Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
Persze most par szajat sikerul betomnie a MS-nak, az opcionalisan elcsufithato csempekkel, aztan szuletnek az
igenytelenebbnel igenytelenebb start screenek. Borul az egyseg a Google tejen nevelodott felhasznaloknak koszonhetoen.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Blyan
félisten
válasz Integrale #33251 üzenetére
De nem értem Ti vagytok a Wp földi helytartói, vagy miakuki? Ki nem szarja le a másik júzer start szkrínjét!?
Abba sem szólok bele, hogy valaki g.ci nagy karikát tesz a fülébe, pedig még ennél is gusztustalanabb, ráadásul nagyobb valószínűséggel többször látok ilyet szemtől szemben, mint a másik WP barom csempéit.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz mukibuci #33252 üzenetére
Hát Maci, kb, bár nem tudom mi lehet az átütő siker? Az Androidot nyilván nem lehet lenyomni az iOS-t igen, de az is régiófüggő. Szerintem az is siker, hogy stabil, mitöbb - még ha csigalassú - növekedő globális részesedést mutatnak fel.
A másik két fő mobil OS-en kívül ezt ki mondhatja el magáról?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz SpongyaBob #33256 üzenetére
Nem veszít el semmit, a fúj csempe ettől még fúj csempe.
Ezzel az erővel a szabadon választható csempeszínek is ezt okoznák. Ezzel viszont be lehet tömni háttérképfetisiszták száját, megadva a lehetőséget, hogy ízléstelenségét kiélhesse.
Nagy kaland.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
mivel a saját elveiket már feláldozták a népszerűség oltárán, így ha marad a csigatempó, az minden, csak nem siker. rövid úton illene átlépni a 20%-ot, globálisan
bár lassan ideje lenne levetkőzni azt a csodás elképzelést is, hogy wolrd=usa
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
válasz mukibuci #33258 üzenetére
Milyen elveket? Volt a MS-nak elve, bármikor is? Már azt leszámítva, hogy elvből azt hitték leigázzák a mobilpiacot. Egy félkész OS-szel.
Mert igazából itt örülünk a 8.1nek meg minden, de ha tényleg nyerészkedni akartak volna a piacon ezekkel kellett volna indítani a 8-at. (és még engedékeny vagyok, mert igazából a mostani WP8-nak kellett volna a WP7-nek lennie).[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Integrale
veterán
válasz mukibuci #33252 üzenetére
Aki eddig fuj csempezett az ezutan is fog. Szerintem elhanyagolhato letszamu szemely dont azert ezutan mellette, mert a csempén az IE logo mogott ott lehet a kiskutyaja. Ilyen teren nem bantotam volna a rendszert. Valami egyszeru hatter a csempek moge + egyeni szinek meg csak-csak.
"Bad reklám is reklám too"
-
Blyan
félisten
válasz SpongyaBob #33261 üzenetére
Ami legyen már a droid szégyene, ne a WP-né.
Nekem nem hiányzott a háttérkép lehetőség, pont leszarom. De nem érzem magam pofánvágva, mert mostantól lesz rá mód.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz SpongyaBob #33263 üzenetére
Én sosem vettem a háttérkép nélküli csempék miatt WP-t.
Lehet velem a gond, pedig vetem már pár WP-s telefont.[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Egyébként amikor bejelentették a WP8-at, és a startról eltűnt az asszimetria, kb. senkinek sem tetszett a fórumon. Most megnézném, hogy hány ember váltana vissza arra az üresen hagyott oldalsó sávra.
Ez lesz a háttérképekkel is szerintem. Meg lehet ezt oldani igényesen, szépen is. Aki meg nem akarja, nem teszi, hol itt a gond?! -
Blyan
félisten
válasz Ádám16 #33265 üzenetére
Ez igaz, nagy volt a lázadás, mert aranymetszet, meg kutyaf@sza, aztán mai szemmel nézve a WP7.5 elrendezése elég bénácska.
Viszont a háttérképes dolog nem lesz ennyire egyszerűen általánosan elfogadott, legalább is a csiricsáré biztosan nem. De a lehetőség adott, hajrá nesze.
Engem legkevésbé sem érdekel, ki mivel fogja szarrácsúfítani a saját képernyőét.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
válasz SpongyaBob #33263 üzenetére
Mint ahogy sok más funkció amit ti haszontalannak tartotok az másoknak akár fontos is lehet és akár egy plusz vevőt is jelenthet.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
glehel
senior tag
válasz mukibuci #33270 üzenetére
szerintem meg kell adni minden WP felhasználónak a választás lehetőségét.ha valaki szeretne berakni hátteret mert neki úgy szebb és lelkileg megnyugtatóbb ránézni tegye be mert eddig ez egy korlát volt.én is szívesebben látnék ott egy általam kedvelt képet mintát logót vagy akármit mint a sok egyszínű csempét.
-
MODERÁTOR
válasz glehel #33271 üzenetére
nekem nem nagyon vannak egyszínű csempéim, főleg a felső részen, amit nap, mint nap látok de a lentebbi egyszínűeknél sem szeretném kitakarni az információkat a kutyám/macskám/gyerekem képével, az elfér a lockscreenen.
bár valakinek ez is bejön
ráadásul a fenti példát a wiztiles-szal most is bármikor megcsinálhatod
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Én azért nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a csempeháttér tényleg lesz, sok appnál nem egy fehér png logó van berakva, ott pl. már macerásabb lenne ez.
-
MODERÁTOR
válasz glehel #33277 üzenetére
ezen a képen elég jól látszik, hogy miért nincs értelme az egésznek. van egy csomó olyan csempe, ami nem tud átlátszó lenni ilyen nonfig háttérnél ez még nem olyan vészes, de ha a kutyád/macskád lesz ott félszemmel, az már nem lesz szép
Blyan: szóval csak azon szabad mérgelődni, hogy miért nincs háttér, azon nem, hogy minek háttér?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz mukibuci #33279 üzenetére
Az iOS7 lock screenjének sem kellene olyannak lennie, amilyen mégis olyan. És akit zavar olyan háttérképet állít be, amin látszik szöveg. De írhattam volna a WP lockscreenjét is, ott is olyan csiricsáré szart tehetsz be amitől nem látsz semmit.
Ha segghülye vagyok és ezt csinálom zárolási képernyőnek, akkor segghülye vagyok. De megtehetem.
Aztán mi látszik rajta? Az égadta világon semmi.A háttérkép is pont ugyanilyen. Mindenki lehessen hülye, eza lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
glehel
senior tag
válasz btudos #33289 üzenetére
pont azt amit látsz.
ha a felhasználónak nincs lehetősége választani a betű háttereiből vagy esetleg nevezzük effekteknek akkor miért lenne az user a hibás mert nem látja az adatokat a kijelzőn?
és igen a legtöbben a kutyát, macskát, gyereket, nőt, akarják látni a kijelzőn.[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Ja nekem nem a lehetőséggel van bajom, az legyen (bár teszek rá magasról, a fekete háttér úgyis maradni fog, szóval nem aggódom ). De ha a user egy elcseszett képet rak be (mint pl. a Te szemléltető példád), azért a ne a rendszer legyen már a hibás, mert elsírom magam.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
válasz btudos #33296 üzenetére
Annyit segíthet, hogy az iOS.ben megoldott módon, a világos háttérnél sötétre a sötét háttérnél meg világosra állítja a betűszínt a rendszer (abszolút nem tökéletes a megoldás).
De csempénként azért ez nem menne, főleg ha a csempe maga ablakként láttatja majd a hátteret, hogy most ezt a twitben láttuk.Igazából mindegy, úgyis meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest