- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Köszönöm, és tényleg ezt volt a megoldás

lugosi: egyelőre nagyon kettős érzésem van a géppel kapcsolatban. Egyrészt borzasztó igényes, gyönyörű és komoly gép, másrészt (de ezek nem a gép hibái) csalódott vagyok, mert azért választottam ezt, hogy ne kelljen külön töltőt magammal cipelnem. A másik nagyon fontos dolog, amiért erre esett a választásom, az az akkuüzemidő. Erre ideküldenek nekem egy 8%-os elhasználódású akksis gépet
Innentől kezdve nem tudok hitelt érdemlően üzemidő eredményekkel szolgálni. 
Szóval egyik probléma sem a gép és a széria hibája. A töltésnél én nem néztem megfelelően körbe, mielőtt megvettem, az akksi meg ugye...elmegy a pits@ba az eladó. Azoknál a refurbished gépeknél, amiket eddig vettem maximum 2% volt az elhasználódás. 8% szerintem már egy kicsit húzós, lehet, hogy vissza is küldöm az akksit és kérek helyette egy másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Innentől kezdve nem tudok hitelt érdemlően üzemidő eredményekkel szolgálni.