Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Nekem most egy teclast air 3g-m van. Nem szeretnék senkinek ellentmondani,csak a saját tapasztalataimat mondom el.
Szeretem az androidot. Telefonba jelenleg rengeteg alklmazással használom. Ami problémát jelentett nekm, higy az androidos tabletemen korlátoltan tudtam dolgozni. Pl egy pps -t kuvetíteni projektorral úgy higy minden benne legyen amiz beleszerkesztettem nem lehetett. Lehet béna vagyok,de ha egy presentációt akartam jól előadni,akkor wines vetítés kellett officeval. Ehez kellett a laptopom. A telefon az androiddal tudtam vezérelni wifin, agy kékfoggal. Ezt az androidos tabletem nem engedte.
Most, hogy teljes értékű vint futtat a tabketem, e simán megoldódott. Tudok dolgozni is rajta, persze nem harverigényes dolgokat, de nekem nem is volt olyan. De egyszerű irodai allazásokkal. A hálózatkezelés is így egyszerűbb. Rákapcsolódik az itthoni wines gépekre, a megosztott dolgokat kezeli, felhő sem kell mindnhez. A megosztott nyomtatót is látja rögtön.
Tudom, ezt akár androiddal is meg lehetne csinálni, vagy linuxal, de mivl ezekhez nem értek, nekem kifejezetten jól jött az a "wines" fellendülés, mert alapjúzer vagyok, nincs programozói képesítésem.
Az hogy az ARM procikra miért nem alkított ilyen rendszert a mikrosoft, azt én is nehezményeztem sokáig.A teclast egy fémborítású gép, ipad hasonmás, fosrailag szép. Nekem a lenoo mixi féle billentyűzetes tok megoldás jobban bejön mint a mixii 2 dokkoló. Az alcore BT100 (10' hoz) univerzális tokja pótolatja. Megrendeltem, még nem jött meg. Persze egy 2000 ft-os mini egér kell még hozzá, mert tapipad így nincs, és a win nm túl hálás az újjal való piszkálásért.
A win 10 et meg még szerintem nem éri meg feltenni, nem kiforrot rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi