Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Mi okozhat hirtelen merülést a telefonon? Max WiFi volt bekapcsolva, 3-4drb rövid (1 - 2p) hívás és nagyjából ennyi. Ez tegnap este történt.
Több screenshot is van, látszik, hogy két alkalommal is hirtelen esett: [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
kezman
őstag
gzbotiinak csak gondja van a wp-vel, régi bútordarab vagyok, emlékszem máér a wp7-el is ez volt, nem is volt meg neki sokáig, istenem szeret sirdogálni
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
BobTail
őstag
... hjaj, ezek a
kreténfiatalok -
WinPho
senior tag
válasz SpongyaBob #32212 üzenetére
Mert a Samsung logós Telekomos beépített ügynökök nem ismerik a gyakorikerdesek.hu weboldalt!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
legiaap
félisten
Akkor lassan átírhatjuk a topik címét a kitaszítottak szakmai topikjára.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Joker88
őstag
Hogyan lehet az Áruházban fizetni ? Maestro kártyám van. A Nokia telefonban lévő Pénztárcát sem tudom kitölteni,mert hibát ír ki, szerintem a Maestro miatt. Vagy esetleg szóba jöhet PayPal számla? Mert az van nekem.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
total90
veterán
Hi,
lenne egy kerdesem.
Egyik haveromnak szuksege van egy telefonra es arra gondoltam, hogy odaadom neki a regi Lumia 900-am. A kerdesem az lenne, hogy mikent tudom teljesen lenullazni a telefont, hogy a gyari allapotot erjem el. Minden le van rola mentve, de csak tele van adattal es torolni akarom egyszerre mindet... Probaltam a "gyari visszallitas"-t, de ehm, nem sok minden tortentHa nincs jó, ló a szamár is.
-
SpongyaBob
veterán
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
őstag
válasz SpongyaBob #32229 üzenetére
Fél perc, már be voltak írva a tag-ek.
-
pzstm
titán
válasz SpongyaBob #32231 üzenetére
Igen...az lesz (picit sajnos de majd meglátjuk)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
Nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy ott a bal oldal üresen..
Everybody lies.
-
consono
nagyúr
Ez alapján még akár csempéről indítható is lehet...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
rgeorge
addikt
válasz tomboy0013 #32235 üzenetére
Az értesítési központnak nem az a lényege, hogy mindenütt elérhető/látható? A bal oldal csak a kezdőképernyőn üres, az alkalmazásokon belül nem.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
BobTail
őstag
Balról azért nem lehet, mert máshol a rendszerben (pl. beállítások vagy kapcsolatok) és alkalmazásokban gyakorta használatban van a balról swipe is - de ezt már Zoli133 korábban összefoglalta
-
Blyan
félisten
válasz BobTail #32237 üzenetére
Figyi, jobbra is lehet swipe-olni mind a kapcsolatokban, mind a beállításokban. Mivel ugye panoráma módon van megoldva.
Egyszerűen azért, mert a jobbra balra lapozás teljesen alap a rendszeren belül, sehogy nem fér bele a noti rendszer, ami oldalról jönne be. Kizárólag a fő képernyőn működnek, de az meg újabb baromság lenne, ha csak onnan lehetne előhívni.
Ugyanez igaz az alulról való felhúzásra. Így marad a felülről lehúzás.Még az edge-to-edge swipe-ot lehetne elképzelni (mint a MeeGo-ban), de az meg elég WP idegen.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Maxentius
addikt
-
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
tomboy0013
veterán
válasz rgeorge #32236 üzenetére
De miért ne lehetne ráhúzni egy alkalmazásra? Aztán meg vissza lökni ha már nem kell.
BobTail: A menüben meg alkalmazásokon belüli jobbról balról való navigáláshoz nem kell a képernyő széléig kinyúlni és szerintem senki sem úgy használja ezt a lehetőséget, hogy átnyúl teljesen a bal oldalra és onnan húzza be a következő képernyőt, ugyanis elég ha rányomsz a képernyő közepére és onnan húzod el balra vagy jobbra az ujjad úgyis elmozdul a kép. Én arra gondoltam, hogy teljesen át kellene nyúlni a notification centerhez balra ugyanúgy mint most az aksi töltöttség meg térerő stb. jelzések mutatásához fent(nekem ez speciel rohadtul kényelmetlen és gyanítom akinek nincs nagy lapát keze annak is). Szerintem sokkal jobban kézre állna mint a fentről való behúzás és kisebb a valószínűsége, hogy elejtjük a telefont ebben az esetben és a teljes átnyúlás miatt a mozdulatok sem keverednének össze. Próbáld ki, gyakorlatban látszik amit mondtam nem elméletben.
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
válasz tomboy0013 #32245 üzenetére
Szerintem meg legyen beállítás kérdése. Legyen opcionális, hogy ki honnan akarja, ha ez ennyire megoszló.
-
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #32245 üzenetére
Vagy lehetne ugyan úgy 3 pont a bal oldalán, mint a rendszeren belül vagy az appoknál ami az opciókhoz/beállításokhoz vezet, csak itt függőlegesen. Ha ráböksz előúszik balról, de swipera nem történik semmi.
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest