- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
pengwin #6603 üzenetére
alakul, köszi.
(#6604) tjb007
Ez viszont baj. Úgy néztem hogy a 3G-s a 32-es.
Viszont több helyen meg árulnak 3G-s 64-es verziót. -
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #6293 üzenetére
Köszönöm! Igen, az MSt láttam már, és tényleg profi. Bár próbálni nem próbáltam, de az árából itélve biztosan pöpecül műkődik. Az energiatakarékosság, valamint a kapcsolófás stabilitása, pontossága is szempont.
Duliee: Rapokat láttam én is, az a kérdés, mennyire megbizható, illetve mennyre jó rajta gépelni. Érzékeli a billentéseket mindíg? Valamint windowsra mennyire kompatbilis? Az ékezetesek hogyan látja? Az nem baj, ha nem magyar, de ne keljen billentyűkombinációval előhívni egy karaktert sem, et fontos.
Melyik rapót használod?
(Félig off, de nem találtam billentyűzetes topikot, és wines tablethez kellene) -
-
mcs
veterán
válasz
pengwin #5436 üzenetére
Az a 7i a droidos. Abból már van régóta 23ért, viszont a Win változat most a héten jött több színben. Sokáig agyaltam is rajta, hogy nem-e véletlenül a 8i-t írták el 7i-nek, de mégsem. Csak az akksi nem stimmel, mert ez köszönőviszonyban sincs egy 4500assal.
Gondolkoztam a 8i-n is, hogy azt veszek, de azért már sokalltam volna a 33 ezret, főleg, hogy annak csak a kijelzője jobb, na meg az 1280x800as felbontással az igp is jobban elszenvedett volna.Amúgy egyetlen epic failbe futottam bele, és az a kamera. Az még hagyján, hogy katasztrófális képet csinál, de kizárólag 1280x720ban hajlandó elindulni, mert a natív 1024x600ra nyavalyog a win, hogy kevés neki.
-
premete
veterán
válasz
pengwin #5326 üzenetére
Jól látod a kérdést, és azért borzasztó, hogy egy olcsóbb, többet tudó Teclast garanciája, kínai ki és visszaküldéssel is gyorsabb, mint a Telemaxos. Ráadásul a kínai nem mondja azt, hogy azért romlott el, meg párát, vagy túláramot kapott, hanem cseréli/fizeti a javíttatást.
Szerintem (Majakovszkijjal szólva), bűn a középszerűség; vagy a kínai ~30 ezerért, vagy egy rendes garanciás, minőségi cucc, optimálisan Dell NBD-s. Ezt más eszközökre is értem. -
NGA
addikt
-
premete
veterán
válasz
pengwin #5235 üzenetére
Persze, hogy kintről szerzi be, minek adjon érte 200 ezret itthon, ha kintről a feléből megvan, tokostól, ceruzástól, billentyűzetestől, ráadásul 3 év garival, mint az enyém.
Egyébként mértékadó tesztek alapján csak a Surface 3-at hozzák ki a Dell Venue-nél jobbnak.
A hvg.hu-nak sem kellene mobileszközökkel foglalkozni, azok sem láttak olyant még közelebbről
A biilentyűzet nem előjövése xar dolog, ebben (is) jobbak a nem windowsos tabletek. -
naja
aktív tag
válasz
pengwin #5225 üzenetére
Köszi szépen!
Androidról szeretnék elváltani Win-re.
Bosszantóak a lagok, meg hogy ébredés után jó darabig nem használható, mert szinkronizál, meg a fene tudja mi minden történik még. Jelenleg egy ASUS Memopad HD 10-esünk van. Azt hittem az milyen jó lesz, de hatalmas csalódás annyi pénzért.Annál kellene jobbnak lenni.
Azt olvastam a telefonok kapcsán, hogy a Windosos vasak kisebb teljesítménnyel is jobban futnak. De ami lényegesebb, hogy akadás mentesen. Ez igaz?
-
kemele
csendes tag
válasz
pengwin #4977 üzenetére
Parancssorból megoldható a teljes User mappa átmásolása az Sd kártyára (oda települnek a metro alkalmazások is). Utána csak egy linket kell létrehozni, hogy a Windows a beépített tárhelyen "lássa" a fájlokat. A Voyo minimen sikerült is, de sajnos vagy az Sd kártyám túl lassú vagy a gép olvassa lassan, a lényeg, hogy minden metro app kb. háromszor-négyszer annyi idő alatt indul el.
-
premete
veterán
válasz
pengwin #4933 üzenetére
Én nem árkategóriára veszek meg valamit, hanem használhatóságra, nekem mindegy, hogy milyen az op rendszere, ha tudja, amire kell; ebben a windows 8.1-es tableten elég gyenge, a windows 10-es, ha olyan lesz, mint az aktuális preview, akkor még gyengébb (igen, kipróbáltam több tableten is)
Egyébként az XPS 11-en lehet normálisan gépelni, én használtam élőben, nem kétes tesztekben olvastam, ahol esetleg a tesztelő is csak képen látta (pl. iponos tesztek, ahol az usb csatlakozók számát sem tudják eltalálni).
Arra is fogadhatunk, hogy egyik windows 8.1-es rendszer sem áll fel "pár másodperc" alatt, kikapcsolt állapotból. -
premete
veterán
válasz
pengwin #4929 üzenetére
Volt Dell xps 11-esem is már, az pedig kissé komolyabb a Venue 11-esnél
Rendes laptopokon (i5, 4+ GB ram, 2.5"-os sata-3 ssd, windows 7 alatt kb. 13 mp. volt a rendszer betöltése, ez windows 8.1 alatt 22 mp.lett.
Mivel kb. bármilyen windowst letölthetek, VL, vagy Enterprise változatot is az MSDN accountommal, és windowsos gépekkel/op. rendszerekkel foglalkozok főmunkaidőben, engedd meg, hogy meg tudjam különböztetni a windows 8.1-et a dos 6.22-től.
Én arra gyanakszok, hogy nem nagyon tudod, mi a kikapcsolás, az alvás, a hibernálás és hasonlók jelentése; megnézném, hogy a kétes telefon cpuval, ssd helyett valami lassú chippel, 16 GB helyett ~1-2 gB rammal rendelkező laptopok mitől állnak fel negyedannyi idő alatt w 8.1-gyel, kikapcsolt állapotból, mint az E7440-esem.
Képzeld, már nekem is feltűnt.hogy a tf103 cg-m androidos. -
fityere
senior tag
válasz
pengwin #4838 üzenetére
Kicsit utana olvastam es a lenovo-ban van aktiv hütes es a Medionban nincs. Mar csak az a kerdes 500GB HDD es a 4gb ram miatt erdemes lenne e valasztanom a Medion-t vagy marad a Lenovo 128gb ssd-vel es 2 gb ram-mal. Nehez döntes. Tetszik mindekttö igazsag szerint, de tanacstalan vagyok
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
pengwin #4834 üzenetére
Köszi a korrekciót, én ránézésre és a proci miatt inkább a másikat mondtam volna.
Amúgy: Három családra bomlik az Intel Atom
Úgy tűnik nagyon rá akar gyúrni az intel a tabletekre, médiaboxokra, ráadásul a modemtámogatás is adott lesz mindegyik modellnél. (Bár azt nem igazán tudom felfogni, hogy 2015-ben miért erőltetik még mindig a 3G-t. LTE alap kéne, hogy legyen mindenben.)
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #4644 üzenetére
Most egy kicsit megnyugodtam.
De azt még most sem értem, hogy akkor mit töröltem ki?
Illetve ha nem wines cuccot töröltem, vagyis nem a win recoweryt akkor az most hol van?
Mert ugye most van 29 gigám a rendszernek. ... a 32 ből. Tehát olyan sok helyen nem lehet az a partició ..?Ma most már kezd dühiteni, hogy ennyire nem értek a win8 hoz.
Nekikezdek valami tanfolyamnak.. -
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #4614 üzenetére
Namost lehet hgoy hülyeséget csináltam, de:
Dualbootos Teclast X98:
MinoTool Particio wisard: kiadot nekem vagy 16 particiót.Ezek között a legnagyobb a C: 17 gigányi. NTFS
5 darab 16 mb-os unformated
4 darab "other" ami szintén 16 MB-s
1 darab 128 MB-s
1 darab 32 MB-s Fat 32
1 Darab 450 MB-s NTFSÉs volt pár Ext3-as (4-5) 64 MB-s amit kitöröltem, meg a 8 GB-s Ext3-as, .. amit szintén kitöröltem, és hozzá adtam a C:-hez.
Müködik minden, de szerintem letöröltem a recowery particiót...??
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
pengwin #4614 üzenetére
Azért ott valami nagyon el van baltázva a Windows esetén, hogy egy új W8.1 telepítéskor 6GB és a frissítések több GB-ot foglalnak el. Mivel gondolom a legtöbb frissítés hibajavítás és nem új feature, szolgáltatás, vagy extra szoftver, a méretnek nem kellene ennyire nőnie, hiszen elvileg hibás fájlokat kellene cserélniük javítottra.
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin #4565 üzenetére
Köszi, akkor ezt inkább kihagyom. Tegnap eladtam a Samsung XE500-amat. Gyorsba vettem egy Acer P3-171 i3-as tabot, de nem biztos hogy megtartom. Kezdődik a keresgélés.
Aqua-ban lehet kapni 32/2-es 3G-s Prestigio Visconte 3-at 89-ert. Ez csábít nagyon, de picit félek a 32-es hattertartol, hogy szűk lesz. Egyébként baromi jó kis gépnek tűnik. Teljes értékű USB van rajta és HDMI kimenet, a proci 3735F. Best buy-nak tűnik, mert a nagy USB/HDMI/3G hármas elég ritka és drága dolog.
-
gg72
veterán
válasz
pengwin #4484 üzenetére
Azt igen, de nem segített.
Ellenben egy rendszer-visszaállítás igen. Ami viszont nem nyugtat meg, mert mi garantálja, hogy nem jön elő újra a hiba és miből tudom meg, hogy mi okozta? Nem is nagyon használtuk a tabletet az elmúlt pár napban, összesen egy új alkalmazást tettem fel rá, a Gmail Notifiert-t. Ez most a rendszer-visszaállítás miatt el is tűnt, de nem teszem vissza egyelőre.Driver töröl, újratelepít.: Most pontosan milyen driverre gondolsz?
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #4478 üzenetére
Bocsi, lehet félreérthető volt a "mér" miatt.
már-t akartam írni. Vagyis : igen a wifi meg a kékfog tényleg alapfelszereltség.Az hogy az atomokban integrálva van, azt nem tudtam, azt tudom, hogy a VGA integrált az biztos.
Nekem nem hiányzik a 3G. A kolléga mondta hogy neki olyan kell amiben legalább 3G van, erre mondtam, hogy abban már van wifi és Bluetouth is. én sem láttam még olyat, hogy ne legyen, bár valamikor az őskorban... lehet.
De ha az embernek van mobilja, akkor azon manapság már alap hotspot, és ott lehet internetet osztani. Persze erős aksi kell hozzá. No lehet kényelmi szempont is a 3G, de akkor már nem keres az ember olcsó tabletet, mert ha van lé külön internetkártyára, akkor van okmolyabb tabletre is (azt hiszem, bár ezalól is lehetnek kivételek, senkit sem szeretnék megsérteni )
Szóval: béke van
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #4428 üzenetére
A proci stimmel, a dual boot stimmel.
Nos elvileg a win miatt vettem. A driverek rajta vannak .. valahol.. és távlati célom, hogy az androidot majd valmikor leszedem róla, medrt minek. Arra ott a jó kis teló. soha nem fogok kilépni, belépni zöldrobottal. SOk idő, és nincs értelme. Szépen megy rajta a win, de a tárhely miatt kellene.Win 7 alatt már rég átparticionáltam volna, bár azt mondják, hogy a biosz ne piszkáléjam. Valahol ott van beállítva a dualboot. MAga a biosz nem okozna gondot, hiszem már a 486-os procik kora óta bóklászok különböző bioszokban egy egy telepítés kapcsán, de a tablet számomra win alatt új világ. Azt sem tudom, hogy lépjek bele egy bioszba.
Látta videókat, hogy tesznek fel win 8-at tabletre. Használni kell a parancssoros navigálást is, ami szintén nem lesz gond, mivel használtam már, és hát ugye mi még nasicpascallal kezdtünk az általános iskolába, meg win3.1-el..szóval egy kis kezdeti lökés kellene. olvasgatok, böngészkedek. de ez valami olyan, int mikor a pdan kellett a korábbi symbianos világból átküzdenem magam win 6osra.
De megküzdök vele. .
-
tjb007
nagyúr
válasz
pengwin #4327 üzenetére
BIOS/UEFI függő. Most sincs szó hegesztett dolgokról, és ezután sem lesz.
Jelenleg két fajta dual-boot/dual OS megoldást alkalmaznak kínai gyártók: az Insyde Software*¹-ét, és az AMI*²-ét (aka American Megatrends, nem hinném, hogy külön bemutatást igényel). A nagy többség (Chuwi, Cube, ONDA stb.) előbbi megoldását adoptálta, a kisebbség, ami gyakorlatilag csak a Teclastot takarja pedig utóbbiét. Itt jegyezném meg, hogy az összes Windows 8.1-es Inteles tableten AMI BIOS van, ez a sztenderd.
Egy esetleges korlátozással meg egyik fél sem járna jól, mert az visszaütne másban/máshol. Ez egy ilyen ördögi kör.*¹ Insyde Software: Fast OS Switching, egy szoftveres gombot takar Windows alatt, amitől újraindul a készülék és egyből az Android rendszert tölti be. Vice versa is működik a dolog.
*² AMI: két megoldást is kínál, egy natívat, és egy virtualizációst. Előbbinél van ez a bekapcsoláskor választom ki melyik rendszert töltse be, utóbbi meg gyakorlatilag egy virtuális gép, így BIOS független. Bármelyik Intel processzoros Windowst futtató PC-re/tabletre fel lehet rakni, igaz fizetős, de megéri azt a 10 dollárt.
-
törölt tag
válasz
pengwin #4149 üzenetére
Két oldal szöveget szerettem volna megírni vele és erre sem volt képes. Ezek után hadd ne kísérletezgessek vele, nem azért írok le egy mondatot hogy a technika útvesztőiben végezze.
A Libre Office gyakorlatilag az Open Office újabb verziója, nem? Azt hiszem a felvásárlás után volt valami jogi probléma a névvel, ezért kellett új.
-
Ispy
nagyúr
válasz
pengwin #4017 üzenetére
és tjb007:
Köszönöm a segítséget, végül ASUS T100TAM lett, nekem nagyon tetszik a minősége, fém a tab burkolata, a bill is jó (tényleg kicsik a gombok rajta, de gépeltem rajta vakon, azért meg lehet szokni). Sebességével nincsen gond, teljesen kikapcsolt állapotból is pár másodperc alatt feláll, a garancia egyébként 2 év háztól házig (legalább is a bestbyte-ba azt mondták).
Az office sajnos csak egy év, azt nem tudjátok mennyibe fáj a hosszabbítás, ha lejár? Nem találtam erről semmi infót, mindenhol az 5 userest írja, ez pedig elvileg csak 1 useres.
-
gg72
veterán
válasz
pengwin #4087 üzenetére
Kösz a tanácsokat. A laptop-kiváltást nem mindennapi munkára értettem, azt a PC-n csinálom, ez leginkább csak alkalomszerű munkára kellene, a tabletes része leginkább kihasználva, így nem igazán kell a a HDD.
Az első generációs Asus T100 hardveresen miben különbözik az újtól?
A Lenovo Miix3 akkor teljesen elvetendő alternatíva? -
INMOTEP
őstag
-
INMOTEP
őstag
válasz
pengwin #4052 üzenetére
Igazából pontosan nemtudom megmondani mekkora rendszer igény kell hozzá mert erről a neten sem találtam infót .De amit használni fogok rajta az Vag-com és Op-com szoftverek ,például ilyen [link] A pénz amit rászánok a tabletre az véges ,35 től többet nemigen szeretnék kiadni érte .Szétnéztem és találtam is egy tipust egy áruházban 32 vagy 33 volt .8" kijelző 1 gb ram van benne ,a kijelző mérethez ragaszkodok hogy minimum 8" legyen .Még persze szétnézek máshol is hátha van jobb talbet .Nemtudom esetleg akinek 1 gb rammal van ilyen tablet az letesztelne nekem 1 ilyen programot hogy fut ? privátban megosztanám drive-on
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin #4013 üzenetére
Hardveres probléma volt. Szétkaptam és az érintő szalagkábel csatlakozó el volt törve, így nem szorította rá az alaplapra a kábelt. A nagyon ügyes előző ugrifüles cellux-szal próbálta meg odaragasztani, de az bizony nem fogja odaszorítani.
Így egy kis papírdarabbal voltam kénytelen a fizika törvényeit a saját szolgálatomba állítva megmoddolni. A fele csatlakozó a gyári műanyag, a fele Marlboro-s dobozból formára vágott és fele vastagságúra formált szabványos csatlakozó
Most így néz ki (tökéletesen működik), ha valakit érdekel belülről az XE500:
-
Ispy
nagyúr
válasz
pengwin #4017 üzenetére
Igazából én egyáltalán nem ragaszkodom a HP-hez, csak próbálom megtalálni a legjobb választást, igaz az első tabom egy Galaxy P1000 volt, ami szintén 120k-ba fájt, azért az egy másik szint
Egyébként tetszik ez a ASUS is, csak pont most olvastam az androidos topikban egy rémtörténetet egy 100k-s ASUS garanciáztatásról, ezért rémültem meg.
Egyébként mi is a különbség a bestbytos 101k-s és a nootbook.hu-s 115k között? Én nem látom, de biztos van valami...
-
válasz
pengwin #3966 üzenetére
Surface-nél a garancia nem gond.
Mindkettőnél gond az, hogy egyiket se kapni igazán itthon.
Iskolai felhasználásra (jegyzetelés, ppt-k stb) és multimédiára használnám a leginkább. Csak pl nem tudom, hogy a surface tollal mennyire lehet pl bonyolult képleteket írni úgy, hogy át tudja alakítani szöveggé. -
AYSanonymus
csendes tag
válasz
pengwin #3931 üzenetére
Windows 10 telepítéssel jelenleg én is játszok! De megjegyzés nem elég a drivereket lementeni, mivel a képernyő kalibráció is el fog mászni effektíve újrakalibrálás se fog működni! Ha lesz időm a mai nap folyamán egy windows 8.1-ből kimentem a registry azon bináris bejegyzéseit ahol megtalálhatóak a képernyő kalibrációval foglalkozó részei, és azt átrakom windows 10 alá remélhetőleg így megoldható. Majd jelzem mire jutottam.
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
pengwin #3931 üzenetére
Még a gépvásárlás előtt állok, de köszönöm a tippet előre is.
Megvárni megfogom hogy a végleges win 10 megjelenjen, csak mint lehetőséget mondtam, hogy akár már frissíthető is elvileg.Minél többet néztem utána annál szimpatikusabb a voyo. Szerintem azt fogom választani.
-
Vegitaa
senior tag
válasz
pengwin #3917 üzenetére
Köszi az infót. Ha biztosan tudnám, hogy lehet a Lumia 2520-at frissíteni win10-re, tuti azt venném. Így még nem tudom. Elég karcsúak a WinRT appok... Ahogy nézegettem, olyan 90 ezer magasságában vannak itthon.
Bár most ezek a Thinkpadok is megtetszettek. Azok gondolom azonnal megkapják a win10-et...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
pengwin #3908 üzenetére
Olyan 100ezer nagyságrendje, de inkább alatta. Kb 10"-es méretben...
Leginkább képek/videók nézegetésére kellene, doc-ok olvasása, s némi minimális internet. Ja, meg diktafonként is használnám!A lumia 2520 jó lenne, de az Rt állítólag gagyi, s nem is frissíthető win10-re...
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #3848 üzenetére
ÉS ez a tablet pl 64 gb-s belül.
Valakinek van erről valami tapasztalata?
Illetve itt azt írja, hogy 64 bites a prici. Nem tudom ez jelent e valamit. Úgy emlékszem hogy a win 8.1 csak 32 bites verzióban van fent a tableteken. Viszont ha ez 64 bites, akkor ez azt jelenti, hogy a 64 bites verzió is felmenne rá?Ja és létezik hogy ennyiért meg lehet kapni?
mondjuk az akkuja csak 7000 mAh. No de az még elmegy..
-
sokom94
csendes tag
válasz
pengwin #3824 üzenetére
Hát WIMBoot után is ha jól emlékszem 6Gb volt szabadon, majd office, és tényleg van fent pár csempe.
(facebook,viber,skype,onedrive,youtube,adobe reader,translator amik kényelmesebbek csempén.)De ha megnézem a méretüket..viber a legtöbb 300Mb utána Facebook 60Mb és ennél már csak kisebbek vannak, meg alapok..szóval.
Azóta beállítottam a hdd-n levő gyorsítótárat is kicsit egyénibbre kisebbre, ez adott most egy kevés helyet.
Mondjuk az segítene ha office-t engedné SD-re...de mivel licenszelt eredeti nem igen akarja engedni, rá sem kérdez... -
han_lev
senior tag
válasz
pengwin #3798 üzenetére
ÜDV!
Kszi a választ.
Elérhető ár: hát úgy max 50-60-at fizetnék (ha lehet áfával, persze a megéri, ráteszem)
Egy jó tok az mindenképpen kell hozzá, tudom, hogy kiergészítők itthon szinte nulla.
Billencs, egér, az van, azt az andriodos tabletemhez is használok, van windowsos billencsem is. Egér billencs kombó is van, wifis, usbs. Ha egy usbelosztót ráteszek, mág akár az is belefér. Persze azt is néznem kell, hogy közben tölteni is kell, bár azt gondolom, hogy van olyan kiegészítő ami ezt megoldja (márha itt is az van ami a Acer iconiánál, hogy a microusb-n keresztül kell tölteni)Igen, mindenképpen 4:6 arányút szeretnék, nekem nem tetszenek a "vékonyabbak". Valahogy dokumentu mokat olvasni is jobb ilyenen. a 9,7-es már egész jónak tűnik.
A 100 az kicsit derága. Remélem kb a feléből megúszom. Nem tartom szükségesnek a "márkát". Inkább a használhatóság mellett vagyok.
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin #3756 üzenetére
"Mondjuk azért is tér el a felszereltsége a tabletekétől, mert ez elsősorban laptopnak van szánva."
És már el is felejtettem, hogy ez micsoda extrákkal jár, pl. kiírja az akksinál a várható üzemidőt és az energiagazdálkodási sémák és végre testre szabhatók
Na ezek tényleg hiányoztak.
Ránéztem a Dell Inspiron 11-re. Jó kis gép, de most ez is jó lesz egyelőre
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin #3735 üzenetére
Igen, de még így is én is 100x inkább a droidos gépre voksolnék az RT-vel szemben. Yoga RT-t használtam, de számomra rémálom volt. Ilyen korlátozásokkal, kötöttségekkel egy platformon sem találkoztam még, köszönhető a hihetetlen gyér alkalmazás kínálatnak.
De hát ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest