- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, mióta Windows 10-re frissítettem, hogy bizonyos időközönként (kb. 10-15 percenként) megakad egy pillanatra a hang és az egész gép is, utána megy tovább mintha semmi nem történt volna. Tiszta újratelepítés után is csinálja, de volt olyan is, hogy órákig nem (vettem észre). Havernál ugyan ez a probléma, szóval az erősítő kizárva, nekem optikával van rákötve, neki analóg RCA. Találkoztatok már hasonló problémával, van rá megoldás? Ezen kívül nincs gondom a rendszerrel, nem szívesen váltanék vissza 8.1-re.
-
atyca
senior tag
válasz
greggorius #35385 üzenetére
Kodi?
-
greggorius
tag
Tudna valaki segíteni?
egy BD25-ös filmről van szó -ISO fájl- amit felismer a PowerDVD és el is kezdi lejátszani a menüt, de amikor kiválasztom, hogy magát a filmet játssza, akkor elmegy a hang és a kép de az alsó kijelzősávon látszik, hogy számolja/mutatja a film másodperceit. Mi lehet a gond??
Amúgy a elsősorban a BD 25-50es filmek extrái miatt szeretném használni a PowerDvd-t. -
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lehetséges valahogy az edge-be importálni a firefox könyvjelzőit? Egy ideje elég sokszor összeomlik a böngésző ezért kipróbálnám a másikat.
-
dokee78
félisten
Arról semmi hír,hogy valaha a közeljövőben lesz-e magyar Cortana?
-
AMD Power
titán
Az mitől lehet ,hogy laptopomon hiába van bekapcsolva a BT és a láthatóság engedélyesése, semmilyen eszközt nem lát a gép. Illetve az eszközök sem látják a gépet.
-
greggorius
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #35380 üzenetére
Köszi a tippet, de a VLC sajnos nem játssza le a BD 25/50es lemezek extráit
Más ötlet? -
Popes
őstag
válasz
kertsa #35374 üzenetére
Tedd fel, próbáld ki, mert van amelyik gépen annyi anomália van hogy a hajad kitéped, van amelyiken meg fut mint egy álom.
Nagyon úgy néz ki hogy erősen befolyásolja a konfig összeállítása, a telepített programok és a felhasználói szokások.
Kipróbálod és meglátod hogy melyik csoportba tartozol.(viszont egy frissítés bármikor átdobhat a másik csoportba)
Szerk közbe látom már van tapasztalatod.
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
greggorius #35373 üzenetére
Barátom,VLC media Player amire neked szükséged van. [link]
Én is ezt használom már régóta,mindent lejátszik,BD25/50.....stb -
netpeti98
addikt
Igen, a programon belül tudod kiválasztani, hogy melyik kiadást szedje le.
Amúgy amit linkeltél az az ISO-k közvetlen letöltéséhez készült oldal, de desktopon rögtön átirányít a Media Creation Tool oldalára.Ha meg akarok kerülni a MCT-t, akkor innen közvetlenül is letölthetőek az ISO fájlok:[link].
-
Orlin
addikt
válasz
netpeti98 #35375 üzenetére
És ugye jól emlékszem, hogy a telepitő programot a Microsoft Windows 10 oldalról tölti le?!
-
válasz
#41133696 #35363 üzenetére
A 10240-es verzióhoz meg ezek érkeztek:
A telepítéskor azért volt bennem egy kis para, mert tegnap este felraktam az nvidia legújabb driverét, amiről ma olvastam több helyen is, hogy komoly problémákat okoz, többek között az olyan Win 10-es rendszereknél, amik nem tiszta telepítésűek, hanem csak frissítettek, mint pl. az enyém is. Nálam ugyan nem jelentkezett semmi gond, de azért tartottam tőle, hogy a mostani Win frissítések esetleg összeugranak a driverrel, de eddig szerencsére megúsztam.
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék frissíteni win8.1 pro-ról win10-re. Mennyire stabil a rendszer? Felhasználó barát vagy napi figyelmet igényel?
Pár szóban írjátok le mit tapasztaltok
-
greggorius
tag
Felraktam a W 10-re a Power DVD-t , hogy lehessen nézni a BD25 vagy 50es filmeket és extráikat, de csak az adott film menüjét játssza le. Mi lehet a probléma? Köszi!
-
Tidus
addikt
Sziasztok.
Win 10 pro. Eredeti frissítés, mikor lehetett már attól. Nagyából ismerem.
Most vettem egy zsír új WD blue 1 terrás vinyót. (WD10EZEX ).
Minden látja: Eszközkezelő, Sentinel. Bios.
Én viszont nem tudom előcsalogatni: Ez a gép - eszközök és meghajtóknál.
Egyszer már voltam ilyen szituba még Win. 7-nél de azt megoldottam, néhány éve valahogy.
Sata kábelt , tápot cserélgettem, jók.
Valaki valami ötletet?
Köszönöm. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősömet kértem meg,hogy töptse le a 10-et a Microsoft oldaláról Media Creation tool progival.Jelenleg milyen kiadások között lehet választani?!
Én csak mobilról tudom az oldalt megnézni jelenleg.De a Windows 10 Home-ot nem látom a menüben.Vagy a sima betüjel nélküli a Windows 10 Home-nak felel meg?! -
I
tag
válasz
Norbi095HUN #35351 üzenetére
Zárd be a lap fülén levő X-el. Vagy a tálca előnézeti ablakában levő X-el. Nálam sem működik néha a jobb felső, csak ha lekicsinyítem a méretét a böngészőnek. De azt hiszem a 8GadgetPack kavar be, nálam be van üzemelve hogy "mindig felül"
-
Воланд
titán
-
cattus
addikt
válasz
Norbi095HUN #35351 üzenetére
Attól, hogy szarul van megírva a program.
-
net91
senior tag
Vásároltam egy Acer Aspire ES1-311-es laptopot linuxal.
Később feltettem rá a W7, majd frissítettem W10-re, amely után eltűnt a touchpad.
- Feltettem a kapott CD-ről az eredeti drivereket, ereménytelen,
-az Acer oldaláról a firmware synaptics-et feltettem eredménytelen,
-az Acer szervíz azt mondta, hogy tegyem fel a az IO és a chipset intel drivereket, feltettem eredménytelen.A szerviz ezt követően azt mondta, hogy szoftveres hibával nem foglalkoznak.
Olvastam, itt a fórumon már sokaknak volt hasonló problémája, de a megoldást nem találtam meg leírva.
Mit tegyek még, hogy végre legyen touchpad-om?
Köszönettel. -
laca.1
aktív tag
válasz
Freddycom #35352 üzenetére
A win 10 hasznalhatatlan kaki.amikor ki jött a win 8.1 már úgy vártam hogy föl tegyem,aztán jött a szörnyű igazság nem jó.ott is azzal volt a probléma,hogy a hdd 100% on ment,hang probléma stb.aztán nagy örömmel estem neki a win 10-nek de ugyan az (Használhatatlan sza....)nem nagyon vágom mi az a dpc de nem is érdekel annyit tudok hogy van egy program azzal szoktam ellenőrizni.és a win 7 tökéletes minden a w8-w10 totálkáros.ez van én még egyszer egy percet sem szánok rá hogy telepitsem a win 8-10 nem idegesitem magam.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Egyik meghajtómon beállítottam a bitlocker védelmet. viszont minden újra indításkor újra meg kell adnom a jelszót. Tudnátok segíteni abban, hogyan tudnám megjegyeztetni vele, hogy többet ne kérje? pl: mint pendrive esetében a to go funkciónál.
Nagyon köszönöm a segítséget! -
válasz
laca.1 #35348 üzenetére
Van probléma, egy hónapja megy a huzavona, szervizbe küldözgetés, hogy alkalmatlan streamelésre, játékra az akadozó hang és a gyenge teljesítmény miatt.
Egyszer HDD-t cseréltek, aztán pedig azzal küldték vissza, hogy ők nem tapasztalták a hibajelenséget... Most panaszt tettem, várok holnapig.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy a Microsoft Edge böngészöm egyszerüen bezárhatatlan a jobbfelső X-el?
Hiába nyomkodom semmit nem csinál és nem záródik be az Edge. Csak is a Feladatkezelőből lőhetem ki, másképpen nem megy, még Alt+F4-el sem!
Mitől lehet ez? -
laca.1
aktív tag
Hali.
Kicsit durva leszek,lehánytam a gépemről a win 10-et.kb 1hetet birt aztan jött a szaggató hang szaggató videó lejatszas stb.stb ez mind az irdatlan magas DCP nek köszönhető.(ssdn van a win.)win 7-en soha ilyen probléma nem volt.úgy hogy maradok a jól bevált win 7-en.csak azert irtam ide hogy másnak is vannak ilyen problémái a 10-el? -
twollah1976
őstag
Ma beruháztam egy Windows 10 Home verzióba.
Van egy "játszós" SSD meghajtóm amire felraktam a Windows 10-et elkezdtem belakni.
Azt a belakott Windows 10-et gond nélkül át tudom mozgatni az AOMEI Partition Assistant Standard Edition 6.0-tal a másik SSD meghajtómra amit később folyamatosan használni szeretnék?Nem sok kedvem van újra nekifutni a Windows 10 installálásnak.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Beleszaladtam egy user hibába! A rejtett rendszergazdai opciót akartam bekapcsolni a gépen, parancssoros megoldással.
A következő újraindításnál nem tudtam belépni. Valami olyat írt ki, hogy egy másik eszközön meg lett változtatva a jelszó. És előbb azt írjam be.,Az ujjnyomatolvasó sem működik, mert előbb a jelszót kéri.
Van valami megoldás, vagy marad a reinstall?
-
Sziasztok!
Egy jó ideje használom a W10-et egy Lenovo ThinkPad T430s-en. Idáig hibátlanul. Egy pár napja elkezdte a hülyeséget. Minden második bekapcsoláskor indul csak el a noti. Az elsőnél bootolás közben hirtelen kikapcsol majd a következőnél már indul rendesen. Az vezpult-energiagazdálkodásban kikapcsoltam a gyors rendszerindítást (ami ajánlott bekapcsolva hagyni
) így nem csinálja a vészleállásokat indításkor. A kérdésem az, h nincs erre valami más megoldás, vagy esetleg valaki más is találkozott már ezzel a hibával??
THX&üdv: -
Riko88
csendes tag
válasz
Воланд #35342 üzenetére
Sajnos itt nem látok igent vagy nemet ...
Ezt írja:
A számítógép a Windows telepítő adathordozójáról indult el.Távolítsa el a telepítő adathordozót,és indítsa ujra a számítógépet,hogy a Windows a szokásos módon indulhasson el.Ezután helyezze be ismét a telepítő adathordozót,és indítsa ujra a frissitest.
Csak bezárás opció van. -
Riko88
csendes tag
válasz
Riko88 #35321 üzenetére
Sziasztok!
Windows 10re frissítettem a laptopomat,de állandóan bad_system_config_info hibával indul a Windowsba nem is tudom belépni....Gépet alaphelyzetbe valami hiba miatt nem tudom rakni.Pendrivéről próbálnám ujra rakni a Windowst,telepítő elindul,de azt írja hogy indítsam ujra a laptopot hogy rendesen induljon a Windows és utana dugjam vissza a pendrivet.Ez megtörténik Csakhát nem indul rendes nálam hiszen bad_system_config_info hiba következik be állandóan...Valaki valami megoldást hogy legalább ujra tudjam rakni a win 10-et?
-
raidx
őstag
válasz
vtechun #35334 üzenetére
Valószínűleg beragadt valami. Olvass vissza a megoldásért. Le kell állítani az update rendszert. Törölni a könyvtárát majd újra indítani. Mivel nem volt rá még szükségem a pontos utasításokat nem tudom, de a fórumon volt már róla szó és azt hiszem az MS oldalán is van leírás.
-
vtechun
veterán
mostanában minden újraindításkor frissíteni szeretné a gépem a wint a szokásos frissítésekkel, de újraindítás után mindig ez fogad. Visszavonás.
-
raidx
őstag
Vagy a rendszeresen elvégzett rendszermentés ami tartalmazza a legutolsó működőképes lemezképet is. Igaz a visszaállítás időbe tellik de nem kell mindent újra telepíteni! Attól amúgy is gyorsabb.
Én minden frissítés után, miután meggyőződtem a hibamentesslgről, készítek egy rendszermentést a lemezképpel együtt. HA a későbbiekbe valami galiba adódik jön a cisszaállítás lemezképből! Ezt a funkciót átmentették a hetesből!
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
A következő laptop esetén gondolkodom azon, hogy esetleg egy Win10-et lehetne rá rakni. Jelenleg XP fut rajta, de eléggé necces már, hogy a támogatás nincs rá. Jelenleg egy Intel Celeron M 723 proci, 3 gb DDR3 ram, egy HDD (ami helyett lassan egy 240-256 gb-os SSD kerül bele). Kérdés a következő: mennyire fog SSD-vel stabilan futni rajta a Win10, esetleg inkább Win7-8.1 ajánlottabb rá? Édesanyám laptopja, nem igazán akar váltani hardvert, de a szoftver csere nem árt neki egy SSD-vel megspékelve. Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
-
Gy4ka
csendes tag
-
VeryByte
őstag
Valaki hozzott már ki gépet automatic repair loop-ból, vagyis amikor automatikus javítás marhára nem tud vele mit kezdeni.
Ötletek?
Fogalmam sincs mi a túrót csináltak a géppel - szokás szerint állítólag semmit -, egy újraindítás után automatikus javítás, majd ez sikertelen és így megy folyamatosan. -
betyarr
veterán
valami nem tiszta nekem: már a mai géppel együtt ez a 2. win 10-es telepítésem.hogy a céges hálóhoz tudjak kapcsolódni,így létrhozom a vpn-t.látszólag minden oké,mert pl office-t be tudom aktiválni.azonban van olyan letöltés a céges hálón belül amit nem tudok elindítani vpn alól,mert 403-as hibát dob rá a böngésző (ff,ie,edge,chrome).7 és 8.1 alól viszont királyul elindul a letöltés.na erre adjon nekem vki magyarázatot
más: miért ilyen baxott lassú a wu win 10 alatt?5 órája frissíti csak az office-t
-
vlevi
nagyúr
válasz
HoriBali #35322 üzenetére
Szinte biztos, hogy igen. Weszteni nem wesztes semmit, ha usb3-ra irod ki a !edia tollal.
Amúgy én is usb3-rol telepitettem, igaz az egy intel b75 chipsetes asztali gép volt. A samu laposoban nem tudom mi van, de azért feltételezem, a win10 azt is felismeri kulin driver nélkül, és talán a laptop is tud botolni usb3-rol. Ha mégse, addugod usb2 portba. -
HoriBali
csendes tag
Samsung Notebook-om van, amin van USB 3.0 port.
A kérdésem, hogy USB 3.0 portról, 3.0 Pendrive-ról, tudom telepíteni a 10-est?
Köszönöm! -
Riko88
csendes tag
Sziasztok!
Windows 10re frissítettem a laptopomat,de állandóan bad_system_config_info hibával indul a Windowsba nem is tudom belépni....Gépet alaphelyzetbe valami hiba miatt nem tudom rakni.Pendrivéről próbálnám ujra rakni a Windowst,telepítő elindul,de azt írja hogy indítsam ujra a laptopot hogy rendesen induljon a Windows és utana dugjam vissza a pendrivet.Ez megtörténik Csakhát nem indul rendes nálam hiszen bad_system_config_info hiba következik be állandóan...Valaki valami megoldást hogy legalább ujra tudjam rakni a win 10-et? -
VGYke
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #35312 üzenetére
szpal17, Werkly, }{3@Đ$}{0ot, mezis Köszönöm! De akkor mivel magyarázható az, hogy nálatok minden rendben, nálam meg még operációs rendszert is kiiktava, és nincs rendben?
Letöltöm a fájlt a router DownloadMaster segítségével (router tölt, saját router HDD-re, PC kikapcsolásával):
És ott is 256 bájt jön le? -
VGYke
addikt
Szokatlan és nagyon off kéréssel fordulnék hozzátok! Megpróbálnátok letölteni az Asus hivatalos honlapjáról ezt az (ASUS RT-N66U router legújabb) firmware -t. Nekem itt csak 256bájt jön le. Ha nálatok elkezd több lejönni, meg lehet szakítani a letöltést!
Kezdek összeveszni az Asus supporttal! Állítják hogy a letöltéssel semmi baj, nálam van a hiba (op. rendszer, böngésző, vírusirtó). Segítőkész fóromlakó társaimat kérem, próbálják már meg letölteni és magánba írják meg a tapasztalatokat! Kíváncsi vagyok kinek a "készülékében" lelet baj, az enyém/miénkben, vagy az Asusban supportban? -
Воланд
titán
válasz
szinesz.bob #35302 üzenetére
annak nem ez az ikonja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged