Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
520-on beallitottam az sms-ek bizt. menteset, ezt hol talalom meg onedrive-on?
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
A Ne zavarjanak! funkció valóban csak Cortanaval megy?
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
UnSkilleD
senior tag
szerintetek érdemes most egy 520-at venni (20ezer körül kártyafüggetlenül)? 8.1 update jön rá valamikor?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
spider23
aktív tag
válasz Dzsosy #49990 üzenetére
Sikerült, minden rendesen visszajött. Igaz nekem már a 8.1 és GDR1 volt fent és így fel kellett rakni újból azt is és így minden visszaállt ahogy volt.
Azon gondolkozom, mi lenne ha visszaállnék gyári 8.1-re akkor mi lenne a GDR1-es mentéssel? Gondolom a kezdőképernyő nem állna vissza a mappázhatóság miatt, de a beállítások programok megmaradnának? -
Clemi
veterán
Eddig még csak nem is kapcsolta némára a telefont ha bedugtam a fülest, és tökéletesen csörgött a fülesben, most meg átvált rezgőre és csak a kijelzőn látszik ha bejövő hívás van (és persze rezeg). Ha a táskában van a teló ez elég nagy szívás...... eddig is volt, vagyis csöng a telefon felváltva a fülesben megszólaló spéci csengőhanggal. Ez valami bug lehet, ami remélhetőleg marha gyorsan javításra kerül! Ami tuti, hogy a GDR1 óta ilyen.
Ehhez kapcsolódóan annyi a változás, legalábbis az én telómon (L820) hogy miután bedugtam a headsetet átválott rezgőre, én meg lenyitottam a hangerő állító panelt, ott visszakapcsoltam a csengetést és azóta már nem kapcsol át rezgőre ha bedugom a fülest, pedig volt már azóta restart is (csak az a fránya hangerő beállítás maradna már meg végre az újraindítás ellenére)
-
gyurkikrisz
őstag
Talan ide irtam reggel, hogy nem tud kapcsolodni az aruhaz. Mostanra arra is rajottem hogy a Twitter se megy. Viszont mar legalabb tudom higy nem a telefon hibaja az egesz Telenor baratunk a lassitott netet tovabb lassitotta, ezert a legtobb app mar nem is tudja hogy kapcsolodik a nethez.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
WinPho
senior tag
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
ilgatto
tag
A havi internetes adatforgalom keretét ugye be lehet állítani egyszerűen. Nekem az lenne a kérdésem, hogy külön a roamingra is meg lehet-e ezt tenni? Azaz lehet valahol követni, hogy roaming során mennyi volt az adatforgalmam?
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Dosi
tag
Valaki esetleg tudja hogyan lehet törölni az appot a "Saját Alkalmazások" listából?(amin rajta van h mit telepítettél fel ingyenes/vásárolt), mint pl androidban hogyha nem kellett kitudtad törölni az appot a saját listádból(kivéve a gyári appokat).
üdv.
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa