Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7619) daniel909 válasza Barthezz2 (#7617) üzenetére


daniel909
addikt

totál érthető a te szemszöged, az MS-é pedig totál nem érthető. én úgy veszem észre, hogy komolyan ott akarnak lenni a 3 legnagyobb OS gyártó között, de amíg sokan fenn akadnak ezeken a hibákon, addig nem lesznek elégedett júzerek.
a másik oldalról nézve pedig lehet, hogy mást nem zavarnak ezek a hibák, vagy elő se jönnek. az other content bug, és az értesítések hiánya sem jön elő mindenkinél, mint ami itt is olvasható a fórumon. és nyilván ide inkább azok írnak, akiknek van valami hiba, hisz aki elégedett, annak eszébe nem jut segítséget kérni, panaszkodni... szóval azt kellene kideríteni mi okozza egyeseknél a hibát.... az other content bugot ugye félig meddig a rosszul megírt appok okozzák, ami persze még így is ciki, de ezért a fejlesztőket kell sárral dobálni.

az értesítések pedig -ahogy olvastam- van akinek működnek, van akinek nem, de erre is kellene találni valami logikus magyarázatot, hátha valami egyszerű dolog van mögötte. A többi hibával meg nem lehet mit kezdeni, csak várni vagy váltani.

YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.