Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
-
HKorn
veterán
válasz br.rak #40467 üzenetére
Ha így nézzük hogy az 520 utódja akkor viszont egyértelmű az előrelépés sztem, legalábbis kijelző terén a méret+clearblack miatt, meg talán soc terén is.
Kiváncsi leszek rá élőben, ha 40k-ért megkapom hűségprogramban akkor nálam esélyes mindenképp. Nekem egyedül csak a led villanó hiánya fáj, kamera meg játékok nem érdekelnek, van xboxom, meg egy sony dslr-em, ezek után sztem telefonnal játszani meg fotózni max bohóckodásnak jó.Run&Ride
-
spider80
őstag
válasz br.rak #42526 üzenetére
Szerintem a gari nem vész el. (én már felraktam rá 8.1-et,majd vissza 8.0-át,aztán megint 8.1-et,most megint 8.0 van rajta. Az eredeti T-mobile-os cuccot rakja vissza a program) De a szervíz 6-8 nap szokott lenni T-nél,nem 6-8 hét. Évek óta elég gyors már.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
savoo
addikt
válasz br.rak #42526 üzenetére
Milyen T ez? Vagy Telenor? Nagyon max 2 hét a Tnél, de inkább egy, és olyan nincs hogy nem adnak csere telefont. (tudom, hogy törvény nem kötelezi őket, de ilyet nem csinálnak). Ha partner üzlet akkor nem szóltam azokból kinezem a kamut. Amúgy nyugodtan csináld meg hivatalos dolog a Nokia adta ki.
-
Azazael
aktív tag
válasz br.rak #43342 üzenetére
Szia! van fantáziadús névvel : Bluetooth Messenger
@csabi94: Cortanaval (USA régióval) lesz majd 8.1 alatt Quiet Hours.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
Clemi
veterán
válasz br.rak #45580 üzenetére
Eddig minden rendszer frissítést feltettem már a DP keretein belül, így hónapokkal korábban én már elkezdtem használni az új dolgokat és egyikkel sem volt bajom eddig. Minek várjak, ha nem muszáj? Majd ha kijön a Cyan akkor kábelen kicserélem a rendszert és kész Most is a legkorábban megjelent Független Lumia Black volt az alap, amire a 8.1 DP frissítés felment.
-
Kbali
nagyúr
válasz br.rak #45769 üzenetére
820 esetén nem tudom milyen akkuidő problémára gondolsz? Azoknál volt, akik feltették a 8.1 dev. preview-t, de már azóta azon is reszeltek. Ez a készülék is pont annyit tud, mint bármelyik hasonló okostelefon. Ha használod, akkor max. 1 napot bírja. Ha kevesebb a kijelzőhasználat, akkor ki tudsz vele húzni 2-3 napot is.
-
jimmy5
aktív tag
válasz br.rak #46712 üzenetére
köszi az érveket és ellenérveket.
Nem tudom .......))Egy kérdésem még lenne.
A ONEDRIVE miért tömöríti össze a fényképeket amiket felszinkronizálok.
Nem olyan mint ha usb kábellel felmásolom a gépre.
Ez így elég ratyi.
Vagy én nem csinálok valamit jól ???
925-öm van.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
btudos
nagyúr
válasz br.rak #46809 üzenetére
630-as processzora majdnem ott van, mint a 1520 előtti csúcs Lumiákban, nincs gond azzal a 4 A7-es maggal, erősebb mint a 625. Egyetlen nagy hátránya a 630-nak a LED (meg nekem hiányozna a kameragomb, de anélkül lehet élni), meg 2014-ben én 1 GB RAM-ot raktam volna bele, (Kisker áron + 2 k lenne mondjuk, de mennyivel jobb készülék lehetne), de a kijelzője a CB miatt annyival szebb, mint a 625-é, hogy egymás mellé rakva nem kérdés, melyiket vinném el.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
btudos
nagyúr
válasz br.rak #46815 üzenetére
Képekről minőségérzet kapcsán következtetést levonni, ahhoz kell a tehetség.
Mondjuk a kijelző képekről elég egyértelmű, az 520 erős napfényben utcán szinte használhatatlan, a 630-cal ilyen téren semmi gond nincs.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
őstag
válasz br.rak #46809 üzenetére
Krait és krait között azért van különbség.
Ahogyan btudos is írta A Snapi400 ebben az estben erősebb, mint a dual Krait-es régi megoldás. Ugyanis a 625-ben csak MSM8930-as van, tehát csak' 1,2Ghz-es. Nem a 8960-as 1,5Ghz-es SOC, amiben dualchanel-es memvezérlő van stb... De szerintem ez nem annyira lesz feltűnő használat közben, mint ez:
Sajnos a 630 üzemideje papíron soványabb a megkurtított akksi miatt is.
Hivatalos adatok szerint jelentősen rövidebb beszélgetési és zenelejátszási időt hazudtak a 630-nak. Ez szerintem azért említésre méltó hátrány.Meliora sunt bono inimica
-
Bandi8bácsi
tag
-
zack
nagyúr
válasz br.rak #48236 üzenetére
A szinkron az nagy pozitívum. IE11 használok...
Xbox dolog...Onnan lehet letölteni a jobb fizetőseket?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz br.rak #48314 üzenetére
Ha már az ajánlásoknál tartunk, én ajánlanám a Jollát, az egyik legfelkapottabb rendszer mostanában. Jövőre már 10-20% körülre várható a részesedese, 2015-ben eljön a Jolla éve
Oppenheimer: [link] elég változóak az érzéseid a telefonnal kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
-
confuser
senior tag
válasz br.rak #49815 üzenetére
Nekem nem szempont a kameragomb, az on-screen gombokkal meg sztem simán meg tudok barátkozni. 520-ról meg ez is komoly előrelépés lenne számomra.
Nekem 3 kritériumom van:
- 1 GB RAM
- Dual-SIM
- Közelségérzékelő szenzor (duplakoppos ébresztés miatt)Közelségérzékelőről eddig nem szólt a fáma, de nem hiszem, hogy egy középkategóriás telefonból kihagynák, szóval a 730 tökéletesnek tűnik.
-
confuser
senior tag
válasz br.rak #49819 üzenetére
A kötelező kameragomb valóban - ahogy írod - védjegye volt a windows phone-oknak, de személy szerint nem vagyok egy nagy fotós, különösen nem telefonnal. Amire nekem kell a kamera egy telefonban - hogy legyen mihez kapni, ha sürgősen le kell kapnom valamit - arra bőven elég egy 5 megapixeles kamera, dedikált kameragomb nélkül is (és a normál kamerája ennél még jobb is...). Az előlapi kamerát még ennyire se használnám. Az egyetlen helyzet, amiben elfogadhatónak tartom a használatát, az a videochat, a selfie-mániát élből megvetem, mégis úgy néz ki, hogy egy "selfie phone"-t veszek, mert egyszerűen csak ennek a specifikációja felel meg nekem, ami árban is megfelelőnek ígérkezik (a 830 szerintem jó eséllyel nem is lesz Dual-SIM-es kivitelben, hiszen ezek elsősorban a szegényebb régiók számára készülnek, a 830 pedig már nem hiszem, hogy beleférne ebbe az árkategóriába... őszintén szólva azon is csodálkozok, hogy a 730 még igen, nem számítottam rá, kellemes meglepetés). Reméljük nem szállnak el az árazással, esetleg egy, a múltkorihoz hasonló mediamarkt-os akció miatt se lennék nagyon mérges
(#49820) Horgasztomi
Nekem előtte is fenn volt a DP, szóval a funkciók terén nem ért meglepetés, de a sebesség sokat javult. Sokkal folyamatosabb a működése, a 8.0-hoz hasonlóan pattogós, csak több funkcióval[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.