- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
válasz
Agyzuzo #33397 üzenetére
Kiváncsi vagyok más is tapasztal ilyet, én is megnézem de csak hétvégén tudom. Ha a feladatkezelő nem mutatja program legyen a talpán aida esetleg? De kemény itt már tényleg bármi megtörténhet...
nálam eddig a legfurább az volt h kikapocsltam a gépet, kép elmegy, de a gép megy tovább járnak a ventik, aztán csak a restart segített... -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
Agyzuzo #33394 üzenetére
[link] Ezzel a progival nézd meg ez közvetlen a memóriát nézegeti és kontrollálható vele egy két fi-csőr (vírusokat ezzel szoktam detektálni manuálisan mivel nem használ Windows kernelt se) súlyos 30kBájt
Ui: Nem módosítasz vele véglegesen semmit csak a memóriában tudsz vele turkálni.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
davidsone #33396 üzenetére
Hát én már mindent el tudok képzelni, bitcoin mining vagy bármi egyéb...
Nincs valami olyan tool ami MINDEN process-t megmutat, valami in-depth cucc amiből kiderül mi a fene fűti így fel a procim látszólag idle állapotban? Kezd zavarni ez a dolog, főleg hogy ennyire jól tudják maszkolni... -
KIRA\/NOVA
aktív tag
-
Agyzuzo
addikt
Néhány nagyon érdekes "fícsört" vettem észre a Windows 10-ben (sajnos nem tudom hogy csak az elmúlt upate óta, elképzelhető hogy korábban is így volt, de most vált látványossá), más nem tapasztalta esetleg az alábbiakat?
- Minden nap éjfél körül a CPU hőmérséklet felmászik 36-38 fokról 52-54 fokra idle állapotban. System Explorerrel nézem a processeket ami mindent megmutat, a CPU valóban 1-5% között ugrál, tehát semmi nem nyúzza jelentősen. Nagyjából hajnali fél3 körül a CPU hőmérséklet visszaesik a normál 36-38 fokra. Ez az 52-54 fok azért érdekes, mert ha valami erősebb CPU-igényes játékot játszom akkor is megáll a CPU 46-48 fok környékén és ott valóban látszik is, hogy melyik EXE terheli a CPU-t. Egyszerűen nem jövök rá mi a fene okozza ezt, ráadásul úgy, hogy se a Task Manager-ben, se a System Explorer-ben nem látszik...
Vírus nincs, Malwarebytes rezidensen fut a Win Defenderrel, teljes scan is volt már és viszonylag friss install (nem update-eltem, hanem tisztán telepítettem a Win10 Pro-t).- Ha használok valamilyen Metro appot (pl. Áruház) van hogy beragad a háttérbe a "System and compressed memory" process. Folyamatosan terheli a CPU-t 30-35%-on - ha minden programot kilövök és hagyom a gépet futni, akkor se tűnik el - kipróbáltam, 24 óra idle után is ott volt, ugyanúgy 30-35%-on terhelve a CPU-t, csak a restart segít a dolgon...
- Előfordul olyan, hogy egy program nem indul be elsőre (Adobe, Foobar, stb). Task Manager-ben fut az EXE, de nem indul el a program, ki kell lőnöm End Process-el, várni picit és újra megpróbálni, utána már OK.
Nem igazán tudom mi lehet ezek hátterében, ötleteket szívesen fogadok. Konfigom az adatlapomon.
-
rasky
senior tag
Ha egy új szűz gépre telepítem tisztán a Windows 10-et, majd jogtiszta WIN 7 kóddal aktiválom, akkor egy esetleges win 10 újratelepítés esetén újra kell aktiválnom, vagy az MS szerveire így is rögzíti a hardverazonosítót? Vagy a hardverazonosítós történet csak win 7-->win10 frissítésével működik?
-
JamesHun
addikt
nincs itt egy MS bennfentes aki tudna segíteni, hogy meddig vacakol még az outlook.com oldal
A Outlook.com jelenleg frissítés alatt áll, és ez a funkció átmenetileg nem érhető el. Naptárát addig is megoszthatja: kattintson a „Hivatkozás kérése” elemre, és küldje el a hivatkozást e-mailben vagy csevegőüzenetben. További információért kattintson a „Segítség a választáshoz” elemre.
naptár megosztást VS win10 naptár appot tesztelném, hogy outlook címmel megy-e rendesen, mert a mi saját exchange szerverünkkel régen ment, most meg nem
-
oxalisz
tag
Tanács kellene win10 home 64 frissítéssel kapcsolatban.
Win7 esetében lehetőség volt a felkínált frissítések közül úgy is válogatni, hogy az ajánlottakat pl. kihagyhattam.
Van-e erre mód, és ha igen mi az útja-módja? (Jelenleg semmilyen befolyásom sincs, amikor "kell" frissül. Nincs az op. rendszer működésével probléma, csak az eddigi "szabadságom" csorbult.) -
Clemi
veterán
Sziasztok,
A x64 Home verzió 10586.71 buildje van a gépen nVidia GTX-760 kártya társaságában. A roppant idegesítő gondom az, hogy egyszerűen nincs Aero, vagyis a tálcán nincs mini betekintés, csak szöveg az ablak tartalmáról, így természetesen hiányoznak a média tartalmat lejátszó alkalmazások (RádióM, Groove, Film+TV, Spotify) mini vezérlői is. Annyi biztos, hogy a korábbi buildban még nem volt ilyen hiba. Minden vezérlő program a legfrissebb.
Valakinek van tippje, hogy hogyan lehetne beizzítani az Aero-t? Ma én próbálgattam és az egyik téma váltásnál kb 3-4 kattintásig működött, de azóta hiába cserélgetem a témákat, semmi eredménye. -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
A csoportházirend problémára van tartós megoldás? A registry-t átírtam, ahogy a MS fórumon írtak, 1 hónapig jó volt, megint előjött.
-
Üdv!
Win10-et szeretnék klónozni HDD-ről SSD-re. Google alapján a EaseUS programot szedtem le, amivel ok, hogy át tudom klónozni a C-t az SSD-re, de van egy 128 és egy 300 Mb-os rejtett partíció is a HDD-n, az nem fog kelleni hozzá, elég a C?
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #33383 üzenetére
grafikus felulet nincs, torrent kliens talan mar van ra.
-
Racecam
nagyúr
Beteszem ide is, hátha előbb veszed észre, ráadásul útmutató másoknak is, akik hasonló problémával küzdenek.
"AHCI mód Windows telepítése után", így csináltad?
Az "ez volt eddig, de most a Windows 8-ban kicsit másképp van" rész után következik amit neked kellett csinálnod. Mindkét lépés a Regisztrációs adatbázisban!!!(Végre itthon vagyok, tudok linkelni...
)
u.i.: Ott van a linkelt képeden, hogy "Port Mode: AHCI", úgyhogy biztos lehetsz benne.
-
Воланд
titán
válasz
KIRA\/NOVA #33376 üzenetére
kaptak frissitest, ami egy uj buildet jelentett. ha nem szukseges, akkor ne irj hulyeseget.
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #33379 üzenetére
windows 10 iot.
-
enginev3.0
félisten
Windows 10ből, nincs valami buheralt verzió? Ami nagyon kicsi rendszer igenyű? Legtöbb szolgáltatás kikapcsolva stb
-
jeni
félisten
Szia!
Telepítés előtt ACHI módba tettem és onnan indítottam, de kérdés valóban azzal ment-e?
Érdekes ez a dolog. Újra raktam a 10-t és mégse tudok BIOS-ba belépni DEL gombbal. Semmit nem telepítettem pluszba. A WIn 10 nem egy 4,3GB alatti hanem valami 6,7GB tartalmú 1511 verziós.
Aktiválást nem kellett csinálnom rajta. AZ SSDOK szerint ACHI módban van, vagy még sem?A lap több mint 4 éves de lehet, hogy már közelebb van az 5. évéhez. Talán érdemes elemet cserélni?Az óra ,dátum megy rendesen.
Szerintem ez valami Win 10 Pro sajátosság.
Ma este teszek egy próbát, hogy az SSD lehúzom és helyette rátolok egy HDD-t és arra a Win 7-t ráteszem, hogy ott is jelentkezik-e, hogy nem tudok a BIOS-ba belépni DEL billel?
-
PuMbA
titán
VP9-et nem támogatja a videókártyád, ez nem újdonság, nézd meg jobban a második képnél a MIME type sor-t
Csak az NVIDIA GTX950-től felfele, a GCN 1.2-es új Radeonok és az Intel HD5500-től felfele kártyák támogatják a VP9 videók hardveres gyorsítását
Erősebb procit kell venni vagy le kell töltened a h264ify bővítményt a Chrome-hoz és mindjárt visszaáll a régi kodekre, amit már visz a VGA-d
-
-
SP4C3
veterán
válasz
KIRA\/NOVA #33373 üzenetére
Jaja, foldereket is lehetett az oldalfalra húzni, az is mennyire jó volt... Fos lett minden. Most meg szopok itt a google/youtube/chrome/html5/windows10 - vel. Persze a régi szép idôkben még nem volt ekkora szutyok az IT. Ma meg már mivan? -Csak a smink kell a népnek.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Úgy kell azt
Akárhányszor használtam a WU-t annyiszor kellett újra húzni a win7-et (2x hibáztam)
Mindig megváltozott valami amit már beállítottam saját szám íze szerint... Egyes menüpontok eltűntek PL: Start -> Leállítás nyíl -> Hibernálás opció. Az asztalra kellett tennem egy parancsikont...
Aztán ott van a Win95/98/2000/XP/2003-as eszköztár amit ki lehetett húzni a tálcáról és a képernyő oldal falaira lehetett tálcaként betenni olyan gyors indítás féle. Vista óta ez is eltűnt, egy csomó dolog megszűnik ami használható volt és felváltja egy rahedli használhatatlan alkalmazás mint a csempe, amivel nem tudok egyszerű áthúzási művelettel programokat betenni a startmenübe.A Win10 egyszerűen testre szabhatatlan, az aki ezt programozta egy lépcsőház.
-
SP4C3
veterán
1.)
Laggol mint az Isten átka!
2.) Lag-ok száma:
3.) Hardware-es támogatottság:
4.)
-
Janika-1982
tag
válasz
LógaGéza #33370 üzenetére
A14-es a BIOS-som,nincs benne FAN-opció.DELL-es szervizesekkel telepítettem a gépemet-nehogy elrontsak valamit,ugyanis nem kötelező tudnom a gépem összes alkatrészének 'tudását+vezérlő programját'!
Munkára van használva a gépem+multimédia.
Játszani meg sosem szoktam,nem érdekel.No joccakát,meló reggel!
-
LógaGéza
veterán
válasz
Janika-1982 #33369 üzenetére
Nálam is, felment a rendszer, és direkt leraktam - Frissülj! felkiáltással. Meg is tette, nem volt baj.
BIOS a legújabb van fenn? Talán rémlene valami, hogy valamelyikben volt valami fan fix.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Janika-1982 #33363 üzenetére
Olvastam a hozzászólásod, és valahogy nem érzem át a problémád. Cégnél 2 Latitude 3550 és 1 Latitude E5450 van a kezem alatt, mind a kettő Win10-el, tökéletesen futnak, ha jól rémlik, akkor az alap driverekhez se kellett nagyon hozzányúlnom.
Ghard
Ráadásul SSD, így felettébb érdekes. -
Racecam
nagyúr
válasz
Janika-1982 #33363 üzenetére
Megmondtam, hogy írjál blogot a Logoutra. Egy ilyen írás oda való, mert ez nem egy fórum poszt volt... Itt legfeljebb linkelhetted volna később. (Vagy eleve linkként tetted volna be a képeket a postba...
)
A többi személyeskedő stb. felesleges megnyilvánulásodat töröltem. Szerintem ezt fejezd is itt be. Ha további problémád van, azt a Jogos mod-ba írd le. -
jeni
félisten
na ezt beszoptam
a win alatt hiába állítom az ACHI-t amúgy nullán volt és a másik mappát is töröltem (1-l lejjebb)
BIOSban hiába állítok ACHI-ra újra indítás után leáll hiba üzivel
így nem vacakolok vele ,rakom fel ismét a 10-t. -
-
Albi001
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi az oka, hogy a Windows illesztőprogram-alaprendszer (wudfhost.exe) alapjáraton sok cpu-t foglal, nagyjából 10%-ot? Egy barátomnak ugyan ilyen gépe van, ugyan azok a driverek és neki nulla.
Az a gond, hogy így folyamat turbon pörög a proci, ami miatt érezhetően jobban merül a tablet (HP Pavilion x2 10). -
LógaGéza
veterán
Tudom, ez nem is a hibrid újraindítás letiltása, hanem a BIOS/UEFIbe belépés. Asszonyék gépén is gyorsan átugorja (igaz az Asrock), de ezzel a módszerrel mindig sikerült eddig belépni.
AHCI
1. Parancssor rendszergazdaként
2. bcdedit /set {current} safeboot minimal - ezzel csökkentett módban fog indulni
3. Indíts újra, lépj be a BIOS/UEFI-be
4. Váltsd át az IDE módot AHCI-re, majd ment és kilép
5. El fog indulni az oprendszer csökkentett módban
6. Parancssor rendszergazdaként
7. bcdedit /deletevalue {current} safeboot - ezzel visszaáll normál bootra
8. Mehet az újraindítás, immár normál módban, AHCI-vel.Racecam
Itt már nem kell registryben durkálni, egy Safe mode bootal felismeri a változtatást. -
Racecam
nagyúr
-
jeni
félisten
rövidebbet választottam:
kikapcs a tápegység és CMOS gombot lenyomva tartottam.
most van BIOSCLick II rendesen de most derült ki,hogy az UBUBTU korábban bezavart nekem (emiatt tettem fel a Win 10 Pro-t ismét) és miután a másik HDD-t lehúztam ,erre nekem a BIOS-ban IDE módban rakta fel ez egészet a Win10-t ACHI helyett.
megpróbálom újra telepítés nélkül IDE módot átváltani Windowsban,mert BIOS alatt nem lehetséges váltani mert újra indítás után hiba üzivel nem megy tovább.LógaGéza
Amit írtál azt nem ismerem.
-
LógaGéza
veterán
Ha van Fast Boot, akkor általában van UEFI. Egy próbát ez is megérhet:
Kattintson az újraindításra úgy, hogy nyomja a Shift gombot, majd Hibaelhárítás - Speciális lehetőségek - Az UEFI-vezérlőprogram beállításai.
Ekkor újraindul, és már állítgathat isHa nincs, akkor elnézést, hogy raboltam az idejét
-
SP4C3
veterán
Jóltetted.
Na steb by step:
1.) Kikapcsolod a gépet.
2.) Kihúzod a tápkábelt a tápból.
3.) Leveszed a gép oldalát.
4.) 3 másodpercig benyomva tartod a power gombot (mintha bekapcsolnád, ez arra kell, hogy a maradék fesz is kimenyjen a tápból).
5. Kiveszed a bios battery-t, és elszámolsz 10-ig.
6.) Visszateszed a bios elemet.
7.) Visszateszed a gépház oldalát.
8.) Visszadugod a power cable-t.
9.) Bekapcsolod a gépet.
10.) Lehetséges, hogy error-t fog jelezni.
10.1) Belépsz a bios-ba és újrakalibrálod.
11.) Save & Restart funkcióval kilépsz a bios-ból.
12.) Kimész főzöl 1 KW-t és hozol egy hideg sört, valamint rágyujtassz.
13.) Örülsz, hogy végre sikerült megcsinálni és ma is tanultál valamit. -
-
SP4C3
veterán
-
jeni
félisten
na az,hogy DEL se megy próbáltam többször is
BIOS 25,3 az már évek óta ugyanaz, gondolom nem szükséges újra feltennem az utsót?
nem a FASTboot a ludas?,töröltem de mégse. esetleg újra fel kell tennem és ott valamit kikapcsolni?
MSi Z68 GD65 G3 -
jeni
félisten
Szia!
A Win 10 Pro-t nem először raktam fel a gépemre. A gondom az,hogy nem teljes a BIOS. Valami csökkentett jön be spec billel ((ctrl+M)) ez idáig nem így volt). Hogy lehet a normál BIOS-ra belépni?Ez most olyan mintha le lenne rövidítve a boot folyamat. -
ngabor2
nagyúr
Egy régi szkennert szeretnék életre kelteni w10 alatt. Jelesül egy Canon Canoscan Lide 30-at. XP alatt úgy emlékszem ment minden gond nélkül. Most viszont sehogy nem akar menni. Pontosabban van egy VueScan nevezetű fizetős progi, ami képes működtetni, szkennel, csak mikor menti (pdf-be), telepakolja vízjellele, tehát kb. használhatatlan. A google nem adott (működő) találatot driverre. Az xp-s driver település után azonnal le is szedi magát, valószínűleg azért, mert érzékeli, hogy nem kompatibilis. Valami ötlet, hogyan lehetne használható állapotba hozni?
-
davidsone
addikt
akad a vlc sőt inkább befagy ilyenkor mivan
-
válasz
Locutus #33333 üzenetére
Két gépen nem ment a tálca és a Start menü. Lezúztam és tisztán telepítettem mindkettőt. Most jó, működik.
Azonban négy gondom maradt:
1.
Több gépen is a beépített SSD-t a rendszer kiadhatónak jelzi. Biosban AHCI-n van, Hot Swap nincs bekapcsolva (nem is lehet), Intel Rapid Technology driver megoldaná, de amit hivatalosan letöltöttem, nem települ.2.
Adott egy Epson WP-4515 multifunkciós nyomtató. A Windows automatikusan felismeri és megy a hálózati nyomtatás, de szkennelni nem tudok, mert a gyári szoftvert nem lehet telepíteni. Nem találja az eszközt és kilép.3.
A másik egy HP LaserJet 3055, amit Windows 7 alatt tudtunk használni, de a 10 nem is látja, szóval esélytelen telepíteni. Fontos lenne működésre bírni.4.
Végül pedig a hálózati megosztásokkal van némi probléma. Minden gépen be van kapcsolva a hálózat felderítése, a nyilvános mappa megosztása és ahogy Windows 7 alatt működött, a jelszóval védett megosztás is ki lett lőve, tehát a hálózaton (azonos munkacsoportban van az összes gép) bárki tudja írni és olvasni a másik nyilvános mappáját. Na, ez is hol megy, hol pedig nem. Ráadásul Mac-ről is vagy tudok másolni a Windows-os nyilvánosba, vagy nem.Bármi javaslat a fentiekre?
-
Ghard
őstag
Már jó pár hónapja teljes megelégedéssel használtam a windows 10et, gyakorlatilag semmi hiba nem jött elő nálam. Eddig, ugyanis ma jól beszoptam valamit.
INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
Ezt a hibaüzenetet dobta fel kék hátteres : ( szmájli kíséretében, miután 10-15 másodpercig pörög a boot lógó.
A vicc az, hogy semmi mást nem csináltam újraindítás előtt, csak letöröltem a kaspersky internet security trial verzióját. Frissítés biztos nem települt és a kaspersky se először volt fent. A windows 10 a legfrissebb stabil build volt. Egy samsung 850 pro ssd-n van a rendszer gpt+uefi beállításban.Megpróbáltam más fórumokon ajánlott dolgokat, chkdsk, többi merevlemez lecsatolása, csökkentett mód stb. De semmi nem hozott eredményt, a windows nem indult el.
Csak a rendszer alapállapotba állítása után működött ismét a gép, szerencsére a fájlok megmaradtak, de minden program ment a levesbe.Volt másnak is ehhez "szerencséje"?
-
válasz
hackeeeee #33330 üzenetére
Több különböző program van, ami kiválthatja a windows shell (experience UI) hibáját. Onnantól se a startmenü nem nyílik meg, se az appok, se az action center, stb.
Megoldás nincs, mert a M$ sosem fogja bevallani hogy gond van a shellel (max csendben megjavítják egyszer majd), a programok készítői meg mind a M$-ra mutogatnak.
Meg kell találni neked is, hogy milyen program váltja ki. Leginkább olyanok, amik buborékban kommunikálnak veled a system traynél, vagy a műveletközpontban üzengetnek különböző okokból. Legfőképp 3rd-party víruskeresők, de bármi egyéb is lehet, mint a steam overlay, dropbox értesítés, vagy akár egy torrent ami végzett...
A fórumok tele vannak vélt megoldásokkal, de a legtöbb óriási baromság. Főleg azok, amelyekben valamely ponton újra kell indítani a gépet, lévén egy újraindítás amúgy is megoldja - átmenetileg. Az appok powershelles baszkurálását sem javasolt megcsinálni, mert az meg más gondokhoz vezet a későbbiekben a storeban. -
Sarakrael
csendes tag
Üdv!
A windows 10-es Játékvideó-rögzítő a kövezkezőt írja nekem:
"ez a számítógép nem tud klipet felvenni"rámentem a További információra, ahol azt írja hogy:
"A Játéksáv minden Windows 10 rendszerű számítógépen elérhető. Ahhoz viszont, hogy játékklipeket tudjon felvenni, a következő videokártyák valamelyike szükséges:
AMD: AMD Radeon™ HD 7000 sorozat, HD 7000M sorozat, HD 8000 sorozat, HD 8000M sorozat, R9 sorozat és R7 sorozat."
na most nekem az R7 sorozat van, azon belül is az R7 260x. Nem egy csúcs kártya, de szerintem azért lehetne vele felvenni.
Nem igazán találtam sehol sem erre választ, szerintetek mi lehet a probléma?
-
King Unique
titán
Ha van is benne vmi, az max kéretlen alkalmazás lehet (PUP). HDD-re archiválni és azon használni a fájlokat meg nyilván praktikusabb, mint a sok optikai lemezzel bajlódni. Én még régebben audio CD-let WMP-vel másolgattam [link].
Ha veszteségmentes formátum kell, akkor pl. FLAC, arra is van biztos valami program.
-
törölt tag
válasz
havri1 #33317 üzenetére
IE és Edge szerintem sosem szinkronizált egymással. Edge-be tudod importálni (többek között) az IE könyvjelzőit, de szinkronizálás nincs a kettő között.
Az IE szinkronizálás pedig nem az igazi egy ideje, nekem rendszeresen eltűnnek IE-ben az újonnan hozzáadott könyvjelzőim, azaz valami régebbi adattal "felülírja" /törli jelen esetben/ a gépen lévő könyvjelzőimet, elég bosszantó, mert így nekem kell manuálisan közbelépni, hogy meglegyenek hiánytalanul a könyvjelzőim. Kb a th2 óta van (ez legalább következetesen) így, ha jól emlékszem. Ez is valami elképesztően amatőr hiba, amit kb kezdő programozók csinálnak.
-
Joker88
őstag
egy notebookra telepítenék Windows 10-et..
Intel Pentium Dual-Core T2390 (1,86GHz) , 4 Gb RAM, 120 Gb HDD , Intel GM965-ös chipkészlet, integrált VGA ( Intel GM X3100 ) , Realtek HD audio.Lesz illesztőprogramom a videókártyához ,chipsethez ?
-
raidx
őstag
válasz
King Unique #33319 üzenetére
Kösz. Az Asampoot valamikor én is használtam. Megnézettem a Vírustotállal az ImageBurn telepítőjét és fele fele arányban van a rossz és jó. Állítólag csak a telepítője a bűnös. Valami csak jó lesz mert vagy 80 DVD-t kell HDD-re rakni. Nem akarok új kuckót venni, hogy legyen helye egy ODD-nak is. Alaplapon még van szabad csati. Már a hetesnél is úgy használtam, hogy a csatlakozókat kidugtam a gépből de a PicoPSU-nak nincs több tápcsatija így marad a kölcsönkért USB-s ODD. Még a zenei CD-knek kellene valamit kitalálni, hogy megmaradjon az eredeti minőség. Ugyan azok MP3-ba megvannak a gépen de az már nem az a minőség.
-
Bkrisz9
őstag
Windows 10 alatt össze tudok kötni 2 notebookot wifi segítségével router nélkül? Nem nagyon találok erre lehetőséget. Valaki le tudná írni hol találom a szükséges beállításokat? Köszi!
-
King Unique
titán
Az ImgBurn nagyon jó program, csak kár hogy már nem fejlesztik, mivel 2013-as az utolsó verzió...amúgy nálam is fent van, az ESS9 szerencsére nem vegzálja nem vegzálja.
Alternatívák kb. ezek. InfraRekorder és az Ashampoo szerintem nem rossz, utóbbit korábban gyakran használtam. Aztán, hogy Windows 10 esetén hogyan muzsikálnak, azt nem próbáltam.
-
raidx
őstag
Valamikor Win 7-alatt használtam az ImgBurn CD/DVD író programot. Igaz most nincs ODD a rendszerbe de egy USB-s ODD-al beakarom ISO-ba olvastatni a DVD gyűjteményemet és egy HDD-n eltárolni. Az Avira rendületlenül letakarítja az ImgBurn telepítőjét mint kártékonyt. De még a portable verziót is.
Valamit tudtok helyette ajánlani? Nem akarok valami nagy progit telepíteni. -
havri1
félisten
Üdv!
Notin win 8.1 -et, asztalin pedig 10-et használok. Mind a 2 winen online fiókkal vagyok bejelentkezve. Egy ideje észrevettem, hogy nem szinkronizálnak össze a 2 gépen a böngészők..nem tudom mióta, de már jelentős a különbség (kedvencek stb).
Hol lehet ez csekkolni? Fiókoknál nem találtam ilyet.IE-->EDGE
IE-->IE sem működik -
nababika
aktív tag
válasz
vadmajomka #33312 üzenetére
Istenkirálycáaszár vagy, nagyon köszönöm. Már működik is mind.
-
nababika
aktív tag
válasz
vadmajomka #33312 üzenetére
Köszönöm mindjárt ki is próbálom. Remélem nekem is működik, már kezdtem feladni.
-
SP4C3
veterán
válasz
King Unique #33313 üzenetére
Biztonságban vagyok.
2002 óta nem frissítek.
-
vadmajomka
tag
válasz
nababika #33298 üzenetére
Nekem is ugyanez a gondom volt windows 10-nél. Egy amerikai fórumban írták le a megoldást (a weboldal címére már nem emlékszem): az a lényeg, hogy egyszerre csak egy gép legyen bekapcsolva (esetleg ideiglenesen az utp kábelt is ki lehet húzni a többiből, már ha van kábellel csatlakozó géped a hálózaton) és az otthoni csoport sikertelen csatlakozása után, így felajánlja az új csoport létrehozását. Amint megvan az új csoport és jelszó be lehet kapcsolni a többi gépet is egyesével és csatlakozni az új jelszóval. Remélem működik nálad is.
-
SP4C3
veterán
válasz
King Unique #33243 üzenetére
Nálam a 0 frissítés, úgy a legjobb.
-
rii
nagyúr
köszönöm
ma már megnéztem a lemezkezelőben is - csak azt si úgy elvariáltaák .... tegnap nem volt már időm keresgélni a csempék darabkái között ....
.... és télleg ott azé' látszott ....
(#33308) King Unique:
szerencsére csak egy betűjel kellett neki igen ... köszönöm!!!!sajnos az is népbetegség lett, hogy 2014-2015-ben minden programot átvariáltak
excel, osx, photzoshop,m id, illustrator, win10-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
esetleg a csempés témát, meg az "loldaról beúszó" cuccosokat hol lehet kikpacsolni?
-
TheProb
veterán
válasz
Malibutomi #33304 üzenetére
Szerintem használd inkább a rég, jól megszokott "verzióját". Start-jobb egér és ott lesz.
(#33302) rii: Lemezkezelőben sem látszik?
-
fu-xi
csendes tag
Sziasztok!
Win10 Home, friss rendszerre telepítve: néhány frissítést letöltött, telepített a rendszer. De már két napja a frissítések letöltése 95%-on áll. Mit tegyek?
Köszi,
Fu-Xi -
rii
nagyúr
sziasztok
win10 nem hoz fel egy USB-s 1 terás HDD-t ... az MBR a baj?sehogyse fogja látni a win10 az mbr-es hdd-t, particiót?
-
Sarakrael
csendes tag
Üdv!
Most frissítettem Windows 10-re és szerettem volna kipróbálni a játékvideó-rögzítő funkciót. Azt írta, hogy telepítsem a Media Feature Pack csomagot, amit meg is tettem, de az továbbra sem működött. Újraindítottam a gépet, és azt hittem talán rosszul telepítettem de újboli próbálkozásnál a következő hibaüzenetet kaptam:Vagyis szerinte már telepítve van, de a rögzítő funkció továbbra sem működik. Szerintetek hol rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- FOTÓS beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óvodások homokozója
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest