- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Murphistic #34427 üzenetére
Hát nem éppen felhasználóbarát módon, de sikerült megoldani a problémát (vagyis még csak részben, mert több DLL is hiányzik).
A telepítőlemezről kimásoltam a hiányzó DLL-eket (7-zipben megnyitottam a /sources/install.esd) fájlt. A System32 mappában pedig kicseréltem az mmcbase.dll és az mmcndmgr.dll fájlokat. Egyébként tényleg nem egyezetek a hash értékek. Így újra van Eszközkezelőm
.
Az SFC szerint pár Miracasthoz és Defenderhez szükséges DLL is sérült, ezekkel még kezdenem kell valamit.
Ugyan továbbra is rejtély, hogy mi okozta, de közben lett egy tippem. Az egyik kamerás kékhalál alatt azt hiszem futott a Windows Update
.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest