Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeorgeV

aktív tag

válasz cigam #34492 üzenetére

A menürendszerben én sem találtam a programok között az Internet Explorert, mindig kereséssel indítottam (mert nem akartam az ikont kitűzni az Edge helyére), de most már a gyakran használt programok között megtalálom könnyen.

• vlevi

nagyúr

válasz cigam #34492 üzenetére

Wan, amit megtalál, szó se róla, de csak olyanokat, ami a c:\user\documents könyvtárban van. Az, hogy egy csomó dolgot nem ott tartok, hanem a d:\ meghajtón, de az is indexelve van a kereséshez, az már nem érdekli, mert ott egyáltalán nem keres.

Na, miközben írogattam, kétszer is megtörtént, hogy eltűnt az összes ikon a taskbarról, fél másodperc múlva elkezdte visszapakolni. Összeomlott megint a windows explorer?

Még van időm firkálni :)
    Ez viszont csak kérdés, érdekesség, nem huba.
    Mennyi fileműveletet bír egyszerre csinálni a Windows?
    Elővettem a külső vinyómat, és rendezgetem.
    Van SSD, belső vinyó, USB3-as 2TB külső, és USB2-es 200gigás.
    Elkezdtem copy-move ide oda, hogy legyen szabad hely a külső vinyón, és azt vettem észre, hogy a 8-10 fileművelet közben tulajdonképpen áll, és alig csinál valamit. Közben még a taskmanagert is csak 1-2 perc alatt bírta elindítani, pedig az az SSD-n van, és az SSD-re most nem másolok. Lehet, hogy az USB2-es vinyóra való mozgatás annyira megfogta volna, hogy mást már nem bír csinálni? Csak nem.
    De ahogy befejeződött az USB2-es vinyóra másolás, most gördülékenyebben megy a rendszer, kezd újra beindulni minden.
    USB-ről meg még annyit, hogy, ha most leválasztom majd a másolás után a külső vinyókat, akkor hiába dugom őket vissza, a gép nem fogja felismerni, csak egy restartwindows után. Ezt már többször tapasztaltam, de csak 10-el, a Win7 ilyet nem csinált soha.

Új hozzászólás Aktív témák