Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A notebookcheck Acer Swift 3 Wifis tesztje is igazolja ezt, 150 nites fényerő(6 szinttel csökkentve a maxról), kiegyensúlyozott teljesítményprofil, aktív wifi böngészés 5 óra 9 percre jön ki.
Ezt az Acer tabletet én is néztem amúgy, de éppen ezért nem ezt vettem aztán.
-
-
-
Én a Lenovot választanám, most olvastam róla egy tesztet a notebookchecken, ami igencsak meggyőző: Lenovo IdeaPad D330-10IGM (Pentium Silver N5000, eMMC, LTE, WUXGA) Convertible Review
A teszt szerint 300 nit feletti fényerő, kiváló üzemidő és LTE jellemzi, tehát én a 3 közül szerintem biztosan ezt venném. Hangsúlyozom azért, hogy jelenleg nincs ilyen tabletem.
-
Game-over
aktív tag
A szállítást BG-ről nem ismerem, mármint hogy az-e az áfamentes, kérdezz rá a a Banggood vagy ebay-es topicban, ők megmondják a tutit.
Kruger & Matz EDGE 1162 tablet
32 GB ROM
Ez édeskevés a normális használathoz, azt meg nem találtam meg hogy cserélhető-e a tárhelye (eMMC vagy mSata)
Intel® N3350 CPU
Összehasonlítva elég nagy a különbség az eddig említettel szemben [link] -
Game-over
aktív tag
Techtablets oldalon érdemes teszteket olvasni, ott főleg ezeket a kína gépeket tesztelik.
Nekem az ALLDOCUBE Mix Plus az ami szimpatikus, ha meghal a mostanim akkor én biztos ilyet veszek.
-
csizi90
aktív tag
-
AxBattler
félisten
Ne búsulj, a T-től el tudod hozni a Miix-et listaáron 61k-ért, ráadásul 3G-vel!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest