Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Nem értem hogy mi köze egy internetes oldal beágyazott videójának a lejátszása a VLC felrakásához
Ezzel nem vagy egyedül...
Esetleg más ötletek?
Felejtsd el ezeket a hulladékokat, és használj normális böngészőt.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Peterhappy
őstag
-
Geth
veterán
Ütemezett taskot hoznék létre, ahol a program a POWERCFG lenne, argumentumnak pedig ezt adnám meg:
"/X monitor-timeout-ac 0" (idézőjelek nélkül).
Ha laptopról van szó, és akksis timeout is kell, akkor -dc-re végződik a paraméter (de akkor két program típusú action-t kell felvenni az ütemezett task alá).
Magát a taskot berakod mondjuk logonra, és raksz rá delayt (késleltetés).
Szerintem így megoldható script nélkül. -
King Unique
titán
A zárolási képernyő személyre szabása
Tetszőlegesen beállítható fix kép, diavetítés, Windows Reflektorfény, ahol az utóbbi normál esetben eleve naponta frissül. Ha több felhasználói fiók van, akkor is beállíthatók az előbbiek. Valamint ha az a cél, hogy a beállított kép a bejelentkezési képernyőn is megjelenjen, akkor lásd az előbbi leírás végén leírtakat, azaz "A zárolási képernyő képének megjelenítése a bejelentkezési képernyőn beállítás".
-
bandras0226
aktív tag
Pedig működik. Most csináltam meg.
A két kapcsoló után elindítod a konzolt, utána beírod a netplwiz parancsot majd enter. Megnyílik a felhasználói fiókok ablak. Ott kiveszed a pipát a jelszókérésből aztán alkalmazásgomb katt. Bekéri a felhasználói neved meg a jelszót kétszer. Megadod majd OK, OK. Újraindít. Örül.Azóta nem bízok a nőkbe, mióta anyám azt mondta gyere ide nem bántlak.
-
King Unique
titán
-
I
tag
@King Unique,
@bandras0226, @kelepce
A Windows Hello bejelentkezés volt a hibás, be volt kapcsolva,
úgylátszik ezt nem szeresse...
Kikapcsolva mindjárt megjelent a jelszó nélküli bejelentkezés lehetősége.A másik problémámra is megtaláltam a hiba okozóját, a Media-Tech vezeték nélküli gamepadom USB-s stickjét ha kihúztam, mindjárt működött a képernyővédő, meg lekapcsolt a monitorom a beállított tétlenségi idő után.
[ Szerkesztve ]
Have a nice day!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest