvedni...
-
válasz
kispusi017 #11705 üzenetére
Tegnap megtapogattam MM Westend-ben az ígéretes, új Lenovo Miix 310-et:
+ 75k most üzletből is, nem csak webshopból;
+ nagyon jó a mérete, az arányai;
+ bill. kiosztása nagyon kényelmes;
+ Z5 + 4GB + 64GB ~ időtálló;
- nincs rajta microSD olvasó, csak a kulccsal nyitható TF slot;
- nincs USB3 csati;
- annyira gagyi, kopogós, bazári műanyag a külső burkolata, hogy majdnem elsírtam magam; komolyan ennél még a régi T100 is sokkal jobb, ill. a sima Miix 300-at is előbb választanám (Miix 3 10-et meg pláne), pedig az sem túl szimpi ebből a szempontból.
Switch 10 mellett kirakva siralmas volt.Szóval nekem kiesett, pedig 75k-ért igencsak megérte volna...
Mindenkinek ajánlom, hogy csekkolja le, mielőtt berendel akár egyet is. -
Üdv!
Egy W8.1-es Lenovo Miix 3 830-ast kellenem W10-re frissítenem.
Hogyan oldjam meg? Még nem csináltam ilyet.
Csak simán nyomjak a tálcán a frissítésre, és kövessem az utasításokat?(#11537) zoltan6
Köszi! Igen, azért kérdeztem. -
Üdv!
A HDD-s dokkolóval szerelt Acer Switch 10-ek mennyivel merülnek gyorsabban?
Van olyan opció, hogy leválassza a HDD-t, de a billentyűzetet nem?Köszi!
-
válasz
this is life #11139 üzenetére
Szerintem DD mentes, de itt találtam egy leírást erről a jó kis progiról, szóval majd próbálkozok.
Köszesz! -
Üdv!
Mivel a másik topic halott, ezért itt is felteszem a kérdést: dual boot-os Vi8-am van, a sima, eredeti változat.
W10-et telepítettem, korábbi verziót töröltem.Letöltöttem a Junnie-féle drivercsomagot, de nem tudom, hogyan telepítsem?
Van erről valahol részletes leírás? -
Akit érdekel a Refurbished:
ASUS Transformer Book T100TAM 64GB + 500GB _ 75k HUF -
válasz
tjb007 #10999 üzenetére
Olyan forgatókönyv nincs a tarsolyban, hogy a Windows Mobile-t fejlesztenék föl annyira, hogy megfeleljen egy tábla követelményeinek? Végülis alap office van már abban is, és így gyak. kapnánk egy köv. generációs, olcsó RT-t.
Persze ehhez a Store-nak is bővülnie kellene...
-
Üdv!
Miix 2 11-nek mennyi lehet az üzemideje?
Tényleg csak 4-5 óra, mint NBC tesztben? -
válasz
jmiki8 #10509 üzenetére
T100HA teljesen ajánlott.
Lightroom gépigényét ismerve inkább ne erőltesd tableten. Ha mégis muszáj, és masszívabb excel/access állományokkal is dolgozol, akkor jól járnál a 4GB-ossal, egyébként a 2GB-os is teljesen használható. Mondjuk ha az egész egyetemet le akarod tudni 1 beruházással, akkor a 4GB-osat venném: 5 évre megéri a plusz befektetést.
Ha viszont csak doksi olvasgatás/netezés a célod, akkor érdemes megfontolni egy 8"-os tabot apróról: 40-50k között találsz már szép, garis darabokat.
-
Köszi a tippeket!
-
Üdv!
Kicsit OFF, de megkérdezem: Ti mivel takarítjátok le külsőleg a tableteteket?
Mert oké, hogy én is vigyázok rá, mint a szemem fényére, de egy idő után lesz az egésznek egy bizonyos "enyhén zsíros" tapintása, a résekben meg összegyűlik a finom por, és dzsuva. Nyami.Alkoholos pálcika, szemüvegtörlő megvan, de ezen kívül más módszer?
-
válasz
vaakuum #10314 üzenetére
Lenovo Thinkpad 8-at mondanám, 120k-körül adják a 128GB-os változatot, már amikor kapható, de akkor már inkább Asus T100HA 4GB RAM-mal. Vagy most 70k Hardveraprón a Lenovo.
Egyébként ebben az árkategóriában megvárnám az új Z8500-as Atom-mal szerelt tabletek érkezését, és egy 4GB RAM-osat választanék. Fél éven belül remélem elég jó választék lesz már...
-
válasz
cidalain #10078 üzenetére
Esetleg olyan univerzális bill-t nem tudtok ajánlani, mint a Logitech K480, amibe bele lehet állítani a táblát / mobilt?
Nem sokallom az árát, nagyon ötletes a "váltógomb"-ja is, de élőben megtapogatva elég bazári benyomást keltett: a készülékháza teljesen okés, de a billentyűk, és azok mechanikája kritikán aluli szvsz. Pedig bejövős lenne...
-
válasz
NoMagix #10030 üzenetére
Akkor félreértettem, köszi!
Igazából olyan táblát keresek, ahol az usb mellett van töltőcsatlakozó is, hogy a kettő ne zárja ki egymást. HP X2 10-et néztem ki elsőre, aminek ráadásul normál USB csatija van, nem micro, az üzemideje meg parádés, de még mindig 80k HUF-ért adják a 32GB-os változatot, és a billentyűzetes tokja elég gyengus.
Ennél a Lenovo-nál meg 64GB + töltőcsat + jó dokkoló + akciós ár.... egyedül a külföldi eMag garancia tart kicsit vissza.
-
Üdv!
Miix 3 10"-al kapcsolatban kérdezném, hogy 3 különféle dokkolóval/billentyűzettel adták ki?
Csak mert 3 különböző helyen más-más a kiegészítője:
1, Itt olyan, mint egy T100-asé.
2, Itt leginkább egy Miix 2 10"-esre hajaz.
3, Itt meg mintha a Pavilion X2 10" lett volna a kiindulópont.Akkor most mi vaaan?
-
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, hogy T100TAM-mel működik ez az elosztó?
Egyszerre lehet tölteni, és HUB-ként használni? -
-
Ha valaki nem látta volna, és ajándékon gondolkodik, akkor most Media Markt-ban:
Asus T100HA 2/64GB, Z8500 - 100k HUF. -
válasz
Bozso68 #9230 üzenetére
Nincs tapasztalatom a tablettel, de NBC-n jókat írtak róla, és eMag-on most 72k HUF a 64GB-os változat.
-
válasz
WunderKinder #9039 üzenetére
Nice. A 3 megoldás közül egyedül az utolsó lenne az elfogadható - persze a 65 dodó nélkül.
-
Üdv!
Olyan HUB-ot tudnátok ajánlani, ami egyszerre tölt, és tudok vele külső eszközöket (pendrive, egér, gamepad, stb.) is használni? Olyan is jó, amelyik csak "fenntartja a töltöttséget", de nem tölt, azaz az akku ugyanazon a szinten marad.
Én ezeket találtam, de itt csak váltani lehet:
New Micro USB OTG Charger HUB Cable Adapter For Tablet Smart Phone 4 Port
GT - 130 High Quality Four Ports Micro USB OTG Hub Cable for Samsung Galaxy Note 1 2 3 -
válasz
CollectoR #8437 üzenetére
Az olcsóbbnak mondható kategóriában az Asus Vivotab Note 8-hoz adtak gyárilag tollat, de ez is inkább a 70-80k-s kategória. Prohardver teszt-ben elég pozitív volt a teszter véleménye:
"Kifejezetten jó szolgálatot tett a mellékelt érintőtoll, ami a Wacom piacvezető, nyomásérzékeny technológiáját használja. Elsősorban a klasszikus Windows asztalra tévedve vettük hasznát, ahol segítségével kezelni tudtuk az apró ikonokat – például a 3 x 3 milliméteres ablakbezárót – ezeket ujjal lehetetlen volt pontosan megnyomni. Szintén sok érdekesség összehozható vele szabadkézi rajzolásnál vagy akár jegyzetelésnél is, hiszen érzékeli a pontos nyomóerőt, ráadásul a One Note és a Fresh Paint révén megfelelő szoftveres támogatás is van hozzá, így a határ a csillagos ég – vagyis fantáziánk és kézügyességünk." -
válasz
Pocok256 #8373 üzenetére
120k alatt csak 4 magos Atom cpu-val szerelt gépek kaphatóak, nem tudom, hogy ez elég neked? Aprón ilyenből mozog egy csomó 10"-os, azokból válogatnék, így nem bukhatsz olyan nagyot.
Ugyan kicsit drágább, de az új cherry trail-lel szerelt Surface 3 most olcsó a Laptopsystem-ben.Ha nagyobb erő kell, akkor tényleg az általad említett üzleti subnotik jelentik a megoldást, 2570p már van 115k-ért is. Esetleg 110k-ért egy hibrid HP Split 13, i5-4200Y-nal (tesz 1, 2).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest