Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Én megvédem NGA kolléga véleményét.
Szerintem a Microsoft hatalmas hibát követett el, hogy nem használta ki az ARM-ban lévő lehetőségeket. Ha előbb meglépik, hogy ugyanaz az app fusson táblagépen, telefonon és asztali gépen, nem itt tartanának. A Windows RT egy spyware, adware, böngésző toolbar mentes oprendszer volt, amire nyugodtan lehetett volna Chromebook-szerű gépeket építeni, meg el lehetett volna árasztani a piacot olyan gépekkel, amik a meglévő Android tablet designra építve, csak másik oprendszerrel a fedélzeten érkezhetett volna. Csak ehhez kellett volna a Universal app modell, meg a desktop kiváltása. Vagy legalább megengedhették volna, hogy a fejlesztők portolhassanak meglévő desktop alkalmazásokat rá.
Mondom ezt úgy, hogy volt egy Lumia 2520-as gépem, mondjuk kicsit szerencsétlen lett a mi találkozásunk, de az egyik legszebb tablet volt, amivel találkoztam, és lehetett volna majdnem a legjobb is. Nem tudom, mit jelent az, hogy a Microsoft backportol Windows 10-es dolgokat az RT-re, de sajnos a piac már kihátrált mögüle, és a Microsoft maga is feladta. Nagyon kár érte, jó ötlet volt, a "szokásosan" katasztrofális végrehajtással.Nemrég kérdeztem az ajánlott tableteket, de aztán rájöttem, hogy az Atomos tabletek szinte mindegyike ócska műanyag vacak. Ezért mélyebben a zsebbe nyúltam, és vettem egy Fujitsu Stylistic Q702-t. Elég nagy, néha fűt is kicsit, de elképesztő a portarzenálja, van LTE, GPS, és a tablet része külön is használható, a dokkoló pedig fém és benne még külön aksi is van.
Alig várom a Windows 10-et rá...
A személyeskedést meg a politikát szerintem gyorsan fejezzük be. Nekem is az a véleményem, hogy az RT igenis használható lenne sok mindenre, másnak nem. Ilyen az élet, nem vagyunk egyformák. A többség már úgyis döntött, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- SkyShowtime
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen házat vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest