Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheZukker
tag
Sziasztok! Ez így egy jó üzlet lenne?
-
kchris78
veterán
jópár perc guglizassal nem sikerült kideriteni h hogy lehet megvaltoztatni a product code-ot, valaki felvilágosítana?
Egyik Yutube- ban látok egy olyan menüt ami nekem nincs a Care Suite-ben...
-
Clemi
veterán
válasz FіkuszKukіsz #48794 üzenetére
Nekem a Spotify tökéletesen szinkronban tartja a webes alkalmazásban lévő felületem és a WP-n lévő klienst. Bármit törlök, hozzáadok a PC-n, az a telefonon is azonnal változik. Na és hogy még egy dologban ellentmondjak, nekem teljesen bejön a WP-s felület kinézete. Ami hiányolok (és még sok ezer használó a fóruma szerint, az az albumok megjelenítése amiket a PC-n elmentettem.
-
Jofi81
őstag
válasz TheZukker #48802 üzenetére
Ez egy nagyon jó tok, én is tőle vettem, csak ajánlani tudom. Ne gondolkodj sokat, mert már csak 7 db maradt, amikor én vettem, pont akkor fogyott el a fehér is, azóta sincs. Azt mondta az eladó, hogy már nem is lesz, mert már nem gyártják. Úgyhogy ha szeretnél, akkor még most vegyél.
-
batai15
félisten
A nillkin elég jó márka tokokban. a fólia gagyi de a tok kiváló .majdnem minden telómra volt nillkinem.
-
TheZukker
tag
Jóhát köszi srácok, már intézem is. Vám erre nincs, ugye?
-
Dosi
tag
bezavart a sok driver .... miután ez alapján csináltam csak másképp, működött. A lényeg h USB 2.0 legyen mert 3.0 jelenleg valamiért nem megy.
Ez a nálam bevált sorrend:
1. Töltsd le a fájlokat a "PREREQUISITES" részben.
2. Szedd le az összes Nokia összetevőt: USB driver(FUSE, winusb) programot ami jelenleg fent van Nokia Care Suit Nokia Software Update, Recovery Tool, minden olyat ami a Nokiához köthető
3. Indítsd újra a gépedet.
4. Telepíts fel mindent amit letöltöttél és a "UserGroupsConfiguration.cfg"-t másold be a
"AUTHENTICATION FILE FOR NOKIA CARE SUITE SERVER" részben foglaltak szerint5. Indítsd újra a gépedet, megint.
6. Csatlakoztasd a telefont a gépedhez, hagyd hogy felismerje (alul a a tálcán lásd a kis zöld ikon mint amikor a pendrive csatlakozik hozzá). - ha erre hibát ír h "Unable to send the message", próbálj egy másik USB portot
7. Kapcsold ki a telefont, de úgy hogy ne legyen hozzákötve a géphez.
8. Ha az a rész jön hogy csatlakoztasd a telefont a géphez addig ne tedd amíg a "FLASH WP8 NOKIA LUMIA STOCK ROM" részben nem jutsz el hogy hibaüzenetet dob fel h nem találja az eszközt.
9. Miközben ki van kapcsolva tartsd nyomva a hangerő lefelé gombot és csatlakoztasd a
telefont a géphez, amilyen gyorsan csak tudod a rezgés után azonnal kattints a "Retry" gombra (elsőre lehet nem megy de 2. próbálkozásra tuti csak ezt a 9est ismételd meg miután kikapcsoltad)Ezzel a módszerrel sikerült megcsinálni nekem is, a kedves fórumozók agyára menve Rage-elve, hogy nem sikerül.
Lumia 1520 HK-t flasheltem kb 5 perc alatt "Magyarra"
Product Code: 059V330
Product Type: RM-937 VAR EURO CZ CV BLACKUtólagosan is bocsánatot kérek ha bárkit megsértettem a fórumon való viselkedésemmel, kiemelném őket:
legfőképp btudostól és persze StLuitól és bogyo112től utolsóként pedig hülyegyerektől[ Szerkesztve ]
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
Воланд
titán
válasz polonic #48818 üzenetére
az a lenyeg, hogy ezt is azert szedtek ki az os-bol, mert a kesobb tamogatni kivant szolgaltatasok miatt (pl onedrive, de itt lehet szo olyan szolgaltatasrol, aminek meg a hattere sincs kesz, ezert nem is tudjak a lejatszoba beletenni) szukseg volt arra, hogy az os-tol fuggetlenul lehessen frissiteni az alkalmazast. es persze folyamatosan dolgoznak a sebessegen, hogy gyorsabb legyen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zack
nagyúr
Kicsit csöpögős lesz most ez...
Pár flagship modellen már túl vagyok az évek folyamán. A teljesség igénye nélkül: i4, Note2, Nexus4, S4, HTC One, G2 és persze a mostaniakat is elég jól ismerem tesztelés erejéig.
Azt kell hogy mondjam, szerda óta van meg a 1520, de ennyire jó telefonom még nem volt. Bomba vétel volt (90k), de teljes áron is bőven megéri (115-120k környékén). Kellemes csalódás ez a WP rendszer, és még azt is megtettem a szeretett telefonért, és a gép-telefon közötti szinkronizációért, hogy legalizáltam a Win 8.1-et egy 8.1 64bit Enterprise Edition-nel, amit majd a napokban fogok feltenni, hogy teljes legyen a júzer ikszpériensz. Visszatérve a telefonra, a kamera iszonyat jó, eddig minden általam próbált és használt kamerában is erős flagship-et oda-vissza pofánver, bár a 1020-at pont nem ismerem, de itt meg ugye a hardver nem túl combos. Olyan gyors a fókusz, és a képek mentése és olyan minőségben, hogy ennél jobbat nem akarhatnak még a maximalista kamerára kihegyezett júzerek sem. A WP 8.1-nek minden porcikája átgondolt, minden művelet folyamatos és villámgyors. A "szosöl" rész integrációja annyira profi, hogy a többi rendszernek köze nincs ehhez. A csempék kifejezetten bejönnek, a dupla koppos ébresztés, G2-ből ismerős, de remek fícsör, ahogy az is, hogy a kijelző felett elhúzom a kezem lekapcsolt kijelzőnél, és megjeleníti az órát, és egyéb új információkat. A kezelése, illetve átszokás az Androidról számomra pofon egyszerű volt, és igazán látványos minden egyes perc amikor a telefont használom, köszönhetően a 6 colos gyönyörű kijelzőnek. Bár jó pár minőségi IPS-t láttam már, ez a ClearBlack technológia az összes általam látott kijelző fölé helyezi, mert hordozza az IPS összes pozitív tulajdonságát, ellenben az egyetlen negatívumot, miszerint a fekete csak ilyen-olyan mértékben szürke, kiküszöbölte a ClearBlack technológia. Anyagminőség parádés, a hívások minősége átlag feletti. Nem számítottam ennyire pozitív fogadtatásra részemről, sőt nagyon féltem az Androidról WP-re váltástól, de így utólag, pár nap használat után azt mondom, soha ne legyen rosszabb döntésem. Azt tartja a mondás aki mer az nyer, és én úgy gondolom nyertem. A mérete sokakat riaszt. Nincs nagy kezem, tömzsi ujjaim vannak a 177cm magasságomhoz, és ezt az akadályt is sikerrel vettem, nem zavaró a mérete számomra, sőt a sűrűn használt csempéket a telefon alján úgy helyeztem el, hogy 1 kezes használattal is tudjam használni, és ne kelljen a tárcsázóhoz átnyúlnom a kijelző távol eső részéhez. Tehát a mérete abszolút vállalható és szokható olyanoknak is akiknek nincs nagy kezük.
Van pár olyan apróság is, ami számomra (már) nem negatívum, de sokaknak esetleg kizáró ok is lehet. Az egyik ilyen a zenei képessége a 1520-nak. Nem rossz, abszolút vállalható ez is, de nem a gyári fülesével, mert az, ahogy az összes többi telefonhoz adott füles esetében itt sem tudja kiaknázni amit a telefonból ki lehet hozni zenei téren. Hangsúlyozom nem rossz zenében, de vannak nála jobbak, elsősorban a Wolfson DAC-kal szerelt példányokra gondolok itt.
A másik sokat kritizált rész, és amiért azt mondták meg fogom bánni a döntésemet, az alkalmazásbolt minősége, és a játékok, programok mennyisége. iOS-en, Androidon is sok progit és játékot vásároltam (a két alkalmazásboltban 120k biztos elköltöttem apránként az évek folyamán), volt olyan műfaj, amiből többet is, mert nem hozta azokat a funkciókat, és minőséget amit elvártam volna. Így csak gyűlt és gyűlt, felhalmoztam sok programot, egy részét teljesen feleslegesen. Itt egyelőre funkcionalitásban nem érzem hogy össze-vissza mindent meg kellene vennem 1-2 dolgot kivéve amit be fogok szerezni.
Az alkalmazásbolt az App Store-hoz és a Play Áruházhoz képest jóval drágább, ahogy néztem a jobb XBox exkluzív játékok 700-1500ft forint között mozognak, és a fizetős programok nagy része 200ft-tól kezdődik, de az átlag inkább 5-700ft. Ahhoz hogy ezt az oldalát ki tudjam vesézni a WP-nek több idő fog kelleni, ezek csak amolyan első benyomások pár nap használat után, mert fontos hogy az árért cserébe mit kapok. Ha minőséget, akkor egy szavam se lesz, mert a minőség mindenhol feláras. És ha egy gyönyörű 6 colos kijelzőn Xbox exkluzív játékot akarok játszani, akkor azt meg kell fizetni.Lesz még folytatása az írásnak elsősorban azért, hogy akik váltáson gondolkodnak másik rendszerről azok átlássák hogy nem "harap" sem a "WP" sem a Lumia 1520.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
HKorn
veterán
örülök neki, hogy bejött a WP. Én anno pont így éreztem, amikor Galaxy Ace-ről Lumia 710-re váltottam
Én sem győzőm hangsúlyozni a "milyen okostelefont vegyek" topikban, hogy ne csak androidban gondolkodjanak az emberek, mert a WP igenis életképes alternatíva és biztos vagyok benne, hogy sok embernek tetszene, csak ugye nem jut el a tudatáig, mert egyelőre csak android létezik nekik.
Szerintem ezt egy blogban is írd meg, mert sok érdeklődő, de bizonytalan embernek adhatnál lökést a WP kipróbálásához.
(a Nokiát meg ezekért szeretjük/szerettük, amiket leírtál )
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
br.rak
őstag
válasz szaki26a #48824 üzenetére
Nem, 512 mega van benne , az 525 egy meg nem magyarázott anomália a low end fronton.
1520: Nagy, sok embernek nagyon nagy. Ha ezt a tudást tudná 4,5-,4,8-5 colon hozni sokkal több embernek reális alternatíva lenne.
Alkalmazások: idővel lesznek, illetve már most is van exkluzív program Halo: S.A. például.
Részint azér drágább és van kevesebb ingyen app, mivel az kevesebb használják a platfromot ott ahol számít az ingyenes appokban lévő reklám, idővel akár ez is változhat, ha nő a WP részesdése.[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz zsoltzsolt #48830 üzenetére
A méreten és a kijelzőn kívül (Amoled/IPS) nem sok. Glance, üzemidő, microSD bővíthetőség az 1520 javára.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
br.rak
őstag
válasz zsoltzsolt #48832 üzenetére
T-nél tuti nincs már, nem tudom másik kettőnél volt-e egyáltalán.
-
hroberto
veterán
válasz zsoltzsolt #48832 üzenetére
Úgy tudom nincs. Nem is volt sokáig.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
CrAck69
senior tag
xbox music helyett mit használtok ami működik is WP-n?
Most majdnem előfizettem a szolgáltatásra de sajnos MO.-n nem elérhető.
Lesz esetleg majd nálunk is ilyen szolgáltatás?Egyszer fenn....
-
kchris78
veterán
ujraraktam a 8-at majd upgrade 8.1-re. a beállításokat sajnos nem hozta át de ami zavaróbb hogy az áruházban ujra ki akarja fizettetni a megvett alkalmazásokat. Le lehet valahogy szedni úgy hogy én már azt kifizettem?
-
pzstm
titán
válasz kchris78 #48845 üzenetére
attól hogy vásárlás ikon jelenik meg, még nem fogja leszedni érte a pénzt (legalábbis emlékeim szerint mintha nekem Buy jelenne meg akkoris....bár ez már lehet régen volt
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA