Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
válasz neooen #42613 üzenetére
Basszus, most volt hófordulóm és elfelejtettem tesztelni, hogy jönne-e sms...
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Vassili_Zait
senior tag
Nem tudom volt-e már... de nem tudok SMS-t küldeni, Lumia 720, HTC 8x-el sem... Valaki nem észlelte ugyan ezt? Illetve elküldi, de meg nem érkezik...
-
BobTail
őstag
válasz Vassili_Zait #43102 üzenetére
Vodás vagy?
-
moleculez
veterán
A 925-k hozzák az updattel a 8.0-s uzemidőt, érdemes felrakni? Volt már fent 8.1, de nagyon merült, most jobb lett?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
Duplikált értesítések a frissítés óta csak nekem, vagy másnak is?? 😐
-
BobTail
őstag
válasz Vassili_Zait #43104 üzenetére
Tesóm is tapasztalta ugyanezt, de már az LG-s Androidos korszakában is, és úgy tudom most a megörökölt 920-szal is csinálja ezt néha. Szóval szerintem a hiba a Vodánál van.
-
leximester
tag
Használja valaki a "Szobákat"? Valamiért nem tudok bele írni, viszont ha nekem írnak az eljön.
[ Szerkesztve ]
-
waces
aktív tag
válasz moleculez #43105 üzenetére
jobb lett (nekem mondjuk update elott se merult erezhetoen jobban, mint 8 eseteben, de most kifejezetten latvanyosan tovabb birja. pl reggel 6:10-kor vettem le toltorol. alt igy este 6 fele mar olyan 35-45%-on szokott lenni, most 63%)
Every living creature on earth dies alone.
-
Lall
veterán
Budapest, szél, a haj tartós marad... Debrecen, 15 perc videó, -20% akksi...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Porcupain
aktív tag
Hol tudom szerkeszteni, hogy egy alkalmazás hozzáférjen a onedrive-on lévő adataimhoz? Egyszer már megtaláltam, de most sehol nem találom, mert nagyon el van dugva.
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
Clemi
veterán
Mindenki örömködik, hogy mekkorát javult az akku idő készenlétben, a legutóbbi frissítés óta. Nos, nekem tuti spéci telefonom van, mert nekem inkább romlott.
Frissítés után direkt kikapcsolásig merítettem, utána folyamatosan töltőn hagytam amíg nem jelzett, hogy a feltöltés kész.
Mindezek után az üresjárati merülésem (Insider Pro mérése alapján) az eddigi 2,7-ről stabil 3%-ra emelkedett. -
-
Partyface007
őstag
nekem még az update elötti 8.1-el volt egy nap mikor extrán merült a 8x mindenféle különös használat nélkül (ma kb ugyanannyit beszéltem mint akkor 2 órát kb és sokkal jobban bírja az akksi)
de a lényeg a lényeg hogy utána kikapcsolt OS-el töltödött egy éjszakát jó 10-12 órát és utána nem volt ilyen gondom hogy extrán merült volna....
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz daniel909 #43125 üzenetére
Nem mondhatnám, de tény, hogy 40 perc telefon és 15 perc böngészés és IM+-on kívül más nem volt.
Persze a szokásos szinkronizálást leszámítva (levelezés, fb értesítések, sofascore, stb).De alapvetően az üresjárati fogyasztás miatt tettem be. A használat közbeni nem igazán változott.
Bogyó úr viszont valóban megtámasztotta vele a széket.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Steelers
senior tag
8.1 alatt volt hangszínszabályzó? Vagy ez egy új fícsőr?
-
Clemi
veterán
Aztán ha nincs akku figyelő app, akkor honnan tudom meg, hogy milyen ütemben merül? Egyébként meg mióta megvan a telefon, azóta használom az Insidert egyrészt mert hatékonyan riaszt, ha túl gyorsan merül (nem ér meglepetés) másrészt egy van benne pár csemére kitehető cucc, ami miatt mások külön appokat tesznek fel. (Stopper, Lámpa, Zene kilövés, Adatátvitel kapcsoló).
Kikukáztam egy csomó programot, és reggelre meglátom változik-e valami. Ha nem, akkor jön egy HR.
Ettől függetlenül értetlenül állok a dolog előtt.Még egy dologra gyanakszom, az pedig a Spotify. A "Takarékos üzemmód" szerint az van az élen, bár az is igaz, hogy tegnap használtam vagy 1 órát legalább.
-
WestBam
senior tag
Nem tudom miket telepítetek, nekem is tele van a telefonom minden vacakkal de eddig talán 2x merült le gyorsan, magam figyelem mennyire merül, mivel használom nap közben látom ha merülne de ilyen nem nagyon van, max felteszem a gépre usb-vel és töltök rajta fél órát.
Wifi/speciális-nál állítsd be, hogy a képernyő lezárásakor bontsa a wifi kapcsolatot. Lehet ez is sokat segít.Nálam simán megvan az egy nap az esetek 98%-ban, pedig melómból fakadóan elég sokan hívnak és én is telefonálok egészen sokat. Nem mellesleg a gyerek macskája is nyavalyog meg küldi az értesítéseket nap közben, wifi, bluetooth folyamatosan bekapcsolva, én a zombi tsunami-t tolom ha van pár szabad percem, mellette még fotózok is. A kamera és a videó lejátszás mondjuk eléggé húzza az üzemidőt lefelé de ettől függetlenül szerintem felsleges ilyen vacak appokkal tovább terhelni a telefont mert ez is csak eszi mivel folyamatosan monitoroz ha éleszted a telót.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Lall
veterán
Na vajon honnan a bánatból? Lehúzod este töltöről megnézed hány százalékon van, majd ha felkeltél ismét megnézed. El kell keserítselek, pont az Insider okozott sokaknál random merüléseket. Leszedték és láss csodát normálisan működött a telefonjuk (keress rá pl. az 520 topikban). Folyamatosan monitorozza az akkud, szerinted ez nem lehet hatással a merülésre?
A többi kitehető cuccra pedig ajánlom a Quick Settings appot.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Clemi
veterán
Eddig nem volt gondom a hirtelen merülésekkel. 8.0 alatt 1,3-1,5 között mozgott az éjszakai nyugalmi merülésem, ha jól emlékszem.
Reggelig még mindenképp várok, mert valami bűnöst kikukázhattam, mert már most látszik a diagramon, hogy laposabb. Valamelyik kis genya program összeakadhatott valamivel. (Erősen a BKV menetrendre gyanakszom)[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #43084 üzenetére
Senki nem szkájpol a telefonnal?
-
saiyajin
senior tag
válasz szőröscica #43138 üzenetére
Az utobbi par napban nem skype-oltam, de egyebkent gyakran hasznalom. Altalaban kicsorog rendesen, viszont egyszer-ketszer volt mar, hogy nem adott tarcs hangot.
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
CrAck69
senior tag
Hali srácok!
Ma megijedtem picit.
Tegnap feltettem a 8.1-es javítócsomagot (L920) és este feltöltöttem.
Miután levettem a töltőről pár óra múlva érzem h meleg a teló.
Gondoltam beragadt egy app vagy hasonló, nyomtam neki egy restartot
nagyon lassú volt és "fekete képernyő" résznél sokáig időzött.
Azt hittem kikapcsolt, mindegy nyomtam a bekapcs gombot és előjött
a win logó aztán szépen be is bootolt minden frankó, kéri a pint.
Nah akkor kaptam majdnem egy kisebb rohamot
mert a kijelző nem érzékelte az érintést xD
Minden gomb működött. Kivéve a kijelző és az ottani 3 érintő gomb.
Tehát le tudtam zárni a kijelzőt, hangerő fel le és fényképezni is tudtam.
Mert úgy volt be állítva h a kameragombbal fel lehet ébreszteni.
Csináltam pár screenshotot mire rájöttem hogy lehet resetelni xD
Na meg van restartolt működött az érintő, bekapcsolom pin minden megy
de látom h nem jó valami... Azt írta h 2. van és 14:05 perc
Mindezt 16. -án 19:45 perckor xD nyomtam neki pár restartot nem lett jobb
Volt netem és automatikus szinkronra volt téve az idő. De nem ment.
Aztán manuálisan belőttem a dátumot/időt és azóta jó.Na ez történt velem és nem tudom mi okozta.
Egyszer fenn....
-
waces
aktív tag
kicsit tul van porogve ez az akuido kerdese. azert az imho eleg ritka, hogy valaki 24 oraig nem jut tolto kozelebe. 24 orat meg a meg nem optimalizalt, akkuszivo alkalmazasokkal (mint amilyen a fb volt a preview for developers megjelenesekor) is ki kell birnia.
volt szo masik topicban ilyen olyan trukkokrol, amivel el lehet nyujtani az aksi merulesi idejet, de azzal meg pont az okostelefon okostelefonsagat oltek meg (ne legyen szinkronizalas a hatterben, ne legyen bekapcsolva wifi/bt, es igy tovabb). merul ahogy merul, az esetek nagyobb reszen ugyis tolton van/toltheto (most altalanos esetekrol beszelve, nem amikor valaki 24 oras turan vesz eppen reszt).Every living creature on earth dies alone.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nincs itt túlpörögva semmi, mindössze arról van szó, hogy a WP8-as telók többsége a 8.1 DP telepítése után általában fele annyit bír egy töltéssel, és ezt nemigen indokolják a bevezetett "fícsörök". Tehát valószínűleg programozási hiba, amit az is bizonyít, hogy a legutóbbi frissítés után visszaállni látszik az eredeti fogyasztás... Ennyi, nem több. Amúgy meg elég ciki, hogy egy okostelefont lassan vezetékes telefonná kell átminősíteni, ha az ember használni is akarjatthon tölteni kell, a melóhelyen tölteni kell, út közben a kocsiban tölteni kell, de ha biztos akarok lenni abban, hogy mindig rendelkezésre áll, akkor még egy külső akkupakkot is cipelhetek magammal....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
waces
aktív tag
válasz Bogyó bá' #43144 üzenetére
az esetek legnagyobb reszeben az alkalmazas nem volt optimalizalva. (ld fb app. hatterben futas kilove akudio megjavult, hatterben futas engedelyezve, akuido leesett. ez nem os hiba). nyilvan sokat finomitottak az utolso patch elott, ezt nem vitatom. ettol fuggetlenul, hogy 1 v 1.5 nap amit bir, az pont mindegy. imho
mondjuk az teny, hogy okos telefon = naponkenti toltes. de lenyeg, hogy mindig legyen toltesi lehetoseg a kozelben es ha van hasznaljuk is
[ Szerkesztve ]
Every living creature on earth dies alone.
-
törölt tag
válasz szőröscica #43138 üzenetére
Nekem mikor nem volt tárcsázóhang, akkor ki sem csörgött a másik félnél..mindig csak másodjára működött. A bejövő hívásokat is vagy jelezte, vagy nem. Letöröltem, azóta nem használom..igaz,ez még 8 alatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest