Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz Foreverpocok #29390 üzenetére
gyorsan mondva esélytelen újonnan legalábbis
d5 elég lenne? attól nem is igen van erősebb
nem muszály 2 radi elé egy mora radi, de az csak házon kívűl fér el, ha házon belűl szeretnéd akkor bizony kell 2 db radi igen.
a procit nem írtad milyen lenne.
13/10 bőven elég mindenhová és az a legelterjedtebb, ahhoz jobban találni minden hozzá, és nem lesz olyan gondod, hogy nem fér el a 2 csati egymás mellett
tartályt akkorát veszel amekkorát akarsz lényegtelen a mérete, de olyat vegyél ami nem csobogós tehát van rajta több ki/bemenet amit használhatsz és el tudod úgy helyezni hogy jó legyen.
A házról annyit, hogy régen nézegettem én is, hogy melyik lenne jó amiben elférnék 6 számjegyű volt az ára
Ha van helyed és egy kis kreativitásod csinálj házat magadnak, ez pl nem volt 15k és 0 tapasztalattal álltam neki. [link] faanyag méretrevágva 7000 karbonfólia 3300 vandálbiztos bekapcs és resetgomb amikben benne a power és hdd led 4000ft, plusz egy kukázott alaplapi tálca, ebben elférsz bőven nagyon túl méreteztem, de legalább kényelmesen tudom takarítani/ szerelgetni.
tehát pumpa 35k
2 radi 70k
proci blokk 30k
csövek fittingek 25k
tartály 20k
persze van ettől olcsóbb is, meg használtabb is de ha 2 db 980 poseidont megvettél, ne locsolócsővel rakd össze a rendszert. és akkor még nem is raktál leeresztő csapot, áramlásmérőt, szűrőt egyéb sallangot ami nem fontos de jó ha van[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB (5év garancia)
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest