Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
fityere
üzenetére
Én a Mediont venném, mert:
1. biztosan hosszabb az üzemideje (Bay Trail vs. Haswell)
2. 4GB RAM van benne (jó esetben kétcsatornás)
3. Sokkal jobb a csatlakozókínálata, emellett van AC-s WiFi-je.
3. jobbnak tűnik a billentyűzete (a Lenovo csak egy szögben állítható bele a billentyűzetbe, gyakorlatilag csak asztalon tudod vele használni)
4. kevésbé melegszik; hiába van jóval erősebb GPU és CPU a Lenovóban, de a passzív hűtés mellett terhelés alatt valószínűleg throttlingol is rendesen az i3... vagyis a Medion szerényebb, de kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, főleg, hogy a képekből ítélve van kis aktív hűtése (de legalábbis szellőzőnyílásai biztosan)
5. Szerintem 11,6"-on nem lehet igazán kihasználni az i3 erőtöbbletétSzerintem sokkal értelmesebb a Medion kialakítása és felszereltsége mobil felhasználásra.
Játékra meg mindkettő csak korlátozottan alkalmas. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
fityere
üzenetére
Feltételezem az i3 proci jelentősebb töbletet ad, mint a celeron. Viszont a medionban 4gb ram van. Mi lenne a felhasználási terület? Az előbb mobilról néztem és a memória közti különbség elkerülte a figyelmemet. Azért várj vele a többiek mit szólnak, bár itt szerintem főleg atom procival van tapasztalata a többségnek.
-
premete
veterán
válasz
fityere
üzenetére
Dell Venue 8 pro-t mondanám, 3g van, de usb csak micro van benne; előnye viszont, hogy ezekhez létezik active stylus, így legalább használható, mert a windows 8/10 nem igazán kezelhető ujjal, ha nem a csempés ikonokat nyomkodod. Ja, és windows 10 alatt nem is megy a mobilinternet egyelőre.
Persze, lehet hogy csak én vagyok ilyen háklis, hogy mondjuk a network eszközöket, vagy a host fájlt és egyebeket meg akarom nyomni, nem a hárommal mellette lévőt.
Én inkább androidost, vagy ipad minit vennék, de ízlések és pofonok....... -
parandroid
félisten
Ez egyénenként változik, senki nem fogja tudni megmondani, hogy neked mennyire lesz használható. Én hétköznapokban is jól elboldogulok vele, de azért időnként mellébökök a megfelelő menüpontnak, mert túl nagy az ujjam - pedig viszonylag kicsi kezem van. ez egyébként pont a klasszikus, asztali gépekről áthozott programoknál jön elő leginkább, mint a böngésző és az office, illetve a Windows jobbgombos, helyzetérzékeny menüinél.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest