Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dosi
tag
úgy gondolom akinek megérkezett a cyan a 1520 ami független nekem is megkellett volna érkezni de semmi ilyesmi biztos az a baj h kínai a telóm megérte downgradelni, itt semmilyen cyan update nem jön, vagy megy kicsit kezdek zabos lenni már 4 órája nyomogatom azt a frissítések keresése gombot....
[ Szerkesztve ]
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
zack
nagyúr
Megvan. Nagy nehezen, de összejött.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dosi
tag
hát jah utánanéztem hogy ha magyarra van a régió meg a billentyűzet akkor magyar frissítést kap szeretem az ilyen dolgokat, akkor ezekszerint a régiónak meg a billentyűzetnek a frissítéshez semmi köze ühümm erre kiderül h lol mégse...kitudja mikor jön ki az ottani verzió, most kb 2 deka papírnehezék a telóm...
nice, végülis már régen megakartam tanulni a nyelvükön, úgy látom itt az ideje....ezért érdemes volt itthon venni, hogy még nem is európai... akkor szerintem megy is vissza a PfD lassan...[ Szerkesztve ]
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
Dosi
tag
válasz Boonen007 #48710 üzenetére
magyar nyelv van persze, letölti nem anyelv a bajom, hanem h g€cire hongkongi a szoftververzió és amíg ott ki nem adják addig itt sz*pok ezzel szar 8.0val...és addig a PfD 8.1es biztonsági mentést vissza se tudom állítani....
-
hülyegyerek
addikt
Kb. 10 perc guglizás után rájöhetnél arra, hogy miért is nem a magyar fw frissítést fogja megkapni a telefonod. Ha erre képtelen vagy, megérdemled, hogy verd a fejed a falba, és nézegesd a 20 dekás papírnehezéked. Nyilván mikor megvetted a sufni gsm-es telefonod, utánaneztél a sufnigsm-ből történő vásárlás veszélyeinek. Ha nem, az az így járás tipikus esete.
Amúgy megsúgom: a product codeodat nézegesd erősen.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Dosi
tag
ujgsm.hu-ról vettem, az S4-gyel nemvolt ilyen gondom....fene se gondolta h 34353252235 szoftverzió közül pont olyat kapok amit év végén frissítenek....
(#48713) Tewe013: miért, lehet
-
Dosi
tag
-
Dosi
tag
válasz Tewe013 #48725 üzenetére
1000 hála a linkért de valami HU felirat vagy magyarra utaló nincsen...ehhez én tényleg balf@sz vagyok már agyon idegeskedtem magam rajta....lehet azért nem találom amit kellene :/
jelzem RM-937 a telóm.... BINGÓ meggggvan
Variant name: RM-937 VAR EURO CZ CV BLACK
product code: 059V330[ Szerkesztve ]
-
Dosi
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531148
de külön kerestem rá h a magyarnak mi a kódja mert a fenti listában nincs külön benne a magyar
-
-
zack
nagyúr
Azt nem tudjátok miért lehet, hogy amikor a bankkártya adatait bepötyögöm, majd a biling address résznél a "state" "ZIP code"-nál elakadok. Mit kell itt választani, hogy tovább engedjen?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Megoldódott. Atyaég mit bénázok. Végül is minden kezdet nehéz.
Mondhattátok volna, hogy azért van ez a címnél, mert először az áruházban kell megadni az adatokat telóról, majd utána megjelenik a weben azokkal az adatokkal amivel telón kitöltöttem.
Androidon először Google Wallet a weben...Aztán utána már ment a dolog. Itt pont fordítva.[ Szerkesztve ]
-
-
Dosi
tag
válasz Pttypang #48740 üzenetére
valaki esetleg 1520-at flashelt magyarra, tud segíteni abban hogy miért nem tudom a ki be kapcsolós résznél működésre bírni h elkezdje? (próbálkoztam vele vagy 2 órát de sehogy nem akarta elkezdeni ) lassú lenne a gépem?
-
batai15
félisten
Másnak is jobban merül a telefon a live clockal?
-
margithid
veterán
Arról nincs még infó, hogy a Kínai gyártók mikor kezdik el értékesíteni a wp-s készülékeket?
Egy olcsó lenovora bizony beneveznék -
KunEmber
senior tag
Skacok, végül is mi az általános tapasztalat a 8.1+Cyannal? Javított valamit az utóbbi?
Érdemes lesz egyből feltenni az 520-ra?http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája