Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Én megvédem NGA kolléga véleményét.
Szerintem a Microsoft hatalmas hibát követett el, hogy nem használta ki az ARM-ban lévő lehetőségeket. Ha előbb meglépik, hogy ugyanaz az app fusson táblagépen, telefonon és asztali gépen, nem itt tartanának. A Windows RT egy spyware, adware, böngésző toolbar mentes oprendszer volt, amire nyugodtan lehetett volna Chromebook-szerű gépeket építeni, meg el lehetett volna árasztani a piacot olyan gépekkel, amik a meglévő Android tablet designra építve, csak másik oprendszerrel a fedélzeten érkezhetett volna. Csak ehhez kellett volna a Universal app modell, meg a desktop kiváltása. Vagy legalább megengedhették volna, hogy a fejlesztők portolhassanak meglévő desktop alkalmazásokat rá.
Mondom ezt úgy, hogy volt egy Lumia 2520-as gépem, mondjuk kicsit szerencsétlen lett a mi találkozásunk, de az egyik legszebb tablet volt, amivel találkoztam, és lehetett volna majdnem a legjobb is. Nem tudom, mit jelent az, hogy a Microsoft backportol Windows 10-es dolgokat az RT-re, de sajnos a piac már kihátrált mögüle, és a Microsoft maga is feladta. Nagyon kár érte, jó ötlet volt, a "szokásosan" katasztrofális végrehajtással.Nemrég kérdeztem az ajánlott tableteket, de aztán rájöttem, hogy az Atomos tabletek szinte mindegyike ócska műanyag vacak. Ezért mélyebben a zsebbe nyúltam, és vettem egy Fujitsu Stylistic Q702-t. Elég nagy, néha fűt is kicsit, de elképesztő a portarzenálja, van LTE, GPS, és a tablet része külön is használható, a dokkoló pedig fém és benne még külön aksi is van.
Alig várom a Windows 10-et rá...
A személyeskedést meg a politikát szerintem gyorsan fejezzük be. Nekem is az a véleményem, hogy az RT igenis használható lenne sok mindenre, másnak nem. Ilyen az élet, nem vagyunk egyformák. A többség már úgyis döntött, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest