Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
válasz gyurkikrisz #32753 üzenetére
Vannak jósok, és vagyok én
-
Воланд
titán
a 8.1 helyett siman lehetne 9-nek is hivni a frissitest.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
WinPho
senior tag
Remélem a nyócpontegy nem fogja odavágni ezt a smooth-ságát a rendszernek.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
MODERÁTOR
hmmm, •Backups now include application data ennek is épp itt az ideje
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
pzstm
titán
More WP8.1 titbits–Live Lock Screen apps and Facebook Friends app recommendations
nah lesz már élőháttérkép is...naccerű.....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
saiyajin
senior tag
válasz Воланд #32755 üzenetére
Ejj, rengeteg ujdonsag, engem is felcsigaztak rendesen. Pl. tok jo lesz vegre, hogy emailnel allithato lesz a kepek letoltese, meg az nfc finomitasa erdekes, stb...
Azt viszont szokni kell majd, hogy a csengetesi hangero egy tizes skalan mozog majd.[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Boonen007
őstag
"In addition the 3 column start screen may become optional for devices with smaller screens" tehát kisebb kijelzőre is választható lesz a 3 közepes csempe egysorban, ezt nem is tudtam!
-
Boonen007
őstag
Úgy néz ki az MS komolyan gondolja a felzárkózást a két nagy szoftveróriás mellé. Én még ilyen átfogó szinte mindenre kiterjedő frissítési csomagot nem láttam Androidon (iPhoneban nem vagyok otthon). Ez egy jó dolog!
[ Szerkesztve ]
-
borztej
csendes tag
a fentebb linkelt wpcentral összefoglaló cikkben talaláltam ezt:
•Change default SMS app. You can also change which SMS app will show notifications
lehet mégis lesz esély az sms toast kikapcsolására?
-
Jones12
csendes tag
Sziasztok!
Navigációval kapcsolatban lenne két kérdésem:
- ha beírom az úticélt, még a kiválsztás előtt kiírja hány km-re található. Miután kiválasztom, akkor már majdnem dupla távolságot ír (egyébként ez utóbbi a helyes érték). Lehet ezzel kezdeni valamit?
- ahol lakom, földútnak számít egy kis szakaszon, kb. 100 méterre van az aszfaltút. Ha innen indítom az útvonaltervezést, nem az aszfaltos út felé irányít, hanem ellentétesen, megkerüli az aszfaltutat majd egy másik földúton csatlakozik be egy főútba. Ráadásul így csinál egy cirka 500 méteres felesleges kerülőt.
Ezekkel együtt kell élni?Köszi
-
TheZukker
tag
válasz Oppenheimer #32784 üzenetére
Nem úgy volt, hogy a here drive az istenkirály ingyenes navigáció?
-
jockas
senior tag
válasz Oppenheimer #32786 üzenetére
A vélemény alapján az sem annyira szuper.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz jockas #32787 üzenetére
Mar akkor Megéri a pénzét a herehez kepest, ha nem tart neki 1 percig az uhratervezes... Mert az egy vicc ahogy a here ujratervez. Ha egyszer letersz az útról, akkor kizárt hogy ujra hasznalhato legyen, mert minden sarkon elkezd ujratervezni, es mire kinyogi, hogy hol kene lefordulni, addigra elmentél mellette.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Maxentius
addikt
-
quailstorm
nagyúr
válasz Oppenheimer #32744 üzenetére
Pedig még csak az se igaz... Haverjaim hamar megtalálták az utat. Igaz a telepíthető appok száma pont kettőre van korlátozva
Droidra meg a warez az orosz rulett hardcore verziója kb... Pláne ha az embernek Broadcom telója van. Arra nem érdemes megvenni semmit mert úgy se fut el, csak a megbarmolt[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
jockas
senior tag
válasz batai15 #32797 üzenetére
A plusz oszlop csempe állítólag választható lesz, mint ahogy már említve is lett. Azok a virtuális gombok...azt pont én sem érzem olyan fontosnak. Akku szempontból neked 720 kellene.
Azt hittem magadnak vetted a 820-ast... Asszonynak 820, neked meg egy E72? Ez csak nekem tűnik furának?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest