Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Alcor BT-80, én ezt használom. Kicsit szokatlan a kiosztása, de egy-két nap után el lehet vele lenni. A tok nagyon passzos, épphogy bele lehet passzírozni a Miix2 8-at. Nekem kényelmes, szeretem. Van még hozzá egy kisméretű A4Tech BT-s egerem is, így a kettővel együtt simán AutoCadezni is tudok terepen...
szerk: maga a billentyűzet a tokból kivehető, 4 db mágnes tartja a helyén. Kicsit vastag a cucc, de véd is rendesen. Erdélybe viszem magammal a motoron, tanktáskában: erre fogom esténként lementeni a fotóimat, videóimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest