Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz Воланд #44350 üzenetére
Stimmt, a normál elvárás az lenne, hogy csak lecserélik a chat engine-t msn -> skype, és a szobában marad mindenki beszélgetés közben. Így végre megszűnne a duplázás is, amikor a skype tiltás ellenére is bejelez csempén, ha egy szobai ismerőstől msn üzenet jön (8.0).
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Blyan
félisten
Hova érdemes vinni a szervizelendő, független 920-at? Hogy még ebben az évezredben megcsinálják és talán látható marad a kijelző is...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
Leírt tapasztalatok alapján, Budapest, Arany János utca, Nokia Care. Onnan még nem olvastam panaszt, csak jó tapasztalatokat (gyorsak, kedvesek, amit tudnak helyben javítanak).
Mi lelte szegényt?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
csabi94
őstag
válasz viewdetails #44349 üzenetére
Az oké, de nálatok a skype nem lassú? Én akármilyen hálózaton is vagyok, legalább fél percet várok mire tudok bárkinek is írni skypeon, a leglassabb alkalmazás a 820-on nálam.
-
Blyan
félisten
Zsír!
Most már napi jelleggel előfordul, hogy tök fekete képernyő fogad és se kép se hang, de nincs lemerülve, vagy kikapcsolódva.
Soft Reset segít, de mostanában már abból is kettő kell egymás után, hogy elinduljon.
Szóval annyira nem sima a dolog.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ádám16
addikt
Nem feltétlen WP dolog, de: ha OD-ra töltök fel pl. zenéket (mondjuk 3MB egy zene), azt megnyitom, akkor első megnyitásnál 3MB adatforgalmat generál, majd minden egyes megnyitásnál ugyanennyit, vagy első rábökésnél menti a számot, és már csak a 3MB töredékét generálja az adatforgalmamba?
Már bocs, ha lámaság a kérdésem. -
Zoli133
addikt
válasz csabi94 #44354 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, múltkor chateltem skype-on kész rémálom volt.
Jelez, toaston, hogy jött üzenet, ahol meg is jelenik belőle ami kifér, rábökök ~5mp altt megnyílik a beszélgetés, de az új üzenet sehol, még egy 5-10mp-et kell rá várni, hogy meg is jelenjen.Csinálhatna ezzel valamit az MS.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
JamesHun
addikt
van egy egyszerű xls file amit emailben átküldtem, de valamiért nem tudom szerkeszteni
asztali gépen engedi , védelem sincs rajta és nem xlsx be küldtem direkt. spéci képletek nincsenek benne, a legdurvább a "ma" függvény
Valami ötlet?SeriesX: JamesSHun
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám adódot, hogy whatsapp-ot nem tudom használni mobilnettel, folyamatosan azt írja ki, hogy Backround Data Restricted, és hogy kapcsoljam ki a Data Sense-ben, ami ki van kapcsolva és soha nem is volt bekapcsolva még. Ötlet?Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
dejaris
addikt
válasz hülyegyerek #44365 üzenetére
Hat a keynote-ot mar nem balmer tartotta.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
A feleségem L520-a pár napja nem jelzi ki a telefonszámokhoz tartozó neveket, hanem bejövő és kimenő hívásnál is csak a telefonszámot jeleníti meg. Akkor is, ha a kapcsolatokban lévő egyik személyt hívjuk, azaz tuti ismernie kell a számhoz tartozó nevet.
Ilyenkor...?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
SANKADI
aktív tag
Sziasztok !
Két problémám lenne, amiben segítségeteket kérem. Lejárt a virtuális MastrCard kártyám, de utolsó előtti napon még vásároltam (A password manager teljes verzióját, eddig csak az ingyenest használtam.)
Most ott tartok , hogy nem tudta már levonni, újból próbálkozik sikertelenül. Már felvittem az új kártyám, de nem tudom átirányítani, és törölni sem tudom a régit, mert érvényes tranzakció van rajta. Járt már így valaki? Ráadásul jogtalanul használom a programot…
A másik bajom az én bal…gom, próbáltam a live-com –os calendar - ba névnapot importálni, de volt több sikertelen kísérlet, és két sikeres. Na már most mind megmaradt, nem tudom hogyan lehet törölni. Kettő működik is (de elég egy) . Most megszámoltam hat darab van. Igaz csak egy van bekapcsolva, csak zavar, ha lehetne törölni inkább törölném. Van valami trükkje?
Előre is köszönöm!-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
BiP
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem !
Mi a véleményetek a Lumia 925 telefonról röviden összefoglalva ? Lehetőségem lenne most elcserélni az S4 telefonomat egy ilyenre. Van már a családban WP, és nekem is bejön .
Tudom ez hülye kérdés, de mennyire reális egy ilyen csere ?
Köszi előre is.kengyel
-
Ádám16
addikt
válasz kengyel #44377 üzenetére
Több mint egy hónapja használom teljes megelégedéssel, de próbálok nem elfogultan írni.
Kijelző nekem nagyon tetszik
Dizájn terén alázza az S4-et
Anyaghasználat is nagyon oké (a fémkeret körülötte elég impozáns).
Sokkal gyorsabban teszi a dolgát az S4-nél, viszont a SoC régibb, már eleve elavultan jött ki tavaly nyáron szerintem.
Akksi nálam egy napos, azt viszont vígan kihúzza.
Szerintem a készüléktől nem kell félned, inkább a "nem gyári" appokkal van a gond. Viber szerintem hulladék, (bár droidon se sokkal jobb, a WhatsApp a platformon szerintem a tuti), a Facebook app szerintem szintén kuka, és lassú, a Messengerben is vannak bugok, és a Droidos társához viszonyítva szintén lassú, szóval ezekre készülj fel.
Ezen kívül merem ajánlani a cserét, papíron nincs egy szinten van a két telefon, de ha gyárilag nem vagy kódolva a WP ellen, akkor ezt boldogabban fogod használni. -
JamesHun
addikt
milyen címjegyzéket érdemes wp-n használni?
Sajnos az icloudos névjegy csak 90% ban megy wp-n, mert sok telefonszámot hagyott ki amikor átemelte és leszinkronizálta (privát számot pl nem hozta át). Az outlook.com os névjegyzék mennyire használható és mennyire megy más rendszerekkel?
apple szereti és használható, és androidokon is mennek gond nélkül?SeriesX: JamesSHun
-
Kbali
nagyúr
válasz JamesHun #44380 üzenetére
Én gmail-est használok, de javaslok neked is egy ötletet: nézd meg gépen a névjegyzéket, mert a WP-ben nincs "egyéb" kategória, ezért nem jeleníti meg az ilyen besorolású számokat, mailcímeket. Ha átrakod egyszer az által kínált kategóriákba, akkor már jól fog megjelenni.
-
csirkecske
csendes tag
Mehet töltés közben a HR?
Nem lesz baj belőle ha HR előtt ki veszem az SD kártyát amin a képeken kívül alkalmazások is vannak, és HR után vissza rakom?"Aki az iskolát csak tanulással tudta elvégezni, az berúgni is csak saját pénzen fog." -Nokia Lumia 625
-
Azazael
aktív tag
válasz SANKADI #44374 üzenetére
Szia!
A vásárlás miatt írj az MS billingnek, ők tudnak segíteni, általában 24 órán belül válaszolnak (angolul).
A névnapok törléséhez pedig a naptár legyen megnyitva a böngészőben, a jobb felső sarokban válaszd a fogaskereket, majd az Emlékeztető és naptárbeállítások szerkesztésénél katt a névnapos naptárra (amelyikre nincs szükséged) innen már csak egy klikk kell (a felső sávon) a törléshez.
-
JamesHun
addikt
igen én is ezen gondolkodok, hogy lehet egyszerűbb átnevezni és áttenni más mobileszámtípust beállítani
Bár ami zavar, hogy ha a névhez beírom, hogy Kovács Imre, akkor Imre, Kovács lesz. De ez az icloud hozadéka lehet, de ha átállítom akkor az új felvitelek jók lesznek a régiek meg rosszak :SSeriesX: JamesSHun
-
SANKADI
aktív tag
válasz Kyller #44388 üzenetére
Azt az egy programot, amit a lejárt MasterCard-ról akar leemelni. De már felvittel az uj virtuális MaserCardot is, és tudok is rá vásárolni, csak azt a tranzakciót kellene átteni az újra. Közben jött egy levél hogy frissítsem a kártyámat, de nem tudom mert lejárt, újat vittem fel. Lehet hogy én vagyok a béna, de mostmár írok nekik. :-)
[ Szerkesztve ]
-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
-
Ryoo
senior tag
válasz martinkeet #44395 üzenetére
Hálás köszönet, így működik, remélem hamarosan javítják ezt a bugot!!
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
JamesHun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.