Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz tomboy0013 #38869 üzenetére
Most már engem is idegesít. Uninstalláltam a Preview for Developers programot, és most nem tudom visszatelepíteni.
Korábban a GDR3 preview telepítéssel nem volt semmi gond, ment, mint a karikacsapás, most meg egész nap nem dobott fel semmit. Lehet, hogy az akkori regisztrációm, és developer phone unlockom már nem érvényes?!
Gondoltam, hátha, úgyhogy próbálkoztam ezzel az App Studioval,(Win7-re nem tudok SDK-t telepíteni) de még mindig semmi.
Most este itthon ki akartam próbálni a phone unlockkal megint, hátha azzal menni fog, (sikerült is maga az unlock) de én balga előtte uninstalláltam a Prev. progit, mondván majd úgyis újrateszem. Nem hittem, hogy még mindig nem megy a Store.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz kliszi #39512 üzenetére
Köszönöm.
Az elmúlt 2 napban legalább 100-szor lett leírva, hogy HR, de Te vagy a 2. ember, aki képes kiírni, hogy hard reset.
Ennyire gyakori ez a dolog?
Amúgy tényleg van gyakorlati haszna WP-n is?
A nagy akksizabálás hátterében szerintem is az áll, hogy ilyenkor mindenki nyomkodja a telefont, próbálgatja, meg az elején csomó mindent beállítgat magának a telefon, összegyűjti az adataidat és elküldi a Microsoftnak . (mint egy új Windows telepítésénél, a legelején picit lassabb) Pár nap alatt biztos beáll.
Meg sok múlik azon, mi fut(hat) a háttérben, hogy van beállítva. -
BiP
nagyúr
válasz Oppenheimer #39539 üzenetére
Biztosan semmi köze ahhoz, hogy ez csak egy preview...
-
BiP
nagyúr
válasz Pttypang #39541 üzenetére
(#39541) Crytec210,(#39542) Sofian,(#39544) StLui,(#39545) Oppenheimer:
Persze, funkcionálisan végleges verzió, de mire kijön a publikus, tuti lesz pár bugfix.
De igazából arra akartam utalni, hogy mivel ez még csak preview (béta, tesztverzió, akármi), nem várható el, hogy minden lokalizáció tökéletesen működjön. Majd ha jön a publikus, gyanítom működni fog rendesen a magyar szótár meg magyar word flow is.(#39566) PuMbA: De hiszen már többen is megmondták, hogy ez a végleges!
-
BiP
nagyúr
válasz Alexios #39656 üzenetére
Én elhiszem, hogy ez megy ki a gyártóknak, de attól még megjelenéskor lesz ennél frissebb, hiszen jönni fog rá a frissítés, amit feltehetsz, és akkor valószínűleg (talán/esetleg) működni fog rendesen a magyar is.
(#39661) Oppenheimer: Az angollal le lehet tesztelni, az működik rendesen. Bár konkrétan a szó hozzáadását nem próbáltam, de külön bekapcsológomb van a szövegjavaslatokra és a Word Flow-ra. Ebből én arra következtetek, hogy nincs összedrótozva.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Mindenki nagy magabiztossággal terjeszti, hogy ez egy végleges változat. Miközben tudjuk, hogy a piaci megjelenés még jóval arrébb van, és azalatt jöhet egy csomó bugfix, ami várhatóan javítani fogja azokat a bugokat, amire most panaszkodnak.
Ez egy Dev Preview, még akkor is, ha feature complete, így -bár elég nyílt a lehetőség- csak az tegye fel, aki tisztában van azzal, hogy egy "béta" szoftver messze nem tökéletes.
És utólag arra hivatkozni, -a telepítés előtti figyelmeztetések ellenére- hogy "de hát simán fel lehetett tenni", eléggé öngól.
Asztali Windowsnál is a piacra dobás a fejlesztők és a bátrak ki tudják próbálni a Previewkat. Ott valahogy mindenki tisztában van azzal, hogy lehetnek bugok, van némi kockázat, a végleges még arrébb van, itt meg mindenki játssza a naívát.Aki meg bátor volt, beleszaladt vagy nem tetszik, még mindig vissza tudja tenni a 8.0-át, vannak leírások.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz Oppenheimer #41185 üzenetére
Róluk nincs valami kép?
-
BiP
nagyúr
válasz Oppenheimer #41392 üzenetére
Tudtommal Becsben még nem volt, talan valamikor a heten vagy jovo heten megy.
-
BiP
nagyúr
válasz hülyegyerek #41860 üzenetére
(#41860) hülyegyerek: Én is pont Győrben voltam tegnap. 5-10 perc jégesőn kívül egész nap sütött a nap.
(#41886) adam014: Ne beszélj itt hülyeségeket!
Itt a fórumban megmondták(-tok), hogy végleges és punktum!(#41898) Rob700: Felhős. Volt felhő az égen, amiből az eső jött? Volt. Akkor meg eltalálta hogy felhős, nem!?
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz hroberto #42081 üzenetére
5mp-ig hallgattam. Aki videót tesz fel, mi a jó fityfenéért nem bír normálisan artikulálni? Vagy esetleg nem hadarni, mint egy daráló?!
Amúgy tényleg jó telefon!(#42075) Polllen: Nem bírom ki VOIP-l? A -val-velt milyen nyelven sikerült ilyenre kihozni?
(#42087) insomniac: Szerintem annál olcsóbb lesz (legalábbis bízom benne). 170-re tippelek inkább.
(#42126) catroot: UC Browsert próbáltad már?
(#42127) Blyan: G?
(#42138) kovy29: Az MS postolta a bakis bejegyzést. És aki egy ilyen hibát képes elkövetni, attól a cégtől balgaság lenne a 8.1 hibáinak kijavítását várni.
-
BiP
nagyúr
válasz Bjørgersson #42154 üzenetére
1. Én nem vagyok fennakadva. (Pedig SW fan vagyok.)
2. Csak segíteni szerettem volna, pont Neked, szívesen.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Bjørgersson #42164 üzenetére
No probs.
És hogy újra ONtopic legyek: Alapvető furcsaságokat, koncepcionális dolgokat nyilván nem fognak változtatni (pl. játékok az App listben, Facebook integráció, stb), de a bugokat szerintem is javítják addig.
-
BiP
nagyúr
válasz btudos #42174 üzenetére
Én is ritkán játszom, ezért most már kevés játék van fent, azok meg elvesznek az appok között.
Ami először szembetűnt a Games hubbal kapcsolatban, hogy nincs "a legutóbb használt 3 játék" listája.
Az nekem nagyon hasznos volt, főleg, mert sok játék fel volt telepítve, de mégis csak kevéssel játszottam. De egy ideje már fel sem teszem őket, mert úgysem játszom velük[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Integrale #42184 üzenetére
Ezt nekem is így csinálja, de már fel sem tűnik, mert annyira megszoktam. Ilyenkor üres részre kattintok vagy ha mégis elkezd tölteni valamit, akkor azonnal lestoppolom (mert ettől még belenagyít) vagy visszamegyek egyet. De inkább 2 ujjal nagyítok, utána kattintok, ahol már tiszta a terep. Együtt tudok élni a problémával, nem kizáró tényező.
Az, hogy zabálja az akksit, jobban zavar, de igazából az IE is baromira meríti.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Valaki tud majd mondani egy verziószámot?
-
BiP
nagyúr
válasz Oppenheimer #42972 üzenetére
Nekem nem sikerült 820-assal. Bármit nyomok, vagy szóköz lesz belőle vagy kilép a kezdőképernyőre, de egyszer sem fagyott le. Igaz, nem a Dev.Prev van fent.
(#42988) BobTail: +1
(#42991) polonic: Nálam is mutatja, pedig nem nyomtam rá semmit. (nem utasítottam el, de nem is fogadtam el. Egyszerűen nem érdekelt, ezért ignoráltam, de így is megjeleníti , ráadásul törölni sem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz btudos #43304 üzenetére
Valaki mar linkelte korabban, hogy a 8.1-es appok gyorsabbak es 30%-kal kevesebb ramot fogyasztanak. (ezert eleg az 512 ram a 630-ba az ma szerint.
Szoval azon tul, hogy alapbol fut minden alkalmazás, attol meg van értelme az optimalizacio kérdésnek.Az eredeti felvetesre: Egy hivatalosan még publikus oprenddszerrol beszelunk. Nem elvárható, hogy hogy az appok jelentős hányada mar most optimalizált legyen.
-
BiP
nagyúr
Nekem folyamatosan be van kapcsolva. Ha nem használja, akkor nem fogyaszt. Legalábbis az akksit nem zabálja.
Igaz, nem vizslattam akkufigyelő programokkal, meg nem statisztikáztam ki, hogy mennyit fogyaszt bekapcsolva, kikapcsolva, csak simán használom, de jól bírja így is. -
BiP
nagyúr
-
-
BiP
nagyúr
válasz Dinter #43896 üzenetére
Nem kell azt elrontani, ugyanott hagyod, csak kicseréled azt az egy csempét.
(#43901) l925: Még nincs, majd később teszik elérhetővé.
(#43904) tomboy0013: Cyan-ban (még) nincs ilyen, de tudtommal nem Lumia specifikus a dolog.
(#43905) SsPL711: Mert majd fognak ilyet csinálni, és elég jó vevőcsalogató. Csak még nincs kész, nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz legiaap #44127 üzenetére
Na ezért mondogattam én itt régóta, hogy ez inkább 520 utód.
(#44128) woland_y2k: Nem cél veszteséggel árulni. Viszik úgy is, hogy keres rajta a cég.
(#44110) CyberPunk666: Másik billentyűzet speciel engem is érdekelt volna (ha lenne). Mondom ezt úgy, hogy sosem volt Androidos telóm. Symbianon nagyon megszerettem a Swype-ot, ill. a default bill. ékezetes betű kezelése elég kényelmetlen. (ez utóbbi miatt jó lett volna olyan magyar bill. ahol vannak külön ékezetes gombok is.)
De ha majd kijön a magyar Word Flow, (és kellően okos lesz), akkor ez megoldódik.(#44125) daniel909: A WP térnyerése lassú, de folyamatos. Ha mindig tud majd fejlődni, nincs halálra ítélve.
Az Android meg szerintem nem azért van elterjedve, mert az lenne a best.
Persze jó, mert szinte bármit meg lehet vele csinálni, nyílt, stb. de ez még nem lenne indok a jelenlegi elterjedtségre, a piacon nagy szerencséje is volt. Iphone drága volt, a gombos teló kezdett kimenni a divatból, mindenki érintőst akart, Symbiant kukázták, Windows Mobile meg a kockák rendszere volt az átlag szemében, maradt az Android. Meg azzal volt elárasztva a piac. Így mindenki azt vette. Ma meg már az elterjedtsége a legnagyobb erőssége. -
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
válasz Воланд #44439 üzenetére
(#44405) catroot: Igen, ezt az esetet mondom én is. Ha 2x szerepel egy szám, akkor nem tudja eldönteni, hogy kié, ezért csak a számot jelzi ki (mintha ismeretlen lenne). Korábbi telefonjaimon sokszor előfordult, ha valakit úgy mentettem el, hogy már bent volt a névjegyzékben.
WP-n inkább valami szinkronizációs dolgot tudok elképzelni oknak, főleg, hogy minden névvel így járt, ill. egy restart meg is oldotta. Vagy egyszerűen csak megzavarodott, és nem működött az azonosítás.(#44414) hjoci1980: Annál az egyszerű oknál fogva, hogy a 630 már piacon van, ez a frissítés meg baromi friss, ropogós. (konkrétan múlt heti)
Amint hivatalos lesz, gondolom majd a 630-akra is le lehet tölteni majd az akkor legfrissebb OS-t tartalmazó új Lumia firmware-t.
(jelenleg ez megegyezik a developer previews verzióval)(#44434) BobTail: Más olyan program is van, ami külön appként is megtalálható, most pedig bekerült a beállítások közé. Gondolom ugyanígy be fogják vinni az Adatátvitelt is.
Pl. a tárterületsegéd vagy a Data Sense (adatforgalmi segéd).(#44439) woland_y2k: A Cyan ezt nem javítja. Legalábbis a korábbiak nem, a tegnapival még nem próbáltam.
(#44463) Zoli133: ez elvileg már az előző frissítésben is benne volt, legalábbis már akkor hírezték. (igaz, ott nekem is csak pár állapotú volt még a csúszka)
(#44471) hülyegyerek: Ezt a beállítást nekem sem teszi vissza backupból (nem OTA frissítés), mindig kézzel kell visszaállítgatnom, ami egy újraindítással is jár. Nem hiányzik.
(#44484) bwooster: A nagy merülési problémákat (már akinek volt) az előző dev.preview javította már. Bár el tudom képzelni, hogy tovább finomítottak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Воланд #44488 üzenetére
Nem tudom, hogy OTA frissítésként mikor lesz elérhető, de a legfrissebb firmware tartalmazza a cyant és a legújabb OS-t is.
Gondolom a menete ugyanaz lesz, mint a GDR3+Black esetében is, hogy valamennyire azért külön érkeznek, és a Blue kiadása után fokozatosan lesz elérhető a firmware a különböző modellekre. De az úgyis követhető lesz a már korábban linkelt oldalon.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz catroot #44504 üzenetére
Igen, de írtam ezt is, hogy akár ez is lehet.
Csak azért emlegettem a duplát, mert az is tök ugyanezt a jelenséget produkálja (legalábbis régebbi telókon mindenképp). Meg nem tudtam, hogy mi a volt nála a konkrét szitu. (félálomban olvastam, nem jött át minden egyértelműen )(#44505) Pinyo16689: Én 820-on sosem tapasztaltam ilyet, még WP8-cal sem, így lehet, hogy valóban a ram az oka.
(#44509) emvy: Eltévedt a link?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest