Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz KAMELOT #28601 üzenetére
Ha megvan legalább 45 vastag a radi akkor már mehet, a 280 az kb azonos a 360-nal ha egyforma vastagok. Erősebb szivattyú nem kell.
Ja igen a procit benéztem, már késő van. Intel s2011 az bírja a sülést meg normális pasztája is van, úgyhogy ha a radik megvannak legalább 45 vastagok akkor mehet egy körre, max kicsit melegebb lesz.
Úgy se fog sose peak menni a három cucc együtt hogy annyira fűtsenek.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A mostani radiátor MagiCool XTREME TRIPLE 360 45mm vastag és 3db LEPA BOL.Quiet PWM Blue hűti 7-800 fordulaton.
A víz 28-32C'
A 60-65C' magok, 100% folyamatos terhelésen, általános cpu használaton, csak 38-42C'.
D5 1-2 fokozat között valahol féluton. -
MrM94
addikt
Igen.
Mindent tudni szeretnék amit lehet Meg azt is amit nem lehetTe eszkábáltad össze vagy már készen vetted?Mármint a ledekre gondolok.
És pár képet fellöknél?
Gondolkodok énis rajta,hogy csinálok valami hasonlót..Azért vagyok kiváncsi.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
zarew
senior tag
Urak!
Valakinek már halt meg winyója biztosan a melegtől? -
MiklosSaS
nagyúr
Igen, volt egy WD 160-as SATA-s vinyom ami alapon 70 fok volt....ket nap alatt meghalt, de kiderult hogy hibas volt. Gariban csereltek, kaptam ugyanolyat...azzal nem volt semmi baj. Max 40 fokon mukodik a mai napig...pedig mar majdnem 10 eves.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
zarew
senior tag
válasz MiklosSaS #28613 üzenetére
Én csak azt akarom mondani,hogy soha életemben nem törődtem a hűtésükkel kicsit sem és sosem éreztem ennek a következményét. Ezért nem értem mi ez a winyó hűtési vágy. Olyan mint jujj a hangszórót ne tedd közel a gépedhez,mert megöli a winyót, (a mágnes) Meg valakitől hallottam,hogy nem visz winyót metrón mert az is árthat. Na de azon besírtam.
De ez csak az én véleményem, nem pörgetem egész nap csúcson,mindenki azt csinál amit akar. -
-
MrM94
addikt
-
-
carr
őstag
Ez a csávó nem válaszol a privátokra?
cinkoxid, neked mi lett a csatikkal végül? Visszaírt, vagy visszautalta a fölösleges posta ktg-t?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Cyberneko
tag
válasz hszilard666 #28576 üzenetére
Nezve a hazat, gondolkodva a kihivason... En egy "tartaly-pumpa-cpu" blokk komboval oldanam meg a problemat.
Lehet, hogy nem a leghatekonyabb, meg nem is annyira igazzy epitett viz, cserebe helytakarekos, es elegge hatekony. (szerintem) -
DigitXT
nagyúr
válasz MiklosSaS #28627 üzenetére
De jó ezt olvasni.
900D: dráááágaszááág...
Rá is kerestem, és kezd megtetszeni.Fekete-arany kombinációban is tök bejövős!
Szerk: de erre lesznek, akik rávágják: giccs.[ Szerkesztve ]
-
ReflexR300
újonc
szerintetek ez mennyire jo vizhutes? Antec Liquid Cooling System H2O 1250
i7 4770k cpu ra kellene,sajna nem ertek hozza ez lesz az elso vizhutesem,tud valaki ebben segiteni? -
carr
őstag
válasz ReflexR300 #28632 üzenetére
[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
DigitXT
nagyúr
válasz ReflexR300 #28634 üzenetére
De a téma összefoglalót sem olvastad... Ez nem vízhűtés, hanem egy
kompakt rendszer, ami itt (épített vízhűtések topikja) teljesen OFF. -
carr
őstag
válasz cinkoxid #28637 üzenetére
f*ck this shiat
Banyek, 1300+pk/db? Akkor megveszem inkább todytól, fakk.
-.-
Ez így nem lesz jó. Hol van már a 600ft-os 3dollár konverzió?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
törölt tag
válasz seniman #28642 üzenetére
Gondolom az AVC Herculesre gondol. Az egy egybevíz amit asszem Dell gépekbe szereltek OEM, csak maradt egy valagra való és raklapszám osztogatták. Annak idején mikor mentek 3500 körül lehetett kapni jó emberektől, én is szórakoztam velük volt jópár darab. Kis kínai vacak izé, de ennyi pénzért simán bevállalható volt. A mostani 8 ezres árakat amit elkérnek érte azt viszont sose adnám ki már érte.
-
seniman
veterán
válasz fatal1ty1984 #28645 üzenetére
Én is arra gondoltam,csak megerősítésre várok tőle.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest