Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
G-s WiFi-nél jobb sebességet produkál, letöltések felmennek 3-5 Mbps-re, feltöltés 1 Mbps körül alakul, és az oldalak is gyorsabban töltődnek be. Még egyszer leírom: 3.0-ás USB-ről beszélünk, annak annyira nem vészes a sebessége, olyannyira, hogy szerintem itt már inkább a kolis net sebessége a szűk keresztmetszet.
Hazavinni nem szoktam a hubot, ott én sem szórakozok ac-s WiFi mellett kábellel.(#4881) sbazsi
1. Mire használnád? Kiváltaná a laptopod/asztali PC-d, vagy második gép lenne?
2. Mekkora méretű legyen?
3. Milyen árban ajánlhatunk kütyüket?
4. Milyen programok fussanak rajta, mik a minimum elvárásaid?Atom processzorok közelében sincsenek egy korszerű i3-nak teljesítményben, de jóval kevesebbet is fogyasztanak. Kb. egy Core 2 Duo processzor sebességét hozzák (van amiben gyengébbek, de van amiben jobbak).
Az érintő billentyűzet olyan, mintha megnyitnál egy ablakot, ami kitakarja a képernyő alsó felét, de ettől még nem csak azon matathatsz, ugyanúgy rábökhetsz ikonokra az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged