Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
Próbáld meg a szokásos gyári kódokat (0000, 1234, stb.). Ha nem megy, keresd meg az egered típusának linkjét a gyártói oldalon és a user guide-ban szerintem benne lesz.
-
-
hito
nagyúr
Sajnos anyumnak nem jött be a Q702
Úgy néz ki ragaszkodik a fröccsöntött olcsóbb kategóriához. Miix 310-et néztem még, de azt olvastam, hogy minősíthetetlenül rossz a hangszórója.Tulajok meg tudnák ezt erősíteni, vagy cáfolni?
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke
üzenetére

-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77
üzenetére
Á, nem nekem kellett volna, én Dell Venue Pro 11-et használok (Core M-es)
Anyumnak nézegettem mostanában születésnapjára a T100-asa helyett, de inkább vettem egy Fujitsu Stylistic Q702-t neki is. Pont a 310 volt még versenybe, de lebeszéltek róla a Q702 javára. Valószínűleg a Fuji még akkor is működni fog, amikor a 310 már mindenestül lebomlott az anyatermészetben 
Ezzel nem a 310-et savazom, hanem inkább a Q702-t méltatom. Nekem is volt 702-m és tényleg elképesztő időtálló, igényes, minőségi darab. De hát nem is ugyanaz a kategória.
-
hito
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
Tök jó, csak az a fránya 2GB ram
Illetve egy épkézláb teszt nincs róla. Nem tudjuk, hogy az akksi mit bír, az előlapi mutatós (vagy éppen magánál többet mutató) hangszórók milyen minőségűek, stb... -
hito
nagyúr
Sziasztok! Speciális igényeimhez keres win tabletet. Lényeg, hogy a szokásos igényeimen kívül (4GB ram minimum, fHD kijelző, 8-10 órás akksi, aktív vagy wacom stylus, 3G, vagy 4G LTE modem, billentyűzet dokkoló, jó minőségű sztereó hangszóró) nagyon fontos, hogy a GPU tudja a HEVC/H265 hardveres videógyorsítását. A régebbi HD4400-en kívül csak az új generációs Core M-ek (6Y), a HD5500 feletti Core i-k és a Z8xxx Atomok tudják ezt sajnos.
Van itt ez a Teclast X3 Pro csodagép, aminek a specifikációja az árához viszonyítva elég rendesen letépi az ember állát. Viszont ebből meg nincs 3G/4G-s változat.
A dilemma az, hogy ezen a linken mutogatnak egy ilyen gépről készült preview-t, viszont a rendes review-nál már nincs sim kártya slot sem és a második (üres) M.2 foglalatról sem esik szó. Honnan lehetne olyan változatot rendelni belőle vajon, amin megtalálhatóak az első linken szereplő sim kártya és M.2 foglalatok?
-
hito
nagyúr
Megnéztem őket. Jóval többet bírnak. Srác csak azért írta oda, hogy tuti ne legyen csalódás. Sablonszöveg. El kell menni, meg kell nézni őket, lehet válogatni, billentyűzeteket tablet részeket összeválogatni, tesztelni Everest-tel, stb.
De van itt másik is a hardveraprón 135-ért. Azok elvileg hibátlanok. Vele (Alfahim) is üzleteltem már, nagyon rendes arc.

-
hito
nagyúr
válasz
vwpolopg
üzenetére
Nagyon fogod csípni. Most frissítettem fel win10-re. Kíváncsi vagyok, főleg, hogy akksiban hoz-e többet, vagy ront-e rajta. Ha utóbbi, akkor megy vissza a win8.1. Egyelőre nagyon tetszik a 10, a gépnek is. Aztán meglátjuk hosszútávon.
Most egyébként van fenn 135-ért garis, magyar billentyűzetes Helix. Én lehet, hogy megfordítanám a telefon, tablet project sorrendjét.
Telefont bármikor vehetsz, de ha a Helix-ek elkelnek, ki tudja mikor lesz megint normális áron. -
hito
nagyúr
válasz
vwpolopg
üzenetére
Akkor jó, viszont ne olvasgass sokat, vedd meg nyugodtan, különben a sok fals, hülye irományok miatt elbizonytalanítod magad fölöslegesen. Mondanom sem kell, hogy mennyi hülyeség van a neten. Manapság, a gugli korszakában minden "igaz" és annak az ellenkezője is.
Ezen kívül nagyon rendben van a gép. A hangszóró vékony még kicsit, de zenét nem ezen kell hallgatni, illetve vannak már erre egész jó kis specifikus megoldások (BT hangszóró, Lenovo Soundbar, stb.). Nálam 10 pontból 8.5, ritkán szeretek meg ennyire gépet.
-
hito
nagyúr
válasz
vwpolopg
üzenetére
Kapaszkodj: nincs SD (sem microSD) foglalat rajta. Amikor ezt megtudtam, egyszerűen nem voltam hajlandó elhinni. Aztán kénytelen voltam megbarátkozni vele, most meg már meg is szoktam a hiányát. Most egy akkora microSD olvasóval pótolom, mint a körmöm. Nem sokkal nagyobb, mint maga az USB csatlakozó vége. Alig lóg ki a gépből és 1000Ft-ba került.
De a mai napig nem megy a fejembe, hogy ezt hogy gondolta a Lenovo. Helix 2-nél már kapcsoltak, azon van, de nekem az a gép nagyon bazári lett. Pont az hiányzik belőle, ami az esszenciája volt a Helix-nek, a komoly, minőségi, üzleti megjelenés, anyaghasználat.
Amire lecserélném maximum a Helix-et: Thinkpad Yoga S1, esetleg Dell Venue Pro 11 7140 (az új Core M-es), kimaxolt Thinkpad Tablet 10 (128GB/4GB/LTE verzió), Fujitsu Q665. Toshiba Z10t is tetszik, de picit már túlméretes (Helix, meg a többi kecsesebb, karcsúbb) és nem értem wifi-vel hogy a fenébe eshet a 13órás üzemidő 5óra alá
Aztán lenne még millió típus, de valahol mind elvérzik. Sony Vaio Duo 13 pl. nagyon tetszik, de 13" már durva tabletnek. -
hito
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Hát, nem tudom. Nem sok köze van a két termékvonalnak egymáshoz szerintem.
Én ha fizetnének sem cipelném nap mint nap magammal az X230t-t. Ha akarom, itt csak a tabletet viszem magammal, X230t-t nem tudod szétszedni. Itt az "agy" magában a tabletben van, ott a képernyő csak egy megjelenítő, a hardver a géptestben van, a billentyűzet részénél. Szóval erős a párhuzam és nem tudom miért mondod, hogy maradtak volna az X230t-nél. Halleluja, hogy ezt megcsinálták! Én is cserélném le, mert idióta cserélgetős vagyok ha kell, ha nem, de nem tudom egyszerűen mire lecserélni, mert ennek a használt árába (130-140) iszonyú pangás van a piacon. Nincs alternatívája, ennyi pénzért még csak hasonlót sem kapok, olyat biztos nem amiben ennyi irdatlan extra van (i5, 4GB, SSD, fHD ilyen minőségben, NFC, LTE-4G, Wacom stylus, GPS, 7-10órás akksi, stb.). Ezért marad is, de nem bánom, mert nagyon szeretem

-
-
hito
nagyúr
válasz
Bernardo20
üzenetére
Használt Lenovo Thinkpad Helix?
Én is azt használok, eszméletlen jó kis gép, erős hardverrel, gyönyörű fHD kijelzővel és Wacom tollal.Feleségem is zenetanár, Ő Sibeliust használ

-
hito
nagyúr
Na én meg a Thinkpad Helix-em lecserélésén gondolkozom, mert a beépített hangszórók elég hurkák. Nem nagyon találok értelmes árban méltó utódot. Ezek lennének az igények:
- Proci minimum BayTrail
- minimum 4GB DDR3
- HDMI vagy displayport
- 3G/4G/LTE modem, sima 3G is jó
- Wacom, vagy aktív stylus
- jó lenne fHD panel
- 10-11"
- wifi nélkül 10órás akksi, wifivel 7óra...minimumHát ennyi. És mindezt egy Helix áráért jó lenne

-
hito
nagyúr
4K lejátszással kapcsolatban tudna valaki segíteni? Panasonic FZ1000-emmel felvett 4k videókat a beépített metro Videó alkalmazás szépen lejátsza, ahogy kell, viszont pl. MPCHC ugyanazt a videót iszonyú szaggatva játsza le.
A baj csak annyi, hogy metros Videó alkalmazásban nagyon le van butítva a minőség, MPCHC-ban 20x élesebb a kép. Van valami asztali alkalmazás, amivel Z3740 atom proci akadásmentesen lejátsza a 4k videót?
-
hito
nagyúr
T100-zal lenne egy kis problémám. Sajnos a saját topicjában nem kaptam rá választ, hátha itt valaki tud segíteni.
Köszi előre is!
-
hito
nagyúr
Szerintetek Acer W3-810 BIOS-ából valahogy ki lehet olvasni a windows 8 licence key-t?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Újra itt a szorgalmi időszak, úgyhogy megint tabletet kell(ett) vennem. Acer W3-810 lett belőle az ára miatt, és azért mert nekem ez bőven elég mindenre az otthoni notesz mellé.
Kérdésem az lenne, hogy szabad-e/érdemes-e a Windows 10 felpattintani? Sok rosszat olvasok azzal kapcsolatban, hogy driverekkel gond van, illetve arról, hogy utána nem lehet, vagy nem egyszerű win8.1-et visszavarázsolni rá.
Mennyire ijesztgetések, illetve user error a dolog és mennyire valóságos?
-
hito
nagyúr
válasz
katonab1983
üzenetére
800x600-as felbontásban minden alapon beállítások mellett ki tudsz belőle szedni 5-8fps-t. Nagy élmény lehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hito
nagyúr
válasz
premete
üzenetére
Load-ban melyik tud sokkal többet?
Az átlagra gondolok itt leginkább. Szerintem nem olyan rettenet a Q702-nek az üzemideje. Nekem is kevés lenne egy picit, de azért nem olyan rossz az. Azért csak egy i3/i5 gépről beszélünk és nem is a legfrissebb szériából.És azt hozzátenném, hogy nekem sosem a Load a mérvadó, hanem inkább a wifi surfing. Load-ban sosem használom úton, maximum otthon (ott meg kurv@ mind1 az üzemidő) ha játszom vagy videót vágok.
-
hito
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Ha ez ilyen egyszeru lenne es az Everest ennyire megbizhato lenne...
Az akksi kapacitas ettol egy picit bonyolultabb dolog. Onnantol kezdve, hogy a cellak nem ugyanolyan utemben hasznalodnak el, nem kiszamithatoan viselkedik a dolog a %-bol. Bar ebben szerintem csak ket cella van. Nagyon nem ertek a dologhoz, de szerintem nem ennyire egyszeru.
-
hito
nagyúr
Nekem most van egy magyar kiosztású tracking pointos (optikai egér) Thinkpad bluetooth billentyűzetem. Kis sín is van benne, amibe bele lehet tenni a tabletet és kitámasztója is van. Igaz, nem az 5eFt-os kategória, ebayen még mindig 20eFt körül mennek és az nem magyar kiosztású. Valahova a kettő közé lőném be az árat.
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Köszönöm, és tényleg ezt volt a megoldás

lugosi: egyelőre nagyon kettős érzésem van a géppel kapcsolatban. Egyrészt borzasztó igényes, gyönyörű és komoly gép, másrészt (de ezek nem a gép hibái) csalódott vagyok, mert azért választottam ezt, hogy ne kelljen külön töltőt magammal cipelnem. A másik nagyon fontos dolog, amiért erre esett a választásom, az az akkuüzemidő. Erre ideküldenek nekem egy 8%-os elhasználódású akksis gépet
Innentől kezdve nem tudok hitelt érdemlően üzemidő eredményekkel szolgálni. 
Szóval egyik probléma sem a gép és a széria hibája. A töltésnél én nem néztem megfelelően körbe, mielőtt megvettem, az akksi meg ugye...elmegy a pits@ba az eladó. Azoknál a refurbished gépeknél, amiket eddig vettem maximum 2% volt az elhasználódás. 8% szerintem már egy kicsit húzós, lehet, hogy vissza is küldöm az akksit és kérek helyette egy másikat.
-
hito
nagyúr
válasz
premete
üzenetére
Egész biztos. Nem gagyi kínai, eredeti eldzsí
Még 1 töltővel nem próbáltam és az a saját eredetije
Átalakító kéne hozzá, ma be is ugrom a MM-ba. De azért vicc lenne, ha csak a saját töltőjével lehetne etetni. Direkt azért vettem microUSB-s töltőjű tabletet, hogy ne kelljen külön cűgölnöm hozzá a saját töltőjét, bármilyennek (mUSB) tudjam tölteni. -
hito
nagyúr
Megjött a Dell Venue 11 Pro tabletem. Sokkal jobb, szebb, igényesebb, mint gondoltam, viszont nem tölt
Akármilyen töltőre teszem, azt írja, hogy csatlakoztatva és töltődik, de az akksi csak merül. Mi a fene lehet ezzel? Valahogy nincs hangulatom hetekig postázgatni 
-
hito
nagyúr
válasz
katonab1983
üzenetére
Hogy is mondjam, nem lett volna baj a sok hátrány, ha van előnye is
Na jó, egyet biztos tudok mondani: az üzemidő. Az tényleg jó. Sajnálom, hogy kivéreztették ezt a vonalat. De valószínűleg belekezdeni is ostobaság volt a részükről a droid miatt. Halva született ötlet volt úgy hiszem. -
hito
nagyúr
válasz
katonab1983
üzenetére
Azt még én nyitottam
Igazán hasznos és hinypótló topic 
-
hito
nagyúr
Ebay, refurbished. De csak ha van angol ismerős, akkor jó, mert máshova nem szállít. Én is unokatesómhoz küldettem.
-
hito
nagyúr
Na úgy fest, hogy egy Dell Venue 11 Pro 5130 (3G-s) lett a Samsung Ativ Smart PC-m utódja. Z3770, 64GB/2GB, 10.8-as fHD IPS, nagyon jó sztereó hangszórók (legalábbis mindenhol dícsérik), active stylus, normál méretű USB, HDMI, elvileg 4G modem, NFC, 10-13órás akksi, opcionális akksis billentyűzet (ezzel 15-20órás üzemidő).
Angliából rendeltem 82eFt lett postával együtt. 1év gari, normális support, nagyon korrekt tudás. Prestigio Visconte 3 3G volt a konkurens, de a 32GB tárhely nagyon hamar szűk lett volna és a kijelzője is csak 1280x800, a Dell-é meg 1920x1080. Rendelhettem volna kis felárral i3-asat is (128GB/4GB), de az vastagabb picit és az üzemidő kevesebb, ráadásul nem feltétlenül használtam volna ki a teljesítmény többletet.
Szerintem ennyi pénzért nagyon megérte, csak győzzem kivárni, amíg ideér
Valakinek tapasztalata ezzel a szériával? -
hito
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Aha, értem. Tehát szerinted a HSDPA+ elavult dolog. Erre már nem nagyon tudok mit írni, de nem is akarok.
A tabok 99%-a nem ismeri a beépített mobilnetet. Az az 1%, amiben van, 10-ből 9 nem ismeri az LTE-t (vagy inkább sokkal több). Hát ne haragudj, de abből az 1 ezrelékből válassz Te, nekem bőven jó lesz a HSDPA+ is, mint ahogy eddig is jó volt.
-
hito
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hát ne haragudj, de ezzel nem tudok egyetérteni. Ne vegyek meg egy ilyen jó kis tabot, mert "csak" HSDPA+-t tud
Akkor a mobilnetes tabok több, mint felét megint csak ignorálni kéne. Az a kellemetlenség, amit írsz, kb. szökőévben egyszer futhatok bele, tekintve, hogy 99.9%-ban Pesten használom a cuccomat.Lényeg a lényeg, nekem ez egyáltalán nem szempont.
De bizony az. A mobilnet modemek majdnem mind külön cserélhető modul. A wifi és a BT gyakrabban van a lapra integrálva.
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Köszi, akkor ezt inkább kihagyom. Tegnap eladtam a Samsung XE500-amat. Gyorsba vettem egy Acer P3-171 i3-as tabot, de nem biztos hogy megtartom. Kezdődik a keresgélés.
Aqua-ban lehet kapni 32/2-es 3G-s Prestigio Visconte 3-at 89-ert. Ez csábít nagyon, de picit félek a 32-es hattertartol, hogy szűk lesz. Egyébként baromi jó kis gépnek tűnik. Teljes értékű USB van rajta és HDMI kimenet, a proci 3735F. Best buy-nak tűnik, mert a nagy USB/HDMI/3G hármas elég ritka és drága dolog.
-
hito
nagyúr
válasz
katonab1983
üzenetére
Mármint a Z3470?
Konkrétan arra, hogy osszessegeben melyik az erősebb proci. -
hito
nagyúr
Celeron N2806 hogy viszonyul Z3740-hez nyers erőben? Ilyen vs összehasonlításokat néztem, de abból számomra pont nem derül ki semmi. Melyik erősebb és kb. mennyivel?
-
hito
nagyúr
9.1mm mély, lehet, hogy még belefért a 7mm-es. De inkább 5mm szerintem. Na ha az bedobja a törülközőt, nem könnyű pótolni.
Csak feltűnt a SATA csatolófelület reklámozása. Akkor viszont nem alaplapra heggesztett az SSD. Még az is lehet, hogy mSATA. Sőt, több mint valószínű.
-
hito
nagyúr
Akkor viszont a Dell Venue Pro 11 (Core i-vel, vagy Bay Trail-lel), vagy a Z3795/128GB/4GB/4G-s Lenovo Thinkpad 10 lesz a Te géped. Ezek akksiban is elég sokat tudnak és a teljesítményben sem utolsók, ráadásul megfizethetők. OLX-en most pont vagy egy ilyen Tp10. Bár szerintem ennyiért nem fogják elvinni. 200-ért már inkább lenne realitása.
-
hito
nagyúr
Nekem az még nem volt, bár majdnem vettem 1et egész jó áron. Core i szériából Sony Vaio Duo 11-em, meg Lenovo Twist-em volt. Helix nagyon tetszik nekem is, de az akksi karcsú és felezve van ráaádsul (1+1 a tabletben és billentyűzetben).
Még a Fujitsu Q702 is jó lehet neked és azt nagyon jó áron osztják a neten. Legutóbb kerek 100ért kelt egy el OLX-en. Akksiban az sem egy matyóhímzés, de a tudásához képest baromi olcsó.
Mit is mondtál, Core i feltétel?
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Hardveres probléma volt. Szétkaptam és az érintő szalagkábel csatlakozó el volt törve, így nem szorította rá az alaplapra a kábelt. A nagyon ügyes előző ugrifüles cellux-szal próbálta meg odaragasztani, de az bizony nem fogja odaszorítani.
Így egy kis papírdarabbal voltam kénytelen a fizika törvényeit a saját szolgálatomba állítva megmoddolni. A fele csatlakozó a gyári műanyag, a fele Marlboro-s dobozból formára vágott és fele vastagságúra formált szabványos csatlakozó
Most így néz ki (tökéletesen működik), ha valakit érdekel belülről az XE500: -
hito
nagyúr
Nagyon fontos kérdésem lenne:
Létezik, hogy egy wacom-os tablet érintőképernyője úgy romlik el, hogy a wacom részműködőképes marad (tollal gond nélkül érzékel), viszont az ujjal történő érintésre nem reagál? Vagy ez lehetetlen és csak driver probléma van?
-
hito
nagyúr
Biztos 1000x elhangzott már, de recovery particiót mivel lehet kiírni DVD-re?
-
hito
nagyúr
Srácok! Apróban van egy 3G-s Thinkpad 8 70-ért
Senkinek nem kell? 150-től indul üzletben. Full-HD, 3770, HDMI, sztereó hangszóró, 3G, stb. -
hito
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Raktársöprés van az egyik boltban és a surface pro2 64 gigás 118K-ért van
Szerintem sokan örülnének ha elárulnád a bolt nevét, esetleg linkkel segítenéd a keresőket.

-
hito
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
T100-ból van 3G-s?
Mármint 4G-s.pengwin: szerintem is gáz az XPS 11.
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
"Mondjuk azért is tér el a felszereltsége a tabletekétől, mert ez elsősorban laptopnak van szánva."
És már el is felejtettem, hogy ez micsoda extrákkal jár, pl. kiírja az akksinál a várható üzemidőt és az energiagazdálkodási sémák és végre testre szabhatók
Na ezek tényleg hiányoztak.Ránéztem a Dell Inspiron 11-re. Jó kis gép, de most ez is jó lesz egyelőre

-
hito
nagyúr
Megjött a Yoga 2 11-em, ha valakit érdekel kérdezzen nyugodtan.
Érdekes kiépítése van. Bay Trail-es Pentium N3520 CPU van benne és a lényeg, hogy 4GB DDR3 társaságában. A háttértár is eltér a megszokott BT-estől. Nem eMMC van benne, hanem rendes 2.5-es 500GB-os HDD.
Az akksira nagyon kíváncsi vagyok. A proci elvileg egy picit erősebb, mint a Z3770 és szerencsére ez is passzív hűtésű. Ennél a gépnél egy kis játék is belefér már ha úgy adódik, Z2760-nál ez esélytelen volt.
-
hito
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, de még így is én is 100x inkább a droidos gépre voksolnék az RT-vel szemben. Yoga RT-t használtam, de számomra rémálom volt. Ilyen korlátozásokkal, kötöttségekkel egy platformon sem találkoztam még, köszönhető a hihetetlen gyér alkalmazás kínálatnak.
De hát ízlések és pofonok.
-
hito
nagyúr
válasz
gery2123
üzenetére
És az anetenna kérdés így belül meg is van oldva, illetve lehet kapni sim-kártyás half size HSDPA kártyákat. Innentől meg maximum a BIOS zavarhat be, ha csak azok az eszközök vannak benne engedélyezve, amiket a gyártó alapból beleír. De ez elég ritka, leginkább Thinkpad-eknél lehet ilyen probléma.
-
hito
nagyúr
válasz
gery2123
üzenetére
Igen, szerintem is ennyit tudhat kb. De ha az akksiüzemidőre rápakol 1órát wifi surfing közben, akkor nekem megéri. Egy Lenovo Yoga 2 11-nek venném ki a wlan kártyáját és menne a helyére egy 3G modem. Wifi-t meg ezzel pótolnám. Így 3G-s lenne a gép és wifis netezés közben nyernék kb. 1órát szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgy néz ki ragaszkodik a fröccsöntött olcsóbb kategóriához. Miix 310-et néztem még, de azt olvastam, hogy minősíthetetlenül rossz a hangszórója.

Anyumnak nézegettem mostanában születésnapjára a T100-asa helyett, de inkább vettem egy Fujitsu Stylistic Q702-t neki is. Pont a 310 volt még versenybe, de lebeszéltek róla a Q702 javára. Valószínűleg a Fuji még akkor is működni fog, amikor a 310 már mindenestül lebomlott az anyatermészetben 

Telefont bármikor vehetsz, de ha a Helix-ek elkelnek, ki tudja mikor lesz megint normális áron.

Aztán lenne még millió típus, de valahol mind elvérzik. Sony Vaio Duo 13 pl. nagyon tetszik, de 13" már durva tabletnek.

Senkinek nem kell? 150-től indul üzletben. Full-HD, 3770, HDMI, sztereó hangszóró, 3G, stb.