Hirdetés
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
pzstm
titán
fix size lett a VHD-d vagy dinamic size? dinamic okoz alapvetően nagyon lassú rendszert
szerk.: jah dinamikus...akkor az lesz baj
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
félisten
-
-
vm93hun
aktív tag
Azt a nagyítót nem lehet eltüntetni a tálcáról és nem is fogják eltüntetni, mert oda kerül majd a Cortana.
Nem mintha pont az hiányozna a legjobban, mert még a brit akcentust sem igazán érti meg.[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
pzstm
titán
-
Mate
nagyúr
-
King Unique
titán
Csak ugye az megint nem tetszett a népnek mármint a Charms Bar, Hot Corners... ezek szerint 10-ből már kivették, ha Modern UI módban fut, akkor sem jön már elő??
(#655) mate3553 : hogy nehogy gondot okozzon a nagy átlagnak megtalálni, mármint a keresőt...mert a Start menüben lévőt eddig se használták sokan...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Tegnap jelenteni akartam de mar volt ra találat így +1-et kapott
Mára eltűnt...gondolom restart oldotta meg...vagy fenetudja
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vm93hun
aktív tag
Én nem bírkóztam vele. Én ennél egy egyszerűbb megoldást használtam: feltöltöttem Imgur-ba és rendesen belinkeltem, meg előtte befirkantottam nekik, hogy mit akarok nekik mondani (pl, egy a sok közül). Kiváncsi leszek, hogy majd mit lépnek rá, mert egy fél oldal Word dokumentumnyi mondanivalót írtam nekik
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
törölt tag
Ez nekem is megjelent, a parancsikon megjegyzéseibe ez van írva: "Solve PC issues: 1 important message 2 total messages". Egyszer megnyitod, onnantól a többi fülre át se lehet menni, mert érvénytelen elérési utat jelez. Fogalmam sincs, hogy mi rakta oda.
Töröltem kézzel, de ott maradt a menüben, ott az uninstall-ra kattintva a programokat hozza elő, szóval nem app, hanem hagyományos program. Valami.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Nekem. Rögtön telepítés után rögtön az volt az első kérdés, hogy hogyan tetszenek a csempék a start menüből (há' de még meg se nyitottam, honnan tudjam én? )
Egyébként el ne hidd, ezek előre megírt kérdések amik random módon jönnek elő. A fent említett kérdést is úgy kaptam meg, hogy lokál fiókkal telepítettem, mert valamilyen hiba miatt nem adta be a MS fiókos bejelentkezőt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát a virtuális gép nem tudom, hogy a gazda rendszert milyen módon használja fel, de el tudom képzelni, hogy valamit be tud kavarni. Kárt nem okozhat, amiatt ne aggódj
Dr.FantastiK: Toast értesítések, Start menü működése, Task view, virtuális asztalok 1 vagy több monitorral, driverek, programok kompatibilitása, ablakos appok működése, UI módosítások tesztelése, módosított kereső hatékonysága, a Home fül az exploreren belül mutat-e oda nem való dolgokat, javaslatok tétele a különböző rendszerösszetevők esetén, mert bizony van ami hiányzik vagy nem jó még, a rendszer viselkedése 4K mellett (többek között ezért van a négy sarokba rakható ablakok lehetősége), tableteken hogyan viselkedik az új kezdőképernyő, stb.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Nézőpont kérdése....de érződik a desktop dominancia, talán túlzottan is.
Start környezetnél még OK, de Modern környezetben minek, hiszen pont azért váltana oda a user, h máshogy használja, illetve a fentebb említett többi funkció kivétele, letiltása
Alt+Tab, bár használom, de nem alternatíva erre a hiányra, ráadásul itt mind2 visszadob egyből az asztalra és onnan válthatsz....Igaz nem csinálok én ebből akkora ügyet, lexarom, ott a 8.1 és 2023-ig supportolva lesz, persze felrakom, megveszem majd a 10-est is, de ez a megoldás így akkor sem az igazi, nagyon nem...
(#793) Kékes525 : szerintem java ide megy, ez a fó topik, szakmai rész inkább, a többiben meg lehet rizsázni, trollkodni...szerintem jó így, ide tényleg csak írjon, aki szakmailag akar hozzászólni, aki csak alapból új vonalat fikázni, az menjen a többibe.
Egyébként Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! lehetne érdeklődni.(#792) netpeti98: nálam, meg gondolom másnál is, nincs a Start menüben kijelentkezés, csak a jobb klikkesben és Modern UI-n a megszokott módon.
Bár amit még nem próbáltam, közvetlenül a felhasználói névre bökni, majd megnézem.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Remélem legalább úgy lesz, mint a 8.0 idején, hogy elég a tesztverzió is alapnak, és mehet rá 4500 forintért a rendszer
Azt nem tudni, hogy milyen kiadásokkal jön a 10, de valószínűnek tartom, hogy ugyanazok lesznek a különbségek, mint a Core és a Pro között a 8 esetében.
kleinguru: Próbáld kompatibilitási móddal csinálni. Az Alcohol a 8 idején sem működött egy darabig (meg a Daemon Tools sem), rövidesen tuti jön egy új verzió belőle.
A tálcán lévő gombokat nem lehet jelenleg kikapcsolni, nyomj rá a Feedback appban, hogy Te is szeretnéd, ha kilehetne. -
pzstm
titán
el is várom végleges szoftverrel....Windows 10 ami pre-beta sincs még kb, ott viszont nem várom el.
(van is egy mini hiány....toll tetejével kattintva nem nyílik meg a OneNote...de ezt túlélem )iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
worxland
addikt
Rendszer tulajdonságai -> Speciális -> Vizuális hatások: most Win 7 előtt ülök, itt 20 dolgot lehet ki-bekapcsolni. Miért is ne kerülhetne be ide a többi? A régieket le tudták programozni, hogy állíthatóak legyenek, a többinél sem lenne semmivel nehezebb megcsinálni.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Ice&Lime
veterán
Persze, mindenki leírhatja mit szeretne, csak éppen nem az lesz.
Félreértés ne essék, win8.1 végre valahára normálisnak mondható lett, és ugye nincs benne régi start menü és aero sem, ez így rendben is van, pontosabban mégsem, mert meg kellett volna oldaniuk, mivel sokaknak hiányzott, pláne, ha fizetnek is érte. Most mondanák azt, amit szoktak állandóan, hogy használni kell és nem azzal foglalkozni, hogyan néz ki az asztali környezet, pedig ez teljesen érthetetlen. A vállalati dolgozóknak érthető, hogy teljesen mindegy, na de az otthoni felhasználókra nem gondol senki, ez érdekes azért. Oldják meg, hogy biztonságos, stabil és szép is legyen, ami elvárható, és ne úgy nézzen ki, mint a win 95 egy 20 éves rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
Azokat már leírtam pár nappal ezelőtt. Nem sokban tér el a 2 rendszer designja, tehát egyáltalán nem szebb.
A 8.1gyet használom, ami éppen megfelel számomra, a start menü már nem hiányzik, viszont nem is lenne probléma, hogy visszakerüljön a helyére, ahonnan elvették. Az aero szintén nem hiányzik, mert megszoktam nélküle használni, de ez nem jelenti azt, hogy jobb, szebb és hogy így kellene leegyszerűsíteni mindent. Szeretem az egyszerű dolgokat, de azért a jó ízlésnek is vannak határai, főleg, ha már 2x (vista,7) megtudták csinálni és megszerettették az emberekkel, akkor ne vegyék el, így lenne a tisztességes.
A másik része a dolognak, hogy rendben van, ez a mostani csak egy bemutató verzió, de ahogyan az lenni szokott, a külalak így is marad, azon nem fognak már nagyokat változtatni.[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
A 8.1 bőven elég (átlagos felhasználás), még sok is, szóval nem valószínű, hogy a 10 meg lesz. Nem kínál olyat, hogy váltás legyen belőle (így is megvolt a nagy váltás a jól működő 7-ről, majdnemhogy feleslegesen), ugye megint és ismét + húzós kiadás lenne (minek is..), de szerintem sokan vannak így ezzel.
Azoknak érdemes lehet, akik xp-ről, vistáról váltanának, vagy egy-két speciális ok miatt.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
most az éles rendszer esetében is ez van vagy csak VHD? (vagy még nem ittam KV-t )
anno volt olyanom, hogy ha engedte valaki a consistency check-et futtatni (chkdsk), akkor utána nem törölte ki magát és mindig lefutott.
elképzelhető amúgy, hogy egy adminként futtatott CMD-be kiadott SFC /scannow majd restart megoldja.
ha nem, akkor registry-ben ezt hekkeld:
Run the Registry Editor(Regedt32.exe) (open click start, run and type regedit then press OK).
Under the HKEY_LOCAL_MACHINE subtree, go to the following subkey:
\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager
Change the BootExecute entry from:autocheck autochk * /r\DosDevice\C:
To:
autocheck autochk *
-
félisten
-
-
King Unique
titán
OK, bár engem se fenyeget annyira ez, mert azért annyi vasam koránt sincs, h egy rakat OS kelljen rá, elég nekem 1-1 gépre a 2 db külön 8-as licensz bőven.
(#1428) mate3553: én személy szerint semennyire , másod oprendszernek való ez ebben az állapotában, "játszadozni". A stabil W7/ 8.1-et biztos nem cserélném le rá, max melléraknám csak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vagy csak indirekt jelszógyűjtés, egy gyanúsnak hitt Firefox-profilból Az a fő baj, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy mi szivárog kifelé és mikor. Legalább feldobhatna egy ablakot, hogy most éppen ez meg az lesz elküldve, itt az adatvédelmi szabályzat, kezünket mossuk, mehet.
-
törölt tag
-
Taifa Díaz
őstag
Ne haragudj, de sehol nem írtam ilyet. Mindössze arra vonatkozott a netbankfiókos megállapításom, hogy a tevékenységek logolása miatt valahol, valameddig tárolódnia kell az éppen beütött felhasználóneveknek és jelszavaknak, és ez valahol, valakinek már elegendő lehet, hogy hozzájusson. Rengeteg ügyes hacker van a világban, és jószerivel mindenki tudhat már róla, hogy jelenlegi formájában a Technical Preview mindent logol...
Ezért a magam részéről egyelőre nem ütném rá a SAFE pecsétet mindennapi felhasználásra. Nem való még arra. Hiszen mint a neve is elárulja, technikai előzetes, fejlesztés alatt áll, és van is mit fejleszteni rajta.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen házat vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest