Hirdetés
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadasz70 #12684 üzenetére
A chuwikal nem igazan volt sok gond , a helyedben hanyagolnam a 8 colos meretet , azon szenvedes lesz wint hasznalni , inkabb egy 10 col kornyekit valasz , es ha lehet cherry trail atommal , lehetoleg 64 giga emmc, memoria minimum 2 giga ... kb 150-170 $ kornyeken vannak arban ...
-
-
kkdesign
senior tag
válasz
vadasz70 #12463 üzenetére
Szia!
Sajnos nem tudom most megnézni neked a tabletemen, de amúgy a windows tabletet elképzelheted úgy is, mint egy kicsit gyengébb laptopot, mondjuk billentyűzet nélkül. Asztali operációs rendszer van rajta így fel tudsz rá tenni olyan dolgokat amiket mondjuk a laptopodra vagy az asztali gépedre. Így ha ezzel a játékkal asztali gépen tudsz játszani, akkor egy windows tableten is fogsz tudni. Ha erőforrás igényes, az mondjuk már más kérdés
de remélem tudtam segíteni
-
MrWhite
tag
válasz
vadasz70 #6656 üzenetére
vadasz70
Amikor én vásároltam a tabomat, még karcsúbb volt a dollár és kijött 34.884,-ből.
Angliába kértem a szállítást, mert a családból 1-2 havonta valaki mindig kiutazik Londonba. Ezért ÁFA és egyéb költségektől mentesen tudtam megvásárolni. (De, állítólag van egy spanyol raktárról szállító cég, ahol - EU-n belül - nincs ÁFA. [link])
A játékod simán fut rajta.Ha Kínából veszed, javaslom, hogy találj valakit az ismeretségi környezetedben, aki külföldön dolgozik (sokan!) és kérd az ő címére a csomagot. Az EU- belül már olcsóbb a posta, mint a hazai ÁFA.
-
MrWhite
tag
válasz
vadasz70 #6647 üzenetére
Ha a "navigációnak is használnám" azt jelenti, hogy legyen benne GPS, plusz a 3G is elvárás, akkor 25.000,-ért nagyon elenyésző a kínálat (ha van egyáltalán).
Nekem egy ilyen van és mindent tud, amit elvárásként felsoroltál. Igaz, hogy ez 35.000,- körül van, de új lenne, 8"-os, GPS-el és 3G-vel. (Én elégedett vagyok vele.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest