Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
Win7 et frissítettem, de 10 alatt már nem ismerte fel szerintem a videokártyát mert képtelen voltam beállítani a felbontást. Próbáltam feltenni a drivert ami win7 alatt ment de sikertelen volt. Ezek után miután bekapcsolom üdvözöl és kékhalál dpc_watchdog_violation felirattal. Mit tudok tenni? El tudom indítani valahogy csökkentett módban hogy ne keljen teljesen újra tenni? Vagy lehet hogy nem is fog menni? Ez egy régi laptop amiről szó van lehet nem is támogatja már? Ha nincs esély megmenteni a rendszert akkor csak az újratelepítés segíthet eseleg visszafrissíteni win7-re? Bármi megoldás érdekel és köszönöm
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Valahogy windows-on belül lehet a laptop touchpad-ját deaktiválni vagy valami? Gondolom rossz a driver hozzá, de annyira viszont nem izgat, hogy keresgéljek és próbálkozzak viszont ha elfelejtem FN+F3 al indítás után lekapcsolni akkor amint hozzáérek kékhalált kap dpc_watchdog_violation hibaüzenettel ami bosszantó
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Frissült azóta nem tud elindulni. Pörögnek a pöttyök egy percig utána fekete kép és ennyi. Valahogy újratelepítés nélkül meg lehet oldani?
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Hátha van valakinek használható ötlete.
Adott egy régebbi laptop rajta win10
Először az tűnt fel, hogy a touchpad drivere lehet rossz mert ha hozzá értem akkor azonnal lefagyott majd kékhalál és utána nem is tudott felállni a rendszer. Az elején még pörögtek a pöttyök majd kikapcsolt a monitor utána a vinyó is mert nem pörgött tovább és a led se világított. Semmi se segített csak az újratelepítés.
Se baj gondoltam letiltom a touchpadot hisz úgyis egeret használok de most valami miatt megint ezt csinálja de nem a touchpad miatt. Lehet ezzel valamit tenni? Nem szeretnék visszatérni win7-re mert megszerettem már a 10et de ez a hetente egyszer bedobja a törölközőt és újra kell tenni már kezd macera lenni.Előre is köszönöm
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Hogyan lehet megakadályozni, hogy a synaptics bugos touchpad drivert ha eltávolítom akkor ne másszon vissza?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Miért van az, hogy a win 10 óta nem látja az itthoni wifit? Mindegyik másikat látja csak a sajátot nem míg telefonokon rendben minden. Driver frissítve lett.
/\____/\
-
szabacsik
őstag
"Az internetbiztonsági beállítások megakadályozták a fájl megnyitását"
Ezt hogyan tudom megszüntetni? Jobb gomb tulajdonságoknál volt egy olyan, hogy tiltás feloldása, de ennek ellenére se akarja./\____/\
-
szabacsik
őstag
Nem tudja valaki, hogy a wifi miért nem látja az itthoni hálózatot win10 alatt? Az összes többit igen csak ezt nem. Telefon is látja másik gép is.
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Mitől lehet az, hogy ha HDMI-vel van csatlakoztatva akkor a monitor mind a négy részénél lesz egy vastagabb fekete rész míg VGA kábelnél simán kitölti az egészet? (1920x1080-as felbontásnál)
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Helló. Frissen feltettem újra a win10 et. Miután letölti a "frissítés a win 10 pro (1511es verzió, 10586) kiadásra" ami 03.10-ei akkor újraindításkor miután települ simán bejön egy fekete kép és kifagy. Leáll a vinyó is. Resetelem utána kétszer megpróbálja beröffenteni magát majd törli ezt a frissítést és visszaáll előző verzióra. Van erre megoldás?
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Hogy lehet beállítani, hogy kikapcsolás után ne kapjon áramot az USB-re dugott cucc?
Hosszú hosszú ideje minden kikapcsolás után ki kell húznom a világító kacatokat, de tegnap egy andoidos "távirányító" val kapcsoltam és és tökre meglepődtem, hogy kikapcsolódott az usb- is
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Hónapokig használtam egy wifi hotspot létrehozására alkalmas programot egészen tegnapig amikortól nem hajlandó működni. Kipróbáltam kb 6 másik programot is (közte több olyat amit ismertem, hogy ment valaha), valamint a parancssoros megoldást is ott ezt a hibaüzenetet kapom : "A csoport vagy erőforrás nincs megfelelő állapotban a kért művelet végrehajtásához"
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Valaki segítsen .
Miért nem kap IP címet a telefon.
Laptopról van továbbosztva wifivel az internet, ami pppoe kapcsolattal jön létre. Mi miatt nem kapnak IP-t a csatlakoztatott eszközök? Ilyen esetben ugye a széles sávú kapcsolatot kell megosztani azzal a virtual wifi adapterrel ami ilyenkor létrejön?[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Segítsetek már légyszi. Realtek ALC269 hangkártyám meghülyült. Illetve csak win10 alatt. A jack dugón nem hajlandó kiadni hangot úgy, hogy nem lett semmi állítva telepítve akármi. Töröltem az illesztőprogramot (eddig a windowsos alap simán jó volt) tettem fel gyári drivert de semmi. Érzékeli, hogy be lett dugva , de hang nem jön. Mi lehet a baj? Nincs letiltva semmi.
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Helló! Mitől fagyhat le minden alkalommal a windows intéző (ha az asztalon van), vagy a mappa amikor bármit szeretnék csinálni egy 12gigás mov kiterjesztésű videóval? Ha jobb gombot nyomok rá, ha behúzom akárhova
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Helló! Segítsetek légyszi. Van egy laptop nálam (asus x556u). A tulaja állítás szerint filmet nézett és megszűnt a wifi. Mármint most maga a wifi eszköz sem látszik mintha nem lenne benne. A hálózati kapcsolatoknál is csak az ethernet es a bluetooth látszik..
Kerestem rajta ilyen funkciógombot hátha csak kikapcsolta véletlenül, de nincs/ nem találtam.
Mivel próbálkozzak?/\____/\
-
szabacsik
őstag
Helló!
Régen ha egy mappában belekattintottam a "keresés" mezőbe egyből megjelent egy opció is hozzá a "Fájl, Kezdőlap, Megosztás,..." rész mellett. Most ez csak akkor jelenik meg ha elindítok egy keresést. Ez miért van? Így nem tudok csak videó-ra keresni mert régen ugye be tudtam állítani a jellegnél még a keresés megindítása előtt. Valahol lemaradtam?/\____/\
-
szabacsik
őstag
Üdv. Mitől lehet, hogy ha youtubeon hallgatok zenét számváltás után a hangerő felmegy maximumra holott a rendszerhangerő továbbra is 20%on van. Viszont ha a csúszkát megmozdítom akkor azonnal visszaáll 20%ra a hangerő. Olyan mintha epfelejtené, hogy hol állt. Ez driver probléma lehet?
/\____/\
-
szabacsik
őstag
Helló. A C: -n 120gb van lefoglalva. Viszont ha az összes mappát a C-n (program files, windows... stb.) kijelölöm akkor az csak ~95gb-ot foglal. Az a hiányzó 25gb az hol lehet? Vagy maga a win10 nincs ebbe beleszámolva talán?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest