Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Valaki linkelne nekem egy egyszerű leírást arról, hogyan tudom visszarakni Care suittal a 8.0-át? Tudom már volt itt többször is, de ki tudja már hol találom azokat. Ma újraindítottam a telefonom és miután bekapcsoltam nem lehetett vele telefonálni, a sim kártyáról nem tudok számokat sem szinkronizálni mert hibát ír, pedig a sim másik telefonban működik. Térerőt nem jelez és mikor jelentkezett a probléma a dátumot is kb 1 hónappal visszaállította és a data sense beállításokat is nullázta. Nem tudom találkozott-e már valaki ilyen problémával de szerintem ebből szerviz lesz, ezért kellene visszatenni 8-ra. HR sem segített. T-mobilos szoftvert kellene ráraknom valahogyan.
-
viewdetails
addikt
válasz tomboy0013 #48051 üzenetére
Volt ilyen 8.0 alatt és mással is előfordult már. HR és élj tovább. Ha mégsem, Nokia Software Recovery a barátod, ha mindenáron product codeos kell, akkor NSU
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
tomboy0013
veterán
válasz viewdetails #48052 üzenetére
A HR megvolt, nem segített. A másik 2 módszert nem ismerem azért kértem egy linket leírásról, de találtam egyet, aki ért hozzá kérem nézze már meg és írja le, hogy ha így csinálom jó lesz-e.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz tomboy0013 #48053 üzenetére
Jó lesz. De NSU-val egyszerűbb, ha csak a saját product codehoz tartozó szoftver kell.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
3l3mér
csendes tag
Sziasztok!
Nos, egy kérdésem lenne felétek. Tudtok-e olyan app-ot mint a Deezer vagy a Spotify? Egyik sincs a toppon inkább a béka segge alatt. Nos mind a kettőhöz nagy reményeket fűztem, és itt a hangsúly a múlt időn van. A spotify nagyon-nagyon jó volt pc-n igazán élveztem, DE aztán jött ez a förmedvény amit annak mertek nevezni. NINCS Free opció rajta. (Legalább 4-5 próbálkozás után sem sikerült megcsinálnom. Így az egész app számomra egy rakat sz*r mivel nem akarok 5 eurót havonta költeni rá, bocsi. A Deezer amennyire tolják az arcunkba hogy mekkora app így meg úgy nos lehet az én hülyeségem ismét de NEM találtam egy eredeti zenét csak cover-t azaz "másolatot" Ami azt takarja hogy más énekli ugyan azt a dalt. De nem ezért akarom használni hogy más dalait hallgatni. Nos lehet nem próbálkoztam eleget és figylemen kívűl hagytam néhány tényt akkor szívesen fogadom a tanácsokat. és ha nincs megoldás akkor még mindig ott van a másik app lehetősége de ha az sem jön be akkor hallgatok zenét máshogy.
Nos remélem tudtok segíteni és ha tud valaki írni nekem egy megoldást annak nagyon hálás lennék.
Előre is kösz a válaszokat! -
tomboy0013
veterán
válasz azigazimoris #48054 üzenetére
NSU-val hogyan kell pontosan, linkelsz nekem egy leírást légyszives
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #48051 üzenetére
Marha egyszerű a dolog : az automatikus időállítás valamiért nem működik, és ezért ír ki hibát minden fiók, meg ezért nem szinkronizál. A jövőbeli leveleidet csak nem tudja letölteni....
Átállítod manuálisra, és minden működni fog.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Clemi
veterán
válasz 3l3mér #48055 üzenetére
Tényleg nincs 2 doboz cigi ára vagy 3 korsó sörnyi rávalód, hogy azt a zenét hallgasd amit akarsz? Próbálkozz akkor a Music+-al esetleg, azzal le is töltheted a zenéket egy listába, de meg sem közelíti a megtalálható zenék mennyisége a Spotify vagy a Deezer kínálatát.
Azt egyébként nem értem, hogy neked miért csak másolatokat talált Deezer, hisz a két zenei szolgáltató szinte ugyanazzal a kínálattal (na jó a Spotify valamivel bővebb, cserébe a Deezer meg magyar nyelvű) rendelkezik. -
tomboy0013
veterán
válasz hülyegyerek #48058 üzenetére
Az megoldja, hogy legyen mobilhálózat? Erősen kétlem, átállítottam, beállítottam az időt de szerintem annak köze sincs hozzá. A sim kártyám névjegyeit sem képes szinkronizálni. Nem azt mutatja mintha nem lenne benne sim, hanem mintha hálózat nem lenne(és nincs is), nem lehet hívást fogadni meg kezdeményezni.
Egyébként az váltotta ki, hogy az sms-eknél beállítottam, hogy az összeset mutassa aztán újraindítottam a telefont és behalt a hálózat. Mint említettem HR sem segít ezért vissza akarom rakni a 8.0-át és ha akkor sem jó úgy legalább tudom vinni szervizbe.
Légyszives valaki linkeljen már egy NSU-val való újrarakásról egy leírást, minél gyorsabban ha lehet. -
tomboy0013
veterán
válasz tomboy0013 #48060 üzenetére
Ja most nézem, hogy ez baromi egyszerű, nem kell leírás Na remélem megoldja a problémám. De ha mégsem akkor már a szervízbe mondom, hogy a recsegő házat is cserélhetik
-
btudos
nagyúr
válasz 3l3mér #48055 üzenetére
Fujj, nehogy mar fizessunk a zeneert, amit valaki komoly energiabefektetessel letrehozott.
A Spotify egy teljesen jo kliens a Spotify Premium felhasznaloknak. Aki meg ingyen akar zenet hallgatni, toltse le a Youtube-rol, es ne sirjon, hogy nem tud ingyen zenet hallgatni. Annyira bagoert nyomjak ezeket a szolgaltatasokat, hogy nem tudom sajnalni azt, aki az ingyenes hallgathatosag hianya miatt sir.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz tomboy0013 #48056 üzenetére
Hirtelen ezt találtam.
http://www.smartnews.hu/2013/09/nsu-for-retail-legfrissebb-gyari-szoftver-egyszeru-telepitesehez/
Telepíted a programot, telefont feldugod. A drótra.... :-)
Aztán követed az utasításokat.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
tomboy0013
veterán
válasz azigazimoris #48063 üzenetére
Közbe már újrahúztam, most megint 8.0 van rajta de sajnos a hálózat nem megy, nem tudok telefonálni. Mi a szar baja lett ugyan egy újraindítástól??
Na mindegy jövő héten megtöröm a szerencsesorozatomat és elviszem életemben először hiba miatt szervizbe ezt a foskotró telefonom -
westcoastog
veterán
Live Lock Screen BETA
Itt van, és 512 ramra is felmegy.
Érdekesen működik még, feloldáskor látszik az értesítési sáv felül, meg kis fehér képernyőzés után tölt be, lehet a kevés ram teszi.[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz westcoastog #48065 üzenetére
Valószínű, mert nekem 925-ön nincsenek ilyen gondok.
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz westcoastog #48067 üzenetére
Valamit kéne mert 925-ön újraindítás után is látszik, tölti be az elemeit (háttér, óra, stb) pillanatnyi dolgokról beszélünk, de akkor is érzékelhető.
-
Clemi
veterán
Ha beleolvas egy moderátor talán tud nekem segítni, hogy miért nem működnek nálam kód beszúró gombok, mármint azok, amik a "Kattintható kódok és arcocskák" szöveg alatt vannak!!! De az arcocsokák se mennek, csak direkt kód beírással ahogy most is csináltam.
Próbáltam másik böngészőben, ezt a böngészőt újraindítva, de semmi változás.
-
viewdetails
addikt
Miért nem látszik hirtelen újraindítás után sem a OneDrive Képek mappából a Filmtekercsen kívül semmi más? Sem a Mentett képek, sem az egyénileg létrehozott mappák?
A OneDrive alkalmazáson keresztül látom, de ha Képek hubon, vagy Beállításokban háttérképet szeretnék betallózni, csak feketeség.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Hát.... nem nagy cucc. És elég szar. Bevillan néha a korábbi hátterem, előtte egy pár tized mp-re sötét még a képernyő.
Nem tudom....The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz viewdetails #48070 üzenetére
del
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
mdraco
őstag
Lassan lehet így feloldani, töröltem is. Végleges hátha jobb lesz, de nem nagy cucc...
-
lamantin
tag
válasz viewdetails #48070 üzenetére
nálam ugyanez tegnap óta ... (1020, 8.1 PfD)
-
lamantin
tag
válasz viewdetails #48079 üzenetére
nem, én nem tettem fel a lockscreen app beta-t...lehet, hogy a júli 22-es onedrive frissítésben található legújabb feature (troll off)
-
Clemi
veterán
válasz polonic #48078 üzenetére
A Spotify-vel nem szaroztam, prémium módban használom, de van még mit javítani rajta az igaz. Amit legutóbb furcsálltam de nagyon, a kereső működése például. Mondhatni teljesen más találatot hoz fel, mint az asztali alkalmazás. Rákerestem LeeAnn Rimes nevére, de amíg az asztalin felhozott mindent, (albumok, külön számok, meg minden egyéb) addig a WP kliensen csak pár karaoke számot talált.
-
tomboy0013
veterán
Kaptam egy érdekes üzenetet a telefonomon. Ugye tegnap írtam, hogy nincs mobilhálózatom, egy újraindítás után nem jött be többet a hálózat. Először csináltam HR-t utána visszaraktam NSU-val a 8.0-át de az sem segített. Kipróbáltam más telefonba a sim-em és ott működött, szóval a sim kártya az jó. Most beletettem a telefonba a barátnőm sim kártyáját és mikor bekapcsoltam azt írta: A telefon mostantól GSM üzemmódban üzemel(vagy valami hasonló volt). Beírtam a pin kódot aztán kb 5 másodpercig volt hálózat aztán megint elment. Valaki találkozott már ilyennel?
-
Blyan
félisten
válasz SpongyaBob #48083 üzenetére
Nincs a sebességgével semmi bajom, egyszerűen kiforratlan és.. nos szvsz elég gagyi, főleg az, hogy ez letölthető formában került napvilágra.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
westcoastog
veterán
válasz viewdetails #48068 üzenetére
Igen igen, detto..
Jó, béta még csak persze, remélem még tudnak faragni rajta.(#48071) Blyan
Teljes verzióig még javulhat, ha nem, megy a levesbe.(#48073) mdraco
5 perc után töröltem én is.[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz tomboy0013 #48082 üzenetére
Szervíz
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #48083 üzenetére
Te tényleg valami különleges Ativ tulajdonosa lehetsz
Nálam egyszerűen pocsék, pontosan úgy működik mint savoo-nál. Ebben a formában ez használhatatlan."Bad reklám is reklám too"
-
Boonen007
őstag
válasz Oppenheimer #48092 üzenetére
Valami itt gyanús az én L920-amon egyértelműen lassabb, hogy van ez, hogy ugyanazokon a telókon jó és rossz is
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Boonen007 #48098 üzenetére
Az én telefonom fehér (ronda szürke szilikon tokban) a tied meg sárga. Lehet, hogy emiatt viselkedik máshogy?
(#48099) emvy: nálam nincs fehér képernyő, feketéről "indul".
(#48097) savoo: ha Wp 8.1 futna rajta, és normális felbontású IPS kijelzője lenne, akkor már csak a gyártója neve zárná ki nálam.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App