- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ha egyáltalán nem kapcsol be, akkor ott nagyobb baj lesz, nam csak beállítási gond.
Vagy teljesen lemerült, például hibás töltő miatt, érdemes másikkal is próbálni.
Vagy a hardver adta be a kulcsot. Ha garis, akkor nem gond.Valahogy kaparintsd meg. És akkor lehet többmindent megtudni.
-
NGA
addikt
Én pl utálom az apple céget. Lumia 735-öm van, Win-es laptopom, Win-es tabletem és Ipad air-om.
Az alapvető gond az az, hogy kb 100e Ft-ért nem tudsz mutatni FHD (nekem a sok magazin miatt fontos), aluházas, minőségi kidolgozású, erős 10" -os win-es tabletet, amire itthoni garancia van.1.16-os verzió óta használok windows-t, ms szoftver forgalmazó voltam, volt windows user klubom is a bbs-es időkben, de hiába próbálnám szépíteni a dolgot, be kellett látnom, hogy jelenleg a legjobb tablet - tabletes használatra az ipad. Utálom egyébként az ipad-ot, de nincs alternativa. Még androidon is szarabbak az alkalmazások, win-en meg nincs értelmes app. Ami van, azt nem frissítik, félkész vacak. Az x86 alkalmazásokat touch felületen szenvedés használni, ha mégis, akkor merül tőle, mint a titanic.
Sajnos nekem nem 2:1-ben gép kell, ami laptopnak kicsi, tabletnek szar, hanem csak egy jó tablet.Remélem a Win 10-el meg fog oldódni ez az alkalmazás dolog, de félek ott sem, mivel már az univerzális alkalmazásoknál elmondták, hogy most aztán minden jó lesz, és tömegesen jönnek az alkalmazások.
Egyébként az elején én is lelkes voltam, mint te, aki 9 napja használsz win-es tabletet, de 2 év használat után nem vagyok már ennyire lelkes.
-
ztibor
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest