Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Érdekes dolognak voltam szemtanúja este. Bekapcsoltam szeretett kis tabletem, kiírta, hogy vannak fontos frissítések és telepítsem őket. Gondoltam oké, elkezdtem telepíteni, egyszer csak felugrott egy üzenet: A Windows 10 készen áll. Meglepődtem, de mondom oké, akkor tegyük fel, elkezdett frissíteni, újraindítást kért. Oké, újraindítottam, utána megint tett fel valamit és megint újraindítottam. Ugyanúgy a 8.1 maradt fenn, de most már nem írja ki, hogy a Windows 10 készen áll. Szerintetek mi volt ez az egész?
-
30z.Samu
titán
Már egy ideje használom a tabletem és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Az üzemidő is egész jó, gyors, szerethető kis gép. Igaz, az elején volt 1-2 fagyása, de amióta teljesen friss a gép, jól megy.
Megérte az árát.
Játékra nem igen használom, inkább böngészés, Youtube. A rendszert annyira megszerettem, hogy PC-re is szert tettem egy 8.1-re.
Legalább a 10-est ezen is fogom tudni használni. 
-
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Ja, azt nem tudom.
Nekem elég a Miix 2 8. -
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Igen, az én igényeimnek is megfelelt volna az Android, lényegében csak netezek a gépen. De magát a rendszert már untam. Telefonon kiábrándultam belőle...szóval most mindenem Windows-os.

-
30z.Samu
titán
válasz
darthsmoke
üzenetére
Én 55-ért vettem, eddig azon a véleményen vagyok, hogy megérte az árát.

-
30z.Samu
titán
válasz
darthsmoke
üzenetére
Nekem nincs viszonyítási alapom, én egy Lenovo Miix 2 8-at nyúzok és eddig teljesen jól működik.

-
30z.Samu
titán
válasz
darthsmoke
üzenetére
Szerintem ilyen ár magasságban használtat keress, ott is vannak garanciálisak.
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
tejeskifly
üzenetére
Ja értem...hát gondolom lehet tölteni, csak nem biztos, hogy ugyanazt a feszt kapja, mint ha normálisan rádugnád a töltőre. Ami azt eredményezheti, hogy USB-ről lassabban tölt fel.
-
30z.Samu
titán
válasz
tejeskifly
üzenetére
Próbáld ki.

-
30z.Samu
titán
válasz
motrola
üzenetére
És a programokkal mi a helyzet? Én a Zene alkalmazást annyira nem szerettem, így Asztalról indítottam a Winamp-ot, csak ugye ha kijövök a kezdőképernyőbe, akkor nincs zene. A böngészővel ugyanez volt a helyzet, ha Youtube-on elindítottam valamit, az csak akkor volt hallható, ha a böngésző van előttem. Ezekkel csináltak valamit az utóbbi időben? Mert én szeretek ügyködni, miközben szól a zene és ez idegesítő volt.
-
30z.Samu
titán
Már jó pár órája töltőn van, és csak 88%-nál jár..kissé lassan tölti. Bár cserébe az üzemidő egész jó.

-
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy amikor feldugtam töltőre, akkor épp frissítést telepített. Szóval dolgozott a CPU.

-
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Ez is jó módszer.
Csak arra gondoltam, ha esetleg a Wifi kikapcsolásával leakasztom a netről, akkor gyorsabban töltődik. 
-
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
De akkor honnan tudom, hogy már készen van? Oké, ezek az akkuk már nem durrannak szét, nincs túltöltés. Most azt nézem, hogy viselkedik, ha a Wifit kinyomom és kijelentkezem. Bár ezzel az erővel ki is kapcsolhatnám.
De kísérletezek most. 
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Az normális, ha lassan tölt, miközben normálisan be van jelentkezve és ugye megy a net is? Első töltésnél kikapcsolva töltöttem és 3 óra alatt ment fel 88%-ig, most ugyanennyi idő alatt bekapcsolva 42%.

-
30z.Samu
titán
Értem, nekem néha maga az alkalmazás jelzi az üzenetet, néha semmit. Arra nem jöttem rá, hogy ez mitől függ. Viszont sikerült "kék halált" előidézni.
Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké. 
-
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Közben rájöttem a turpisságra!
Ahogy elnéztem, ha a Skype be van jelentkezve, akkor jelez a gép, ha üzenetem jött Facebook-on. Ha nem, akkor csak akkor frissít, ha belépek az alkalmazásba. -
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Meg azt vettem észre, hogy hiába állítgatom az Áruházban hogy jelenítsen meg alkalmazásokat (ne csak a nekem ajánlottat), így is van, amit nem jelenít meg. Ez mitől lehet? Ezzel tudok valamit kezdeni?
-
30z.Samu
titán
Kifutottam a szerkesztési időből...a Microsoft oldala szerint az Üzenetek alkalmazást felváltotta a Skype.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Nézegettem az alkalmazásokat, a Faxbúkot megtaláltam és elvileg a Messenger-t is, de tényleg fizetős?
Vagy csak az én gépem nem akarja az igazságot? Vagy esetleg egy alternatívát tudtok ajánlani? -
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Vicces, mert nekem tegnap olyat csinált frissítés alatt, hogy kiírta, hogy hiba történt stb. Kiléptem a Gépházból, majd vissza, után azt írta, hogy feltett mindent, kellene egy restart.

-
30z.Samu
titán
Jó reggelt! Majdnem teljesen feltöltött akkuval hoztam el a kicsikét, de lefekvés előtt fel kellett tennem töltőre.
Nagyjából sikerült megtanulni kezelni a gépet, bár a 8-as rendszer picit fura a hetes után. Nem bonyolult, csak hozzá kell szokni. Leszedett egy rahedli frissítést, a srác nyomott egy recovery-t, mielőtt odaadta meg csinált valami felhasználót..de azt mire leimádkoztam a gépről...pontosabban mire rájöttem hogy kell.
Mert nekem korábban volt Win 8-asom, tehát azonosítóm is van, így azzal használom természetesen. Ami a rendszert illeti...tableten sokkal kényelmesebb, mint a billentyűzet+egér kombóval. Azt is meg lehet szokni, de érezni lehet rajta, hogy ez inkább a tapis kijelzőkön jobb. De ez szubjektív vélemény.
Nagyon tetszik, hogy bármit rá tudok telepíteni, amit PC-re, mert ugye elvégre az, igaz a telepítés kicsit lassú rajta, lehet, hogy csak azért, mert hozzászoktam a nagy gép sebességéhez. Ettől eltekintve gördülékenyen megy rajta a rendszer, sehol egy akadás, röccenés és tulajdonképpen ezt is vártam tőle. Elsőre maga a gép mérete is furcsa volt, nem gondoltam, hogy a 7 colos elődhöz képest ennyivel nagyobb lesz, ebből kifolyólag a billentyűzet kiosztás is más. Persze át lehet állítani másra is, de nekem bejön, hogy ott vannak kapásból az ékezetes karakterek is majdnem úgy, mint egy rendes klaviatúrán. Hirtelen ennyit tudtam leírni a tegnapi tapasztalatok alapján, majd kell vennem egy másik tokot hozzá, mert ami most van, az csak a kijelzőt védi, én pedig azt szeretném, hogy teljesen védett legyen. 
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Megvan a tablet, eddig nagyon tetszik.
Gyors, csak a billentyűzetet kell megszokni. 
-
30z.Samu
titán
válasz
katonab1983
üzenetére
Akkor ez a gond is megoldva.
Köszönöm a segítséget! 
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Ha esetleg megadja magát a rendszer a tableten, én újra tudom telepíteni azt, mint PC-n? Vagy azért ennyire nem egyszerű a helyzet?
-
30z.Samu
titán
válasz
TedThomas
üzenetére
"A másik pedig azért, amiért mindenki megveszi a szifon 6-ot amikor semmi baja nincs az 5-nek."
Én nem tartozom ebbe a táborba.
Amíg egy kütyü tudja azt, amit várok tőle, addig nem cserélem le.
Csak akkor teszem meg, ha már kinőttem, vagy esetlegesen valamit meguntam rajta. Jelen esetben az Androidot untam meg és Windows-t szeretnék helyette. 
Szerk.: Tableten, telefonon nekem se hiányozna.
Meg PC-n sem, ha értelmesen meg van csinálva...de lehet, hogy csak nekem fura ez az egész. -
-
30z.Samu
titán
Most kaptam egy kis agytágítást erről a rendszerről...mármint ami a Miix 2 8-on dübörög...alig várom a szombatot, elvileg akkor leszek boldog tulajdonosa egy ilyennek és pápá Android minden fronton!

-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Filózom azon, hogy az Androidos tabletem lecserélem egy Windows-osra. Ezt telefonnál még nyáron megtettem, mert kiábrándultam a zöld kukás rendszerből. Lassú volt, ha hívtak, néha kellett jó fél perceket várni, mire bejött a hívás kezelő felület. Volt gyengébb és erősebb telefonom is, mindegyiken ezt produkálta a rendszer. Vettem egy Lumia 520-at, tökéletesen meg vagyok vele, pedig elvileg ez a leggyengébb WP 8-as Nokia. Ez magán a rendszeren egyáltalán nem érződik, gyors, stabil, teszi a dolgát, ahogy én ezt elvárom. Tabletemen ugyan nincs ez az instabil jelenség, mint ami telefonnál volt, viszont magát a rendszert kezdem unni. Azt szeretném megkérdezni, hogy tableten van-e olyan stabil a Windows, mint telefonon. Előre is köszönöm válaszotok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én pedig már kezdtem örülni, hogy kicsit előbb kiadják.
Köszi!
Játékra nem igen használom, inkább böngészés, Youtube. A rendszert annyira megszerettem, hogy PC-re is szert tettem egy 8.1-re.
Amúgy csak ezzel próbálom leplezni, hogy fogalmam sincs miért nem ismeri fel.

Ha elkezdek frissítést telepíteni és közben Facebook poszton keresztül akarok fényképezni (Status-->Add photo-->Take photo), azt nem szereti. Gondolom ezek együtt eszik a ramot vagy a procit, nem tudom. De ha Update közben felhagyok ezzel, akkor minden oké.