Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-09-08 22:04:37

LOGOUT.hu

Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81229) Shkiz0 válasza syIex (#81228) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Nálam Eis van, szívtam vele az elején rendesen, mert nem passzolt a gyári paddal, vagy 5x szedtem szét, de mikor kiderült, hogy nem a blokkal van a baj, hanem a PCB-vel akkor orvosolva lett a probléma eltérő méretű paddal azóta is teljesen jól működik.
Annyira jól, hogy bár ingyen megküldték a modosított méretű padot, azóta se szedtem szét, hogy lecseréljem. GPU nagyjából ugyanazt tudja most nálam mint amit normál esetben kéne neki, a memória viszont magasabb viszont bőven vállalható szint.
Ha lesz némi időm akkor lehet kicserélem egyik hétvégén majd.
De egyedül nekem volt itt PCB problem, a másik esetben nem a blokk volt a hibás úgy rémlik, hanem ott dual loop volt és asszem az áramlás volt kevés.
De ott van pl a Droid féle blokk, az is hozza ezt. Illetve azt megint csak érdemes megemlíteni, hogy csak a Zotac kártyával volt ez a mizéria az AC esetén, és ugye százalékosan se tudjuk a számokat, mennyi eladás után mennyi volt a problémás.

Ettől függetlenül én nem lebeszélni akarlak mindenképp az EK-ról, az előző 3080-as karimon nekem is tőlük volt a blokk, de EK mocskos mód elszállt már az árazással és nekem nem ért 2x annyit, mint az AC, pláne úgy, hogy külföldi teszteket nézve is 1-2-3 fok különbségek voltak a blokkok között, tehát a felár sem indokolt.

Én a szívásom ellenére is amúgy megvenném most is az AC blokkot újra, bár akkor mikor szoptam vele, és volt olyan nap, hogy 5x szedtem szét a kört és raktam össze akkor a halálba kívántam az összes épített vizet :D

Ha nem sajnálod rá a casht vagy jobban bejön az EK akkor vedd azt, de nem fog jobb teljesítményt nyujtani, maximum kisebb az esély, hogy szívj vele.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.