Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
previa69
csendes tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Még egyszer köszönöm a infót :
Közben találtam egy jó kis német oldalt
http://www.tabtech.de/tablet-tests/lenovo-yoga-tablet-2-10-mit-windows-8-1-testÍgy hát meg is győztem magam a vásárlásról
Ezt szeretném megvásárolni 375 euro (117ez ft) de nem szállít magyar országra igaz van Németországban dolgozó ismerősöm de csak október végén jön haza 
www.amazon.de/Lenovo-FHD-IPS-interner-Speicher-Touchscreen/dp/B00NHKFFUU/ref=sr_1_2?m=AYQ9IR14Z594W&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1440364299&sr=1-2
illetve egy másik 384,99 euro de itt meg azt írják "1-4 hónap közötti szállítás" illetve trükköznek külön rá kell még kattintani a 4G LTE fülecskére különbem a wifis verziót írja ki egy euróval kevesebbért
383,90 ezt persze küldenék már 3 napon belül. (119ez ft) Ez a (trükközés) valahogy nem tetszik, kicsit gyanúshttp://www.amazon.de/Lenovo-FHD-IPS-interner-Speicher-Touchscreen/dp/B00NHKFGL8/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1439950397&sr=1-3
És találtam korrektnek tűnő céget is ,itt viszont a LTE modell elég drága 459 euro, cserébe a wifis verzió (1051F) van jó áron 359euro. Valamelyik csak összejön ,persze ha valaki tud jobb áron ne kíméljen ..
http://www.notebooksbilliger.de/yoga+2
http://www.notebooksbilliger.de/yoga+2/lenovo+yoga+2+1051l+59429204 -
previa69
csendes tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Kösz a gyors választ
Jöhet mind a két nyelven a tesztelés
Akkor a német billentyűzetest választom, az még olcsóbb is az angolnál.Különben nem is tudom Mo-n milyen billentyűzettel forgalmazzák. A wines yogával élőben még nem sikerült találkoznom. A forgalmazók is rendszeresen tagadják ,hogy ilyen modell lenne, aztán a pontos típusszám után megtörnek és csodálkoznak. Úgy látszik, talán az ára miatt, nem annyira elterjedt készülék. Azért még reménykedem ,hátha van valaki a fórumon aki már tartósabban használatba vette és megosztaná velük a saját tapasztalatait. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
MrPetya19
üzenetére
A win10-ben van külön az alvó módnak és külön a képernyő zárolásának időzítése, ügye a win8.1 esetében vagy ment a kijelző vagy alvás és ezzel együtt a futó folyamatoknak annyi.
(#7421)karandip: Ezt ma nekem is csinálta, nem, hogy a wifit nem érzékelte, de a wifi egységre is azt írta, hogy az eszközzel probléma van, próbáltam újra tenni az illesztő progiját, de azt sem engedte, viszont többszöri újra indításra helyrejött, hát érthetetlen.

-
zsoltnyiri
tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Tényleg, kevertem már valamivel a t200-at már órák óta ezeket nézegettem
akkor az kapható. Vajon ez frissíthető lesz Win10-re?Ha jól emlékszem épp itt a fórumban olvastam nemrég, hogy a t100 nem volt tölhető hálózatról, ezt is akkor csak benéztem?
Mondjuk az ára ellenére, a Yoga 2 szimpatikusabb, kár a felsleges LTE ficsőrért.. Bár a t200hoz is kellene még type covert venni. Vagy jár hozzá?
Más opciók akkor nem játszanak?
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
MrPetya19
üzenetére
Nem csak 4xezés érhető el, hanem attól jóval nagyobb asztalterületű felbontás kirenderelése, amit visszaskáláz a natívra. Így pl. az 1440x900-as gépen (ami 2880x1800 retina felbontásban) megjeleníthető az 1920x1200 asztalterülete, de ez 3840x2400-ként kerül ki a memóriába, és ezt skálázza vissza.
-
pengwin
addikt
válasz
MrPetya19
üzenetére
Ha a laptopot akarod kiváltani, vagy nagyon ki tudnád használni a Wacom toll előnyeit, akkor Surface, ha meg csak második gépnek kell, akkor Yoga 2.
Mindkettő jó gép, de azt hiszem csak a Yogára van magyarországi garancia, Surface-t nálunk nem forgalmaznak hivatalosan. -
pengwin
addikt
válasz
MrPetya19
üzenetére
nem egy liga a 2 amikre rákérdeztél.
Yoga 2 10: atom proci, 2GB RAM, alap dolgokra elég (film, zene, office, néhány régebbi vagy store-os játék)
Surface 2 Pro: core i proci, minimum 4GB RAM, Wacom digitizer - alkalmas profi rajzolásra, a teljesítménye jóval nagyobb az Atom prociknál.Más: Valaki nézte a Marvel's Agents of SHIELD-et? Egy nagy Surface reklám volt az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Lightyear - befektetési app
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Közben találtam egy jó kis német oldalt
Ezt szeretném megvásárolni 375 euro (117ez ft) de nem szállít magyar országra igaz van Németországban dolgozó ismerősöm de csak október végén jön haza 
383,90 ezt persze küldenék már 3 napon belül. (119ez ft) Ez a (trükközés) valahogy nem tetszik, kicsit gyanús

Jöhet mind a két nyelven a tesztelés
Akkor a német billentyűzetest választom, az még olcsóbb is az angolnál.Különben nem is tudom Mo-n milyen billentyűzettel forgalmazzák. A wines yogával élőben még nem sikerült találkoznom. A forgalmazók is rendszeresen tagadják ,hogy ilyen modell lenne, aztán a pontos típusszám után megtörnek és csodálkoznak. Úgy látszik, talán az ára miatt, nem annyira elterjedt készülék. Azért még reménykedem ,hátha van valaki a fórumon aki már tartósabban használatba vette és megosztaná velük a saját tapasztalatait.

akkor az kapható. Vajon ez frissíthető lesz Win10-re?