Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #10150 üzenetére
[ Módosította: mukibuci ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10149 üzenetére
Virusirtonak mi van telepitve? Ha valami kulsos akkor erdemes kikaplcsolni a telepitrs idejere.
A Windows 8-ad sima vagy N-es ill. be van-e kapcsolva a Media Player.
WMP itt tudsz letolteni.Illetve itt tudod letolteni a full-os Zune-t.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Peetey91
senior tag
Utvonaltervezesre melyik program a legajanlottabb? Konkretan tomegkozlekedesre gondolok kulfoldon (Parizs), ahol millio busz/metro/miegymas van. Nokia terkepe alapbol jol kezeli, vagy van jo google maps, esetleg valami mas? Itthon a Nokia terkeppel megvoltam, de tomegkozlekedesre sosem hasznaltam, igy nem tudok velemenyt alkotni rola.
-
consono
nagyúr
válasz btudos #10159 üzenetére
HTC-n is jó a Nokia Transport A viccet félretéve nem csak Budapesten, de pl. Szigetszentmiklóson is jól működik, nem hiszem, hogy Párizs gond lenne...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pzstm
titán
válasz polonic #10167 üzenetére
ott nem is tudom hol látszik a régió. De magyar az accountom címe.
consono: nagyon kis vicces vagy a nokia transportoddal
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
consono
nagyúr
válasz btudos #10171 üzenetére
Persze, értettem én, csak nem lehetett kihagyni Kíváncsi leszek amúgy, hogy mikorra rootolják a WP8-at, olyat már láttam, hogy 8S-en sikerült a devstore8-t, meg interop unlockot telepíteni, de unlockolni nem tudták...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ramrit
tag
Szevasztok. A kérdésem az lenne,hogy a Nokiákon kívül a többi wp8-on milyen hangos navit használtok? Googli maps tud hangos navizni? Vagy csak fizetős cuccok vannak wp8-ra?
Csak azért kérdezem,mert lassan itt az idő hogy kukázzam a droidot,mert az idegeim lassan felmondják a szolgálatot :-) Egy kicsit várok még,hogy legyen nagyobb választék wp8 fronton és belevágok én is (ez a Hüvely Ascent w1 tetszetős)
Remélem nem bánom meg,de a látottak alapján a rendszer gyorsasága mindenért kárpótolna. A droidot meg rásózom az asszonyra :-)felecsd'el
-
catroot
veterán
válasz ramrit #10175 üzenetére
Navigation Hungary (ennek van egész EU-s változata is), ill. Navigon.
Ingyenes offline-ról nem tudok, csak ezek vannak és persze fizetősek. Ingyenesek pedig online-ban vannak.
@btudos
"WP8-on elég frankó cucc, WP7-en is csak a térképadatbázis hiányosságai jelentenek problémát ha jól tudom"
Ezt, hogy érted? Más adatbázis van 8 alatt?
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
btudos
nagyúr
válasz catroot #10177 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy édesapám még nem szidta az elmúlt egy hónapban se magát a szoftvert, se a hozzá tartozó térképeket, ami nála ritka, pedig stressz teszt alá vetette, minden egyes útján beindította, hogy kiderüljön ha komoly hiba van benne, de eddig elégedett vele.
Szerintem ugyanaz a térképadatbázis egyébként(nem nagyon tud más lenni), csak hülyén fogalmaztam, bocs Egyébként dicséretes hogy az M6-M0 csomópont környékét ismeri hibátlanul, pedig kevés dolog van idiótábban megoldva, mint ott az átjutás, elég sok navi belekavarodik.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
ramrit
tag
válasz btudos #10176 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az igazat megvallva mindegy hogy online,mert a mobilnet nem problem, de ha lehet legyen valami ingyenes turn by turn. Aztán a későbbiekben meglátjuk hogy megéri e beruházni egy komolyabb navi progiba.
catroot: köszi neked is
[ Szerkesztve ]
felecsd'el
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz busman_ #10181 üzenetére
én azt még csak pletyka szinten olvastam. Mondjuk ha újra visszaállítják a rename fnction-t, akkor nyargalok át Outlook-ra
-
-
catroot
veterán
Benéztem a topikot, szorri.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
negyven2
veterán
válasz gzbotii #10186 üzenetére
Akkor valószinüleg ez lesz a gond mert szükséges neki a Windows Média Player.
Windows 8 N-hez itt tudod letölteni a szükséges fájlokat.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gzbotii
nagyúr
A mostani FB app is olyan jol mukodik, mint a regiek?
Beepitett FB chat mukodik rendesen vagy most is vacakol?
Gondolom a Me tile most is 3-4 oras kesesel jelez.Egyaltalan javitottak valamit az ertesitesi reszen?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pzstm
titán
válasz gzbotii #10189 üzenetére
ma először láttam a csempén számos jelzést, és 4-ből 2 értesítésnél jött is a toast notification. Nem tudom régen jobb volt-e
-
Dzsosy
senior tag
válasz gzbotii #10189 üzenetére
Nálam az fb app a legutolsó frissítés óta rendesen jelez minden eseményt amit jeleznie kell. (még a csempén is megjelenik az értesítések száma, és ha belépek az appba rögtön el is tűnik, szóval nálam nincs rá panasz.. )
FB chat nálam szintén megy rendesen. (bár olyan sokat nem használom)
A Me tile jelzésére nem tudok válaszolni, mert az appok (twitter, fb) egyből jeleznek nálam, így nem szoktam azt figyelni, hogy a me tile-on megjelent-e az értesítés..[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Meg most is ez a legfrisseb FB app? Anno ez piszok lassu volt...es nem is mukodott tul jol
Ja, meg a bepitett FB chat tobbet nem ment mint amenyit igen. Ezek (es ilyenek) miatt hanyagoltam az utobbi idoben a paltformot
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #10194 üzenetére
Fantasztikus. Nekem Dezin es SGS-en is egesz jol mukodik, ugyan ez UI-val rendelkezo kiadas i4-en baromi jo volt...foleg akkor Radar utan.
Peddig nagyon gondolkodom, ha Dezinek gazdaja lessz egy WP beszerzesen.L620-ra megeri varni szerinetek? Kb mikor erkezik europa szerte?
-
gzbotii
nagyúr
válasz catroot #10196 üzenetére
En is hasonlot olvastam...januarban jon az Azsiai piacra..majd Europa. Szoval kb marcius. Es 250 euro aron. Kb.
Nallunk eloszor a Voda fogja tolni, kb horror aron. Aprilis elott meg nem valoszinu, hogy ertelmes arban lehet talalni hasznaltat...Most kicsit sajanalnek kiadni 50e Ft-ot. foleg, hogy 45e-ert mar van Nexus is
-
Akron99
aktív tag
Egyik ismerősöm most akar venni egy Lumia800-ast.
Google fiókját szeretné használni. A contactokat és az emaileket fogja tudni szinkronizálni?Azt olvastam, hogy a Google újabb WP reget már nem engedélyez.
Meg lehet oldani? Vagy az ismerősöm nézzen más rendszerű telefont? -
Dave™
nagyúr
válasz Akron99 #10198 üzenetére
A kontaktokat jan 31-ig igen, de érdemes lenne migrálni outlook-ba, illetve most már van rá külön alkalmazás is. Emailek menni fognak később is, csak a push nem, tehát 15 perces automata szinkronizációval, vagy manuálisan lekérdezve, imapen keresztül. A kontaktok meg a naptárak a szívás, de január végéig egyszerűen megoldható a dolog, később meg valószínűleg lesz rá frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest