Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Colorovo tabletem van mini hdmi kimenettel. Ha rakotom a tv re akkor csak az asztal hatterkepe latszik de semmilyen elinditott program nem.
Ez a helyzet akkor is ha csak kulso és ha mindket kijelzot választom ki.
8.1 van rajta.Valamilyen ötlet? Koszi
-
domerator
veterán
Veszettül elkezdett szaggatni a BT egerem, eddig tök simán működött... nem tudom melyik háttérfolyamat, frissítés esetleg, vagy mi a pék zavarja, de nagyon xar, néha használhatatlan.
Hogyan tudnám lenyomozni?
-
domerator
veterán
Sziasztok
Tableten hogy a fenebe tudok kijelolni szoveget mondjuk egy weboldalon? Ha huzom az ujjammal akkor mozog az egesz lap.

-
domerator
veterán
Szerintem nekem ennek a "testvére" van, úgy hívják, hogy Colorovo CityTab Supreme 3G 10.1, csak az enyémben 2GB/32GB a RAM/HDD és gyárilag benne a 3G kártyahely.
Nagyon műanyag, csavarodik, érződik hogy nem egy csúcstermék, de ezzel együtt nagyon bejött, a display igen jó minőségű, az érintések pontosak, az akku tényleg 8000 (na jó 7800, onnan tudom, mert szét kellett pattintanom a házat mert laza volt az akku csatlakozó), de nagyon kellemeset csalódtam benne, 69e volt májusban a Mediamarktnál.
Most matricáztam át a billenytűjét magyarra, így már kényelmes is használni, összehajtva a műbőr tok és a bill védi a tabot, kihajtva meg a tok az állvány. Én a billentyűzet széleire még ragasztottam gumi távtartókat így biztosan nem ér hozzá a kijelzőhöz összehajtva.
Nekem bejött, netezés és az irodai dolgok mellett spec programokat is futtatok rajta és gond nélkül viszi. A M$ kicsit visszaszerezte a bizalmamat.
-
domerator
veterán
Hali,
NE tegyétek fel a mai Broadcomm WiFi frissítést... nálam összeakadt a bluetooth-szal, a BT egerem úgy elkezdett szaggatni, hogy öröm volt nézni...
WiFi driver rollback után helyreállt a rend!! 
-
domerator
veterán
Office 365-ből hogy tudom törölni ami nem kell?
-
domerator
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nos kiprobaltam a Firefoxot es nem tetszik, lassucska, kicsit szaggat, egyaltalan nem gyozott meg.
Ez a francos metros IE a leggordulekenyebb, de kepes 10-15 mp-re megfagyni, ha visszalepek egy oldalt, akkor eroszakkal betolti az egeszet, hiaba allitanam le, baszik ra. Valahogy rohadtul nincs nekem szerencsem a bongeszokkel mar egy ideje.
UC-t is probaltam, az se igazan jo.
-
domerator
veterán
Urak, ki mit hasznal a win8.1-es csempes Internet Explorer helyett? Nalam ez az IE nagyon ergya... Operazok jobb hijan... Chrome laggol mint allat, normal IE se igazan jo, adjatok otletet.

-
domerator
veterán
Sziasztok,
Csak egy kis infó... nemrég kérdeztem, hogy lehet-e külső LAN adaptert használni a win 8.1 tabletekhez... nos sikerült egy helyen kipróbálni a Concorde gyártotta USB-Fast Ethernet adaptert és működik! A win azonnal leszedett hozzá drivert a netről és már benne is volt a hálózati eszközök között. Annyi vele a gáz, hogy fix 5Mbps fölé nem megy
.. viszont legalább használható (OTG-vel csatlakoztatom) és ha valakinek valami spec dologra kell a LAN (mint pl. nekem nemcsak netre) akkor van megoldás! -
domerator
veterán
Urak, Win 8.1 táblagépen hogy lehet azt letiltani, hogy a tablet felébredjen sleep módból a "win" gomb megnyomásával? Ha egyszer sleep, akkor jó lenne ha csak a power gombra éledne a cucc!
-
domerator
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Pedig jo az a BT... nekem most van eloszor BT egerem es nagyon elegedett vagyok vele... igaz a legolcsobb is dragabb, mint a radiosok, de tablethez megeri szerintem. Csak bekapcsolom es mar mukodik is es nem foglal portot, nincs vezetek, satobbi.
BestByte-ban Acme BT eger volt 5500 asszem. Ket AA-val megy (szerintem jo sokaig)
-
domerator
veterán
Vettem egy Colorovo CityTab Supreme 3G tabletet a MM-ban
Eddig egészen jó... ennyi pénzért megéri, 70000 volt.
Intel 4 magos proci Z3735D, 2GB RAM, 32GB tárhely (persze csak 20 szabad, de mindegy), 3G modem, BT, Wifi, IPS 10 col display... stb.
-
domerator
veterán
Sziasztok,
Láma kérdés: egy windowsos tabletet lehet LAN-hoz csatlakoztatni? Gondolom csak USB van rajta, de létezik valamiféle USB-RJ45 átalakító? Egyáltalán hardveresen van valami követelménye? Fel szokták ezt tüntetni a speckókban?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest