Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Tényleg ennyire
szarborzasztó hülye a Windows backupja? Kijelölöm, miről mentsen és mit hagyjon ki, erre a kihagyott mappákat, meghajtót is szépen backupolja magának...Ebben az a szomorú, hogy kísérletezgessek itt, mi hogy legyen, közben meg baromi sokáig elszüttyög, mivel bő másfél tera lenne, amit el kéne mentenie.
-
madgie
titán
válasz madgie #36435 üzenetére
Kábé 12 óra backup után kiírta, hogy hiba történt... köszb+.
Nem tudtok valami normálisabb backup programot? Lehetőleg ne legyen drága, lehet ingyenes is Nem kell, hogy titkosítson, meg mittomén, lehessen megadni neki, honnan és hová backupoljon, meg mondjuk napi egyszer és kész.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz karldergroße #36652 üzenetére
Állj hozzá úgy, hogy oda gyűjtheted össze azokat a programokat, amikre időszakosan szükseg van, de nem az asztalt zsúfolják tele.
-
madgie
titán
Ez a Runtime Broker a sírba visz, random 90%-on pörgeti az egyik vinyót...
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz György6 #36944 üzenetére
Nem frissítettem, OS X-ről jöttem "vissza" majd' 3 év után, én hülye azt hittem, hogy akkor járok a legjobban, ha a legfrissebb OS-t veszem meg. Hát jobban jártam volna a bevált Win7-tel, az tuti.
Pár perce azzal fogadott újraindítás után, hogy a helyi fiókom jelszava nem jó. Szerencsére a Microsoft fiókkal be tudtam jelentkezni és helyrerakni a dolgot, de au automata indítás programjait is leresetelte (iTunes-t meg hasonlókat letiltottam, ne menjenek maguktól, erre most mindet indított).
B.Ricsike: na igen. Megveszi az ember, aztán cumi...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz King Unique #37272 üzenetére
Az ezen a téren okosabb OS X feltűnő helyen jelez és visít, ha leválasztás nélkül húzza ki az ember az USB-s motyókat, itt is valami ilyesmi kellene. BTW nekem soha nem volt gondom a Windowsos leválasztással sem.
-
madgie
titán
Az Anniversary óta random lefagy a tálca, akármit nyomok ott, képtelen reagálni (az óra sem "jár" tovább). Asztalról minden működik, meg a programok is, de egy kijelentkezés vagy reboot kell, hogy a tálca magához térjen. Belefutottatok már ilyesmibe?
-
-
madgie
titán
válasz Hunork #48843 üzenetére
Frissítettem, de alapból Win10 volt. Frissül magának a háttérben, lehet ezt le kellene tiltanom, ha ezzel jár?
A rengeteg fotós, videós program miatt azért elég macera lenne mindig friss rendszert húzni
szerk: egy darab WQHD monitor van csak, tévére nincs kihúzva ez a gép. Az a baj, hogy reprodukálni nem egyszerű, mert egyszer csak csinálja, utána restart, majd napokig nem.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Hunork #48846 üzenetére
A Malwarebytes ezt fogta most meg, nem tudom, mi ez, javít-e a kigyomlálása, mindenesetre köszönöm szépen a tippeket
A linkeknél még nem láttam olyat, ami segítene, de végigbogarászom még.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Ezt mutatja.
(közben mennem kell majd dolgozni, szerintem csak hétvége felé leszek gép előtt, addig is köszi neked is!)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- SkyShowtime
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest