- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
#65388800 #34499 üzenetére
Jól gondold meg....
Nem akarlak lebeszélni róla csak elég visszaolvasnod 1-2 oldalt.
Hemzseg a hibáktól a rendszer.Ha még is úgy döntesz, hogy kipróbálod akkor a frissítést Július 29.-ig megteheted.
Addig él az ingyenes frissítési lehetőség.Ha mégsem nyeri el a tetszésedet , akkor 30 napod van rá, hogy visszaállítsd az eredeti Win7-t.
Ettől függetlenül vannak itt olyanok is akiknek "szinte" hiba nélkül megy.
Többek között nálam is.....eddig....bár én nem sokat használom.
Általánosan elmondható, hogy asztali PC-n jobb a helyzet mint Laptopokon. -
törölt tag
Sziasztok!
Windows 7-ről szeretnék frissíteni. Nem szeretnék tiszta telepítést. Vagy nagyon muszáj? Mennyire lesz jó így a rendszer ha ráfrissítem?
-
werttzui
addikt
válasz
werttzui #34200 üzenetére
Na nagy nehezen a media tool alkalmazással ami egy óráig csak a frissítéseket kereste és alig akart elindulni újratelepítettem a win 10 et a fájlok és alkalmazások megtartásával !
Sajna nem javult megA gépház és az áruház továbbra sem található eltűnt !!!
Help! Valami beíródhatott valahova? Van erre megoldás?
Xp -óta nem telepítettem ennyiszer op rendszert vááá
Lehet valahogy a registryt nullázni? Vagy mindenképp teljes újratelepítés?
Várnék különböző tippeket megoldásokat... -
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Legál Win8-am van, most frissítettem fel Win10-re. Asztali gépem van, USB Wi-Fi stick-kel kapcsolódok egy távoli routerhez. A legelső problémám az volt, hogy abszolút nem tudta megjeleníteni az elérhető Wi-Fi hotspotokat, de ezt az USB stickem driverének újrainstallálásával orvosoltam (Asus N14).
Most már ott tartok, hogy látok mindent mint előtte is, de hiába próbálok csatlakozni egy adott hozzáférési ponthoz, azt írja nincs internet és a sárga háromszög megjelenik a hálózati kapcsolatoknál a tálcán...
- akármelyik ismert Wi-Fi ponthoz akarok csatlakozni ezt írja ki, még a telefonon megosztott mobilnetjére is
- van egy TP-link USB stickem is, azzal is ugyanezt produkálja
- Ethernet driver újrainstall megvolt
- Comodo Security, belső tűzfal kikapcs/bekapcs sem segítettTeljesen tanácstalan vagyok... Tapasztalt már bárki ilyet?
Köszi a segítséget
-
válasz
CirrMee #34493 üzenetére
Egyrészt alapból ülésekkel kapod, max neked nem tetszik. De ha annyira nem tetszik, bármikor lecserélheted Recaro ülésekre. Attól a motor, a fényezés, a csomagtartó ugyanaz marad.
Én a rajta futó programokkal dolgozom, és azokat látom/használom. Számomra sokkal fontosabbak, mint hogy csempés, vagy szöveges a startmenü. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy ez túl van dimenzionálva.
Sokkal nagyobb pofonokat osztott ki az MS az elmúlt pár évben, mint ez a startmenü, de ez már off...
-
CirrMee
addikt
válasz
#56474624 #34494 üzenetére
Felesleges csavarni. Elhiszem hogy neked marha jó az is, ami a 8/10 -ben van alapból. De engedd már meg, hogy k*rvára rühelhessem, ha már egyszer fizettem érte.
Viszont két ember kedvéért nem álltak neki a rakat start menü pótléknak a programozók. Pláne nem a semmiért vannak még most is életben, amikor már a 10 -est tapossuk.
-
törölt tag
válasz
CirrMee #34493 üzenetére
A különbség az, hogy a start menü simán kiváltható tálcára, Asztalra rakott parancsikonokkal. De a 8.1-ben/10-ben, ha jól tudom, win32-es programok is kitűzhetők csempeként, szóval gyorsan hozzáférhetővé lehet tenni őket, csak másképp néz ki, mint a korábbi windowsok alatt.
-
CirrMee
addikt
-
-
vlevi
nagyúr
A nyócasban igen, a startmenü (hiánya) a legfontosabb, mert a 8-assal más baj nemnagyon van. De itt már (10-ben) annyi más szarságot sikerült összegányolni Redmondban, hogy észre se vesszük, hogy ez a startmenüpótlék sem működik rendesen.
Nekem pl. a keresés is rossz. A hetesben a win gombot lenyomva beírtam valamit, és az keresett mindenütt, ami be volt indexelve. Itt, 10 alatt, alig kapok találatot a saját filejaim között, pedig az indexelési beállítások, könyvtárazerkezet ugyanaz, mint 7 alatt volt. -
-
CirrMee
addikt
Ők azok, akik miatt a Microsoft wisszarakta a start menüt a 10-esbe.
K*rvára nem rakta vissza.
Belehányták a 8 -asból ismert csempés sz*rt összenyomorgatva, egy bughalmazzal megfűszerezve, start menünek átcímkézve. Aki rendes start menüt szeretne a win7 utáni óperenciás rencereken, annak külső programot kell sajna telepíteni. -
Nincs tippetek az eq-t mikent lehetne feleleszteni, nem wmp,wlc ... stb szinten , hanem hogy a rendszer hankepet valtoztassam ? Mikent a realtek engedte a tweaket.. intell sst audio wdm van szo , realtek i2s codeckel...
-
Norbi095HUN
aktív tag
Hello mindenki!
Valaki nem tapasztalt hasonlót a Microsoft Edge-el kapcsolatosan?
Elinditom a böngészőt használom két percig kb. megnézem az emailjeimet pl, és nem tudom bezárni a böngészőt az X-el. A böngésző müködik tovább, de bezárni nem lehet egyáltalán. Kattingatok rá de nem csinál semmit, nem zárul be, és csak a Feladatkezelőből tudom kilőni.
Mitől lehet ez? -
malacka87
őstag
Valaki tudna segíteni? Lefagyott a gép ujrainditottam és azóta nincs netem. Ezt írja:A számítógépről hiányzik legalább egy hálózati protokoll. Hibaelharito nem tudja kijavítani.Modem restart is volt már minden világít. Mit tegyek? Előre is köszi.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz
Norbi095HUN #34477 üzenetére
Ui: Rájöttem, régi a gépen már nem található BlueStacks volt az, probléma megoldva
-
lofagi
addikt
Esetleg valakinek van már tapasztalata azzal kapcsolatban,hogy ha a win8ról win10re upgradelt (bár lehet ennek semmi köze hozzá) ost lehet-e átrakni egy másik gépre amiből egy alaplap+cpu+ram csere lesz? Illetve hát a gép az ugyanaz, de alap+cpu+ram csere után fel lehet-e ugyanazt a win10et telepítni?
-
Borisz76
nagyúr
Telepíted.
Létrehozol egy fiókot ( Email cím és jelszó )A távvezérelni kívánt gépre is telepíteni kell.
Prg futtatása után a hozzá lehet adni a fiókhoz.Én így irányítok 1 fiókból 5 gépet....akár egyszerre is ha kell !
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! Tud valaki egy nagyon herélt win10-et amit feltehetnék egy nem túl öreg de harmat gyenge notebookra? Alig pár dologra van csak használva: Facebook,Skype,Filmek és még néha YouTube. Jelenleg 8.1 van fent de iszonyat lassú. Az lenne a legjobb ha minden amit csak le lehet tiltani és nem szükséges a fent említett feladatokhoz le is lenne tiltva, törölve illetve update-ek sem kellenek.
-
törölt tag
A lemezkezelő nálam mindig elfelejti a meghajtó betűjelt. Ahogy leválasztom a cuccot és újraindítom a gépet, szervusz. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
törölt tag
válasz
Shkiz0 #34449 üzenetére
Viszonylag hasonló volt nálam is, mikor 1-2 órára magára hagyva a gépet (persze közben ment torrent) utána a start menü nem jött be. Nálam nem fagyott ki az egész, csak elment a start menü, meg a tálcán/start menün a jobb egérgombos menü, a műveletközpont. Az explorer.exe bezárásával majd megnyitásával megoldható volt. Igazi megoldás pedig a 8.1 visszarakása lett. Nem tudom, mi a tököm van a 10-essel, hogy állandó pátyolgatást igényel. A 10-nél az az érzése az embernek, hogy ő van az operációs rendszerért, nem az op. rendszer érte.
-
fradi81
veterán
hello
kézzel felrakott kbxxx frissítést lehet törölni a windowsból? (A törölhető frissítések között nem szerepel)
-
törölt tag
Sziasztok. Lényegbevágó kérdésem, hogy ha most letöltöm DVD-re írható verzióban, akkor abból a DVD verzióból lehet flashelt USB variánst gyártani? Vagy inkább javasolt egyből USB-re "égetni"?
Azért tevődött fel a kérdés, mert egyelőre nincs USB meghajtó. Valaki már járt el így? Mik a tapasztalatok? Hogy helyes? Köszönöm előre is. -
YM
senior tag
Hogy indítom el az Explorert ebben a hulladék rendszerben??!
Start menüben nincs sehol, kereső nem dobja ki, amikor le akarom tölteni meg azt írja ki, hogy már fent van.... persze letölteni is azért kell, mert az Edge sem képes normálisan működni. Se adblock sem silverlight nem fut rajta, ez lenne a fejlődés?! -
vlevi
nagyúr
Szerintem, ha visszaolvasol, abbahagyod a gondolkodást
Amúgy a gépigénye nem nagyobb. Egyedül talán a win8.1-el megjelent pár apróság (nx bit, peldaul), amivel több kell, mint a heteshez, de ezt csak nagyon régi procik nem tudják.
Mai fejemmel már nem kezdenék bele ujra. Családban másnak nem is merem feltelepiteni, a sok várhat (és nem várt) meglepi miatt. -
kpal
nagyúr
Csak annyit kérdeznék W10 64bit nagyobb gépigényű mint W7 64 ? És a régi játékok,progik mennek minden gond nélkül az új rendszeren ? Mennyire beteges ,vagy használható a 10 ? Gondolkozok nagyon a váltáson .
-
Sziasztok
Van egy érdekes hibám, remélem valaki tud segíteni.
Adott egy Asrock Z170 Fatal1ty K4 lap, benne egy I5-6600 és 16gb ddr4 ram (adatlapomon minden pontosan szerepel)
Minden alapon megy, memória xmp profillal üzemel szintén gyári órajelen, beépített vga-t használok.
Win10 van fent (clean install)
Azt csinálja a gép, hogy ha csak úgy hagyom "idle" akkor 1-2 nap után (non-stop megy a gép, sose kapcsolom ki) gondol egyet és lefagy, úgy hogy közbe a hdd 100%-on megy. (vagy legalábbis a led az folyamatosan világít, illetve hallani hogy "kerreg a hdd".
Ha játszok, filmet nézek, netezek, vagy bármi egyéb akkor stabil akármeddig, nincs fagyás, se semmi hiba.
Amikor a fenti hiba jelentkezik, hiába kapcsolom be a monitort, stand by üzemmódban marad, nem mutat képet, és csak reset segít.
Viszont nincs hiba, nem írja be sehova, normálisan indul a win, nem pedig azzal a szöveggel, hogy nem normálisan lett leállítva stb.
Teszteltem a hdd-t az ssd-t, egyik se hozott hibát, és elvileg semmi olyan program nincs fenn ami számomra idegen lehetne, vagy automatikusan indulna, és az okozná a problémát.
Víruskeresés szintén megvolt, eredménytelenül.
Memóriát teszteltem az se hozott hibát.
Az energiagazdálkodásnál ki van kapcsolva a hibernálás és az alvó állapot is.
Mi lehet vajon a gond, találkozott már valaki hasonlóval? -
gyiku
nagyúr
Hello,
Adott egy particio, amin van a win. Ugy tunik, hogy az mbr, vagy amitol a megfelelo meghajtorol bootolt be a win, az egy masik meghajton van, ami megszunt. Jelenleg csak ugy indul el a win, ha biosban kezzel megadom mirol bootoljon. Hogy lehet a wines meghajtot bootolhatova tenni ujrainstallalas nelkul?
-
rvn_10
senior tag
Hello. Biosban minden energiagazdálkorási funkcio be van kapcsopva. A windowsban pedug csak a cpu orajelét veszi vissza a rendszer a cpu fesz allando, lehet ezt valahol veállitani vaoami energiasémánál, hogy a feszültség is szabályozva legyen?
-
Draken
őstag
Ezzel a laptoppal (y500) win 8-al indítottam, majd a visszajelzések miatt átálltam 10-re. Egészen a múltkori build frissítésig minden hibátlanul ment. Utána jöttek a problémák, watchdog.sys, nvidia kernel, distributedcom hibákra hivatkozva kék halálok. 2 héten keresztül próbálkoztam, régi driver, alapra visszaállás, win update tiltás, de megelégeltem. Mai nap úgy tűnt, minden rendben van, de ahogy sli-t bekapcsoltam, jöttek az anomáliák. Visszatértem 8-ra, és minden szuperül megy. Sajnálom, majd talán legközelebb.
-
GeorgeV
aktív tag
Az mitől lehet, hogy időnként a balklikk átvált jobbklikk-re. Tehát akármelyik egérgombot nyomom egy asztali ikonon, mindig a parancsikon tulajdonságai jönnek be, a programot nem indítja el.
Újra kell indítani a gépet, hogy megint normálisan működjön. -
vlevi
nagyúr
Most feltelepítettem újra, és nekem alapértelmezetten ezek a beállítások vannak, amit te is írtál.
Ettől függetlenül sem a naptár, sem a posta csempjée nem működik, a levelek elolvasását, törlését nem szinkronizálja vissza a gamil felé.
Hulladék, kuka.
Ismételten felmerül bennem a kérdés, hogy ha a Microfos nem tud egy normális UWP appot írni, akkor ki másnak van erre esélye? -
netpeti98
addikt
válasz
Elektrikus #34435 üzenetére
Ez ugyanolyan build frissítés volt, mint a 10240->10586
-
Morzsibácsi
tag
válasz
Walter_White #34433 üzenetére
Itt nézd meg az alap összevetést először,szerintem.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Elérkezett az idő hogy eredeti Windows 10-et vegyek, OEMET szeretnék a gépemhez, HOME-t néztem ki, viszont eddig csak PRO-t használtam... és arra lennék kiváncsi hogy Teljesítményben, memóriakezelésben\támogatásban, Hálózat (távolivezérlés), Játéktámogatásilag, megéri a Home-ot megvenni? vagy inkább a drágábbik PRO-t válasszam?
Köszönöm.
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a gép magától megnyitja a böngészőt és bedop egy reklámot? Valamikor pedig egy ilyen "setup wizzard"-os ablak ugrik fel, aminél ha a next-re kattintok, akkor telepít valamit. :/
-
Lazika
senior tag
Sziasztok.
Anyám panaszkodik, hogy a google chrome nem indul el. Hatterben fut viszont nem nyilik meg. A legujabb van neki. Ha ujrainditom a gepet, akkor jo. Raktam mar ujra is a chromeot, de a problema meg mindig elojon. Valaki tapasztalt hasonlot esetleg?
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic #34427 üzenetére
Hát nem éppen felhasználóbarát módon, de sikerült megoldani a problémát (vagyis még csak részben, mert több DLL is hiányzik).
A telepítőlemezről kimásoltam a hiányzó DLL-eket (7-zipben megnyitottam a /sources/install.esd) fájlt. A System32 mappában pedig kicseréltem az mmcbase.dll és az mmcndmgr.dll fájlokat. Egyébként tényleg nem egyezetek a hash értékek. Így újra van Eszközkezelőm
.
Az SFC szerint pár Miracasthoz és Defenderhez szükséges DLL is sérült, ezekkel még kezdenem kell valamit.
Ugyan továbbra is rejtély, hogy mi okozta, de közben lett egy tippem. Az egyik kamerás kékhalál alatt azt hiszem futott a Windows Update
.
-
Murphistic
aktív tag
Sziasztok!
Az mmc konzolt hogyan tudnám újraéleszteni, mert kicsit idegesítő, hogy nincs Device és Computer Manager és az Eseménynaplót se látom.Tegnap tiszta telepítéssel raktam fel a 10 Home-ot, utána generic kulccsal konvertáltam Pro-ra (8.1 Pro packom volt a notebookhoz járó 8.1 Home-hoz). A driverek Windows Update-ről vannak. A rendszer SSD-n van.
Tegnap volt három kékhalálom (1 amikor az USB hubból kihúztam a billentyűzetet, kettő, amikor elindítottam a kamera appot és úgy tűnik nem komázta a 64-bites drivert az ősrégi webkamerához).
Ma még felraktam a HD Sentinelt meg az OCZ SSD Guruját és furcsa mód be kellett kapcsolnom a Defender valós idejű védelmét, ami valami miatt addig nem futott.
Ezután valamikor feltűnt, hogy ha valami az mmc-t használna, akkor elindulna, a korábbi ablak elveszti a fókuszt, de utána visszakapja, mert nem tudott elindulni. Hibaüzenet nincs... Eseménynaplót pedig nem tudom megnézni, mert az se indul el.
sfc /scannow ugyan talál hibát, de nem tudja javítani. A logban pl. ilyeneket találtam:
00004ddd [SR] Cannot repair member file "mmcbase.dll" of Microsoft-Windows-Microsoft-Management-Console, version 10.0.10586.0, arch amd64, nonSxS, pkt {l:8 b:31bf3856ad364e35} in the store, hash mismatch
2016-02-19 10:55:44, Info CSI 00004dde [SR] This component was referenced by (l:165)"Microsoft-Windows-Client-Features-Package-AutoMerged-admin~31bf3856ad364e35~amd64~~10.0.10586.0.Microsoft-Windows-Client-Features-Package-AutoMerged-admin-Deployment"
2016-02-19 10:55:44, Info CSI 00004ddf Hashes for file member \??\C:\Windows\System32\mmcbase.dll do not match actual file (l:11)"mmcbase.dll" :
Found: {l:32 UQiSziWPT2Jm9V6Y3vuszGqOVMBQ9bl4gNzvMWzaIDo=} Expected: {l:32 RzBocvKGUQs9vwSi0kxj6L0VQWQOazYLTT/Xsm9KeOc=}
2016-02-19 10:55:44, Info CSI 00004de0 Hashes for file member \SystemRoot\WinSxS\amd64_microsoft-windows-m..-management-console_31bf3856ad364e35_10.0.10586.0_none_9bf8e3691ff971eb\mmcbase.dll do not match actual file (l:11)"mmcbase.dll" :
Found: {l:32 UQiSziWPT2Jm9V6Y3vuszGqOVMBQ9bl4gNzvMWzaIDo=} Expected: {l:32 RzBocvKGUQs9vwSi0kxj6L0VQWQOazYLTT/Xsm9KeOc=}
2016-02-19 10:55:44, Info CSI 00004de1 [SR] Could not reproject corrupted file (l:23 ml:24)"\??\C:\Windows\System32"\(l:11)"mmcbase.dll"; source file in store is also corruptedA dism /online /cleanup-image /scanhealth pedig az 1726-os hibával áll le. Arra amit neten találtam megoldást nem működik, mert nálam fut az RPC és az RPC locator is. (poén volt parancssorból bizgatni a szolgáltatásokat, mert ugye annak is kell az mmc
)
Valahogy helyre lehet hozni újratelepítés nélkül?
Ha nem, akkor legalább azt lenne jó tudni, hogy mi okozta....Korábban már volt 10-es a gépen, de akkor egy újraindítás után nem akart elindulni és inkább visszaraktam a géphez járó 8.1-est (meg rá a Pro packot) és azzal utána nem volt gond.
Ne haragudjatok a hosszú szövegért, csak most kicsit ideges vagyok a hiba miatt, pláne, hogy még egy napos sincs a rendszer.
-
margithid
veterán
válasz
Lord Baelish #34417 üzenetére
Szerintem nekem nincs szükségem ilyesmire.
Egyébként virtuális gépeket futtatok. -
vlevi
nagyúr
Adok majd még neki egy utolsó esélyt, meg fogom próbálni, köszi a tippet.
Jó lenne, ha stabilan működne, de nem fűzök hozzá sok reményt. Valamk miatt az uwp alkalmazások képesek néha nagyon instabilak lenni, miért lehet az, például, hogy néha nem indulnak el, vagy indulás helyett csak felvillan, máskor meg indok nélkül kilép, és van, amikor rendesen működik? Nem csak a pota, hanem általánosságban mindegyik uwp app képes i!yen marhaságokra. -
exor
tag
Sziasztok!
Egy ideje minden egyes bekapcsolás után 3-4 percel kiírja a gép ezt a hibaüzenetet.
Akár a javítás mostra, akár a bezárásra kattintok, minden alkalommal ujra előjön a hiba mikor bekapcsolom a gépet.
Zavaró az állandóan felugró hiba ablak, ráadásul a gépre nincs telepítve office amiben van a Microsft outlook és nem is volt telepítve egyáltalán.
Tud valaki valami megoldást erre, hogyan lehetne eltüntetni az allándóan felugró hibaüzenetet? -
Janou
őstag
válasz
#14595328 #34411 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor csak 30 napom van visszatenni az eredeti rendszert win 10 update után ha nem tetszene?
És mi történik a 31. nap után? Felteszem a korábbi 7/8/8.1-et és nem fogadja el az eredeti serialt? Nem tudom beaktiválni?
Más: Jól tudom hogy júniusig lehet még ingyenesen frissíteni 10-re? -
DJosef
őstag
Estét Urak!
Van egy SONY VAIO notebookom (VPCCW1S1E), rajta egy Windows 7-el.
Szándékozom venni bele egy SSD-t amire szeretném majd feltelepíteni a Windows10-et.
Kérdésem az lenne, hogy mi ennek a legegyszerűbb, és leggyorsabb menete?
A másik, hogy a win7 serial számával tudom majd aktiválni a Windows10-et?
Előre is köszönöm.
-
Razzul
őstag
-
Werkly
őstag
Valakinek összejött már a leállítási vagy zárolási hang életre keltése?
-
-
törölt tag
válasz
Razzul #34410 üzenetére
A 4 gigás partíciót le tudod gyalulni - bár én nem tenném - de abból tudnád visszarakni gyárira a tabletet, ha nem válna be a 10-es. (Még van a frissítés után 30 napod erre ezen kívül).
Ha az update nem megy, akkor az összefoglalóban található link valamelyikéről szerezz be telepítőt és az mehet SD kártyáról a frissítés. Tabra amúgy clean install esetén ezt mindenképpen nézzed meg!
Ja és a linkelt megoldással pont egy olyan tabot telepítettek, mint Neked van.
-
Razzul
őstag
válasz
#14595328 #34409 üzenetére
Mert a Windows Updater nem ajánlja fel, hogy máshova töltsem le a 10 telepítőfájljait, csak oda ahova a 8.1 van telepítve. Ott meg nincs elég hely nekik.
Amúgy meg elvileg van a tabletban 4gb "rejtett" tárhely amin a gyártó szirszarjai vannak. Azt is fel tudnám oldani egy clean installal. Vagy megint butaságot gondolok?
Kiano Slimtab 8 az alany.
-
törölt tag
válasz
Razzul #34405 üzenetére
Miért kellene clean install a tablet frissítéséhez? Elindítod ISO-ból, vagy raidx által írt tool-lal. A driverek vagy frissülnek, vagy maradnak a 8.1 alatt működők. Az ilyen driver töltögetős dolgokról sok rosszat hallani amúgy, én nem feltétlen erőltetném, ha a tablet működik.
Amúgy milyen tablet pontosan az alany?
-
raidx
őstag
válasz
Razzul #34405 üzenetére
Nincs szüksége a cleaninstallra. MediaCreationTool progival letöltöd a rendszert ISO-ba. MicroSD kártyát kártyaolvasóba és rufusz progival od íratod a telepítőt, azt be a kütyübe és megkeresve a setup. exe fájlt indulhat a frissítés. Minden cucc az eredeti állapotba marad.
Ha már van működő Win 10-ed, letöltöd az IObit driverbooster progiját és megkeresi neked a drivereket ha a Win kalózkodna. Tültsd még le a wushowhide.diagcab appot. Ezzel leszedheted és kitilthatod a hibás drivert. Erre adta ki MS már régen.
-
raidx
őstag
válasz
Vevőjelölt #34402 üzenetére
A rendszer képes ISO fájlokat megnyitni egy virtuális meghajtóba. Viszont ezek a meghajtók ott maradnak a rendszerbe hátha legközelebb is kell. USB eszközök ahány portba dugod annyi lessz a rejtettek között. Ha megint ugyanoda dugod picivel gyorsabb lessz az elérés.
-
Razzul
őstag
-
-
Vevőjelölt
tag
Megtörtént, de most semmi nincs. Eltávolítottam az eszközkezelőből a DVD meghajtót, volt még a listán valami virtuális CD/DVD meghajtó, én azt is eltávolítottam. Újraindítottam a Windowst, de most egyiket sem jeleníti meg. Nem lenne jó ennyiért újra telepíteni mindent..
(Egyébként IDE-s rendszerem van egy kisméretű házban. Már most is eléggé zsúfolt a kábelektől.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest