- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
tablet vásárlás előtt állok, és megfordult a fejemben, hogy windowsos tabletet veszek. (vagy ha árban találok olyat, ami belefér, amit kétlek, akkor dual boot-osat)
szóval milyen tabletet vegyek?
Szeretem a sok ramot, tehát minimum 2gb legyen, de ha 4 az még jobb.a fő kérdés a proci, ezek az atomok mennyire veszik fel a versenyt az i3-as verziókkal?
nem ragaszkodom hozzá, hogy új legyen, de lehetőleg garis legyen.és lehetőleg billentyűzet/touchpad dokkolós
ma valami ilyesmi asust láttam a mm-ban, és ez a kombó eléggé bejött.néztem a nemrég linkelt teclastos videot, és látom, hogy vagy billentyűzet van, vagy az asztalon lehet kattintani az ikonokra. ez minden win-es tableten ilyen, vagy a teclast nyúlt hozzá?
és mire érdemes még figyelni vásárlás előtt? amire mint új win tablet user előre nem is gondolnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest